132

До 145

преди 2 години

Много добре знам как беше, ти защо реши да ми обясняваш как е било? Да, гледаха се руски филми, предимно стойностни. Основно се гледаха и български филми - страхотни, и сега са актуални. Другите ти глупости, какво да ги коментирам. Образованието беше образование, здравеопазването на светлинни години от сегашната мизерия. Живота беше спокоен, хората щастливи, нямаше такава престъпност, България беше индустриално и технологично развита държава, сега - оскотяване, мизерия и намаляващо население.

131

Анонимен

преди 2 години

1984

130

Малко инфо

преди 2 години

Гибралтар, с население около 39 Хил. и малко, броя на ваксинираните е 100% !! За последните 7 дена имат близо 440 нови заболели... всеки сам да си прави изводите. Ваксина, която не ти осигурява достатъчно голяма защита, ваксина, която е ГМО и такава, която се закотва за собственото ти ДНК и го моделира. Ваксина, носеща официално смъртност от около 4,75%( от самия вирус официално смъртността е 0,35% ). Ваксина в трети стадий на изследването й..Общо взето Не е лесно в днешно време да си здрав.

129

до 144

преди 2 години

Ако пък знаеш при Т.Ж. как беше-сирени,манифестации,всяка вечер по телевизията руски филми.Постоянно ни говореха затова какви ракети са разположили САЩ в Европа и за колко минути ще стигнат до нас.От другата страна Свободна Еврпа и те не оставаха назад-през 1975-та слушах как СССР са направили МИГ 25 който летял със 4000 км/час и как имали СС18 и само с 2 такива щели да затрият цяла Европа!Ако се вържеш на всичко това вярно ще откачиш.Ама те това и искат-да си зомбиран!

128

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали на някого е направило впечатление, но 2017 и 2018г всяка седмица тестваха сирените за ранно оповестяване, беше много досадно, но ми направи впечатление. Такива неща действат на подсъзнателно ниво - все едно предстои някаква опасност. Хората го възприемат като сигнал, че нещо екстремно ще се случи. Всъщност това беше една от финните настройки на това, което наблюдаваме сега. Следващото беше Грета Тунберг, която ни обясняваше, че трябва да променим живота си.

127

Анонимен

преди 2 години

31 08 коя година ,фашисти?Ваксина няма да си сложа. Вирусът предизвиква хрема и кашлица. Не можахте да пуснете смъртоносен вирус, който да затрие планирата бройка ,нали. Нещо плановете се объркаха и не е ясно докага ще сме с ограничени права. Да политици и кралски особи си развяват байрака по света а обикновения човек не може?

126

Анонимен

преди 2 години

До ти да видиш....? Кацаров какво може да направи като заповедите идват от чужбина? В ЕС политиците нямат свободна воля!

125

до 138

преди 2 години

Бе не е баш така...

124

Анонимен

преди 2 години

и тия излезнаха фашисти,сър....

123

Анонимен

преди 2 години

Много е вероятно пика на следващата вълна, която започна преди две седмици, да е в края на септември.

122

Анонимен

преди 2 години

Всеки непредубеден човек ясно вижда, че ваксините помагат. Ето Швеция ваксинира най-възрастните си граждани и вече има нула починали. Във Великобритания също ваксинираха повечето най-възрастни и имат много малко починали при много новозаразени. В Израел също и т.н. Точно обратното е в държавите с малко ваксинирани, например в Русия.

121

Анонимен

преди 2 години

Тези ваксини са все едно на здрав човек да му приложиш химиотерапия, за да го профилактираш от рак.

120

Да ви е ясно

преди 2 години

Отдавна няма извънредна обстановка. Това вече е нормалната обстановка в реда на нещата и никога няма да бъдат премахнати мерките. Клаус Шваб шефът на световния икономически форум каза в едно интервю че хората трябва да си избият от главите идеята че света ще се върне някога към старото нормално. Това което имаме сега е новото нормално и то си остава за постоянно. В края на лятото мерките се засилват и хората ще си стоят вкъщи. После 2022г. идват задължителните ваксинации 3 пъти всяка година.

119

ти да видиш

преди 2 години

Има ли условие при което въобще ще махнат това извънредно положение??? Предателят КАцаров заслужава да бъде набит на кол, да бъде убит с камъни - гну -сна до- лна из -мет излезе този гъ -зоблизец! Обявете гражданско неподчинение! Пи -кая ви на мръсните продажни душички, на маските и на лъжливата пЛандемия и на всякакви мерки. Ваксърчета бийте си по 100 ваксини в за- дниците носете по 20 маски на *** -ото си лице но ако си позволите да ми кажете нещо на въпреки ще ви измъкна гръкляна!

118

баба Яга

преди 2 години

Много удобно, точно в разгара на летния сезон се взимат поредните решения. И още по-удобно разделиха хората на ваксъри и антиваксъри, за да си осигурят тотална липса на протести.

117

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров миналата година обясняваше че мерките са по-вредни от вируса. Забрави ли, Стойчооо?

116

Анонимен

преди 2 години

До кога само ще ревем?

115

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е прочел за имунната система ще знае, че това е много финосмазан и абсолютно съвършен механизъм. Всяко ръчкане и външна намеса водят до сбой. Имунната система е напълно в състояние да си изгражда антитела сама и да се бори с всякакви вируси и всякакви болести. Проблемите идват, когато нещо по веригата се скъса по една или друга причина. Но здрав организъм да го ръгаш с ваксини е престъпление!

114

Реалист

преди 2 години

Продължава порочната практика наследена от ГЕРБ да не се работи с последните данни. Явно има доста за изчегъртване в тази посока. Какви са тези данни към 18 и 20 юли, когато днес сме вече 28 юли 2021 година. От 13 юли в България започна увеличение на броя на новите случаи, които за 14 дни се удвояват. По методиката наследена от ГЕРБ, това увеличение ще го видят след около месец и половина, ако не и два месеца, когато ще сме пред пика на следващата вълна

113

Анонимен

преди 2 години

До 114: страхотия!!! Това искат за всички хора да го направят, дори за безработните - не можем да пътуваме вече... утре няма да можем да влезем в магазин, ако не сме ваксинирани!!! А от статията последния абзац е толкова ДОЛНА ПРОПАГАНДА! И това удължаване на положението е абсолютно излишно! Българите са живи и здрави, защото не повече от 20 процента са ваксинирани!!! Иначе щеше да има още умрели от тромбози, инфаркти и всякакви странични ефекти на ваксините - тях не ги включват в статистиките!!