8

Горубляне

преди 2 години

Само тия двете дет са на снимката, кат минат през Пешо и моа изкарам от тях поне 8К кинти. Чисти 8К. И така ще стане. Дайте ги насам, *** купува всичко, само 3 леа надолу да е и си мисли че е на далавера. Аз ви казвам - от това което се вижда на снимката, моа изкарам поне 8К. И сега така ги гледате, след седмица ще са светулки и на пазара. Хахаааааааааа

7

Дебора

преди 2 години

Де са тея возила, да ги дебна, не мога да спя докато не си купя такова наводнено на далавера супер изгодно със заеми на изплащане и като го ползувам 10-на години още ще го пробутам и продам на още по-големи мизерници от мене в България, които ще му се радват на возилото поне още по 10 години.

6

От Горубляне

преди 2 години

Дядо Дитрих е возил баба Хайнке до Лидъла с тази...

5

100%

преди 2 години

Ганювеца е първи стане ли въпрос да се удря кьоравото. Гледай вика, такива вървят двойно по-скъпо, този ахммак е пуснал на половин цена. Гледам аз, пише наводнена. Но нашенеца намира решение за всичко. Ще я вземе, суши, продухва, само и само да подкара нещо, което не може да си позволи на половин цена. Сигурен съм, че повече от полвината ще се озоват тук. И някой ще се радва за една вечер как е ударил джакпота. В главите им не протича мисъл. Защо някой ще продава нещо, което върви за 30, за 15?

4

Ами гъбички бактерии

преди 2 години

По тези коли са полепнали всякакви нечистотии. Явно в Българина се корени клошарската душа на роб и на човек трета ниска категория задоволявайки се употребявани стари неща и хранителни и всякакви остатъци от чужбина като истински и горди Българи клошари с *** манталитет.

3

Ихаа Ахуу

преди 2 години

Българите всичко изкупуват на далавера. Държавата ни е пълна с тузари и мизерници, които са готови бъбреците да си продадат само и само да се правят на тузари с разни употребявани, рециклирани модели коли и скъпи телефони, които изплащат с години на кредит. Голяма работа и голям снобизъм върлува из България. Селяния до шия и комплексарщина.

2

Асан

преди 2 години

На 40 градуса жега отдавна са изсъхнали

1

Анонимен

преди 2 години

Ще ще.