44

Анонимен

преди 2 години

У ваксан мозък не търси само чорба е

43

До 42

преди 2 години

Това го обясни на близките хора на около 30 000 преки и косвени жертви от епидемията. Изкара се по-умен от хиляди учени, които се занимават с този вирус. Дpиcльо...

42

до 41

преди 2 години

Изразяваш предположение за бъдещето, което представяш като обосновано твърдение. От което прозира желание да си на правилната страна. Но, засега няма основа за подобна прогноза.

41

До Анонимен 41,

преди 2 години

Това ти го нашепват извънземните от кораба-майка вероятно. Неваксинираните у нас в повечето случаи отдавна имат естествен имунитет, поради липсата на мерки у нас. И слава Богу, че оня *** нямаше пари да плаща за локдауни. Сега щяхме да сме като затваряните гърчоля, турци, французи, немци, испанци и т.н. нещастници. Хем затваряни до откат, хем и в момента с болни и заразени.

40

Анонимен

преди 2 години

А на някой прави ли му впечатление, че в страната се влиза с доказване, че не си болен или имаш антитела... Кога и народа на България ще бъде защитен по този начин? При нас си влизаха и влизат всякакви от всякъде.... Няма какво да сравняваме с Швеция.

39

Анонимен

преди 2 години

Шведите, както и ние впрочем, го изкараха повечето по естествен път миналата година още, без тормоз над населението - напълно излишен, но за това пък нанасящ огромни щети на хората и икономиката на държавите. Това е показно - респираторен вирус не се бори със затваряния, а с естествен стаден имунитет. Както е било винаги до сега, откакто съществуват биологичните видове по земята. Но ковидари нова биология тръгнали да измислят, нова математика и въобще - нова наука. За опоскани мозъци.

38

Анонимен

преди 2 години

Тук определено ще умират само неваксинирани заразени по простата причина, че са повярвали на някой антиваксър.

37

Анонимен

преди 2 години

Ами няма ваксини в Швеция няма и умрели ***

36

Анонимен

преди 2 години

Извод: Колкото по-бързо го изкараме /реално, не с измислени ваксини/, толкова по-бързо ще забравим.Най-затваряните и тормозените нации са най-зле и в момента.

35

до 36

преди 2 години

Значи трябва да се постъпи както в Швеция, лична отговорност, никакви ограничения и ваксини по желание. Точно както искат и антиваксърите.

34

До 20

преди 2 години

Мн си тъъъп, Саше.... Умрелите след ваксиниране не се пишат от ковид

33

Анонимен

преди 2 години

Сега е интересно, какви теории ще развият антиваксърите срещу тези неоспорими факти от Швеция? Къде са мъртвите шведи от ваксините?

32

До 27

преди 2 години

Значи няма и умрели неваксинирани при 50 % вакс обхват. Ти имаш ли обяснение на това в кухата си кратуна????

31

Анонимен

преди 2 години

нека да дойдат в българия и да се хранят с нещата, които ние ядем, работят като нас и ще ги видим тогава!

30

До тъпото ваксърче

преди 2 години

Ваксинирали са се хората които са си родили децата и няма да раждат повече - хората над 40 г. Това са 50% от възрастното население на Швеция. По-младите няма да се ваксинират никога.

29

Феникс

преди 2 години

Невъзможна е 4 вълна .

28

ззз

преди 2 години

Има лекарство, за Ковид, а не ваксина, което официално се отрича (и името му се банд-ва от мрежите), но неофициално много доктори (и някой частни болници у нас) го ползват с почти 100% успех , както по време на лечението на Ковид , така и за след ковид тежки състояния.Да, ама това лекарство идва от ветеринарната медицина (където струва стотинки и се ползва от години), но човешката му версия се продава с връзки по аптеките за около 180лв.После разправяйте, че всичко не е бизнес и политика ...

27

Ха-ха-ха

преди 2 години

До Анонимен 27: Имаме обяснение, Саше - мноо си тъъъъп.

26

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави, дреме ми ..

25

Дарвинист

преди 2 години

Единствената група от хора, която трябваше да се ваксинира са хората над 65 г и тези с тежки хронични заболявания. Останалите можем и без ваксини. Ето - в моето семейство го изкарахме без никакви проблеми, имаме си и антитела и всичко. Ваксърите да ходят да пасат трева бееееееееееееееееееееее !!!