28

Фи

преди 2 години

Ще ги изкупи,разбира се.Всичкия изхвърлен *** ще изкупи.Нали е българин.

27

горския

преди 2 години

форум

26

ловецат

преди 2 години

на елени горския вестник

25

Анонимен

преди 2 години

Да разбира се!! Ми те са като нови кой ти знае за наводнения, аз знам за една баба където само до магазина е ходила !!! И така450 000 км

24

Анонимен

преди 2 години

Аз мразя на новите коли електрониката. Ако ми педложат нова Тойота РАВа или нещо от тоя клас, която е била наводнена за малко, но почистена и върви за четвърт от цената- не се и замислям.

23

A.

преди 2 години

Е какъв е проблемът? Стъклата да се оправят и да се измият. Какво ще навредят повече след внос сега сравнено с ако не бяха пострадали от кал? Много по-добре да дойдат кални сега отколкото чисти 10 години по-късно.

22

SHEFA

преди 2 години

До Истукан-АВТОМОБИЛИ 2020Г ЗА СКРАП?-ПРИМЕР-ПРОМИВКА НА ДВИГАТЕЛЯ-ПРАНЕ И МАЛКО ПО ЛАМАРИНИТЕ РАБОТА.ВСЕ ПАК НЕ ГИ Е ВДИГАЛО ТОРНАДО.

21

SHEFA

преди 2 години

ДО 21-НЕЗНАМ-АКО СЕ ЗАНИМАВАХ С ТОВА ЩЯХ ДА ОТИДА И ДА ПРОВЕРЯ НА МЯСТО.-НО НЯМА ДА СЪМ НА ЗАГУБА.-СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ПРЕЖИВЯНОТО ОТ ХОРАТА НО НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО БИЗНЕС.

20

Истукан

преди 2 години

Внасят само такива коли дето са за скрап, а ги продават скъпо като за здрави.

19

ДО SHEFA

преди 2 години

НЕ си прав! НЕ им пука как ще се освободят дали на скраб или продадат. Благодарение на предприемчиви хора, които искат да изкарат някоя пара на далавера са основната причина тези коли да не отидат на преработка за скрап. Дори без пари ги взимат от скрап, за да ги продават единствено разход по транспорт и измиване и останалото си е чиста далаверкааа голяма. Това е ако ги нямаше тези предприемачи да правят пари от хора с мизерни доходи купувачи на бооклууци нямаше да има подобно нещо.

18

SHEFA

преди 2 години

ТА ТЕ ГИ ПОДАРЯВАТ.-ПРОДАВАТ ТИ ГИ ЗА 1? И АВТОМОБИЛЪТ Е ТВОЙ-ЩОТО ИСКАТ ДА СПЕСТЯТ ПАРИ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ-ТОЕСТ МЪРЗИ ГИ ДА ГИ ПРЕДАДЪТ ЗА СКРАБ-А + ТОВА ТАМ ЗАСТРАХОВКИТЕ ЩЕ ИМ ПОКРИЯТ ЩЕТИТЕ-НЕ Е КАТО В БГ-ТО.

17

Анонимен

преди 2 години

че защо да спира този път.

16

Анонимен

преди 2 години

Хеликоптера 400 лева ако има зимни гуми

15

Анонимен

преди 2 години

Веднага 100 лева за двете кочини

14

Анонимен

преди 2 години

Каква корозия ви гони, Някой виждал ли е нова кола? Повечето неща по каросерията са пластмасови сплави. Проблемът е в електрониката

13

Анонимен

преди 2 години

в Германия по автокъщите има две места за автомобили . на едното е поставена табела - само за износ , непотребните с щети коли които със закон са забранени за движение по пътната мрежа на Германия .

12

Андрешко

преди 2 години

Ще ги изкупим да всичко ще изкупим кой от каквото може да се отърве ние сме готови -нали знаете на сиромах човек и половин пу...а му стига! Икономически растеж каза оня какъв беше ,че слава БОГУ замина нанякъде .

11

А не бее

преди 2 години

Значи взимам я тая X3, забивам и една метанка и едни 20'' с гуми от OLX че за нови нема пара, ама китайски на 5 г. и съм аз като се приберем на село при наще всичкото комший ше цъкат... абе друго си е .... аре, че се размечтах отивам да легам че утре в 8 съм на обекта...

10

Като ги излъскат

преди 2 години

Като ги измият добре по автокъщите наводнените автомобили могат и да скрият с голям кеф от купувачите, че са били наводнени колите и че ще хванат ръжда, корозия и плесени. Евтинкото излиза скъпо после. Не съм никакъв фен и на новите електрички возила обаче Европския союз не си върши работата. Безуми такси и еко-стикери налагат и пробутват електрички скъпарски и недоработени. Няма програма за стимулиране на нормални качествеви коли на достъпни цени без такива мизерии които се случват и сега.

9

Анонимен

преди 2 години

Тия ще вонят на риба, тиня и канал... До два месеца ще ръждясат тотално. Но че ще ги изкупим няма съмнение.