18

Анонимен

преди 2 години

Статия, пълна с общи безсмислени дрънканици, без да поясни основното - какво се има предвид под "дигитална граматност" и как установихте каква е тя, процентно.

17

Анонимен

преди 2 години

И как я премерихте ?!?

16

Парадокс

преди 2 години

29 % грамотност, пък 75% са наясно със всички конспирации...

15

Анонимен

преди 2 години

Проблем: антибългарската пропаганда яко се сее от корумпираните пионки наречени журналисти.

14

Аз

преди 2 години

Това да ни е най-големият проблем... Всичко друго си оправихме и дай сега това да е на дневен ред.

13

Анонимен

преди 2 години

Хахахахах! Че то само 30 са процентите на въобще грамотното население . Те ми говорят някакви глупости за дигиталната грамотност. Особено младите до към 25 години са тотално пР о сТ и.

12

Мери

преди 2 години

В Гърция не са чували дори за тъпата дигитална грамотност и живеят 100 пъти по - добре и спокойно. В БГ се чудят с какво и от какво да се правят проблеми и да се НАПРЯГАТ хората. За това живота стана гаден, а провинциалистите нагли граждани.

11

Ахмед

преди 2 години

И тези 29 % са много. Нема как да се огрее навсякъде.

10

Анонимен

преди 2 години

До 3.няма такава държава Ти имаш ли дигитална грамотност? А преди 20 години баба ти имаше ли?

9

Анонимен

преди 2 години

До гневна Свестни хора чалгаджии. Берачи на малини и миячи на чинии с дигитална грамотност.

8

гневна

преди 2 години

Прочетете коментарите под статията и ще видите на кого разчитате да направи България просперираща държава. Затова емигрират свестните хора.

7

Анонимен

преди 2 години

Друг път 29%. Какво е дигитална грамотност всъщност? Всеки си пише в CV-то, че владее Microsoft Office, а като го накараш да подреди прости данни в Еxcell, гледа като теле в железница. Работата с айфон не е дигитална грамотност.

6

Рашо Тапата

преди 2 години

Диги диги дигитал за ракия ожаднял

5

Кръгова икономика

преди 2 години

Седнали мастити бизнесмени и бизнес дами на кръгла маса и започнали кръговата икономика на преточване на пари от едни джобове в други на миропамазани избрани наредили се в в кръг да си предават мангизите от големите евро пари дето простите хора ще плащат с данъци и техните деца дългове за кефа на псевдо елита организиран кръгово с обръчи от бизнеси в стил Догански.

4

Глад за евро пари

преди 2 години

На това мирише далавера за проучвания и ограмотявания на дигитална грамотност с голямата идея да се усвоят голема пара от разните евро фондове. За ограмотяване не знам, но със сигурност цицкане на мангизи големо ще стане.

3

Един от Юг

преди 2 години

Това е така защото другите 40% разбират от медицина а 31% разбират от военно оборудване и бизнес а всичките 100% са по умни от краварите жендърите в Европа!

2

Няма Такава Държава

преди 2 години

Напълно е възможно, с лавинообразно нарастващото ромейско население, няма нищо чудно. Нима преди 20 години имаше такъв проблем? Отсъствието на държавна политика и контрол на пapaзитиpaщитe индивиди доведоха до този резултат. От държава произвеждащи компютри стигнахме до територия населена с пapaзитиpaщи екземпляри, от която всеки иска да избяга. Нима това е изходът?

1

Мюмюн

преди 2 години

Айде *** цифрова гювендийо.Сичкуто роми има айфони ни мой да сми саму 30%.