157

Солуков

преди 2 години

Ето такива лоши хора ни управляват днес.Какво да го коментирам този?Кажи му комунист и край.

156

Анонимен

преди 2 години

Грешно беше да се казва който има алергии и автоимунни заболявания да се въздържа това бе казано от специалистите в началото и така хората се отдръпнаха

155

Тъй ли?

преди 2 години

Ами душко, откакто ти си министър, имаше време да наваксаш и да ваксинираш всички възрастни хора, нали така? Направи ли го и ако не, защо?

154

Медицинска нула

преди 2 години

Важно е да се подчертае, че антиваксърът Кацаров няма нито един ден работа като лекар. Това е човек бил цял живот по кабинети да пише доноси срещу колегите си и да слугува на различни партии!

153

поркю тиквочев

преди 2 години

точно ви коства, това са 10 000 спасени живота от отровата ви. една от целите е да се намалят пенсионерите за да им се откраднат мaнгите и да не тежат на т.нар социални системи дето са опоскани от големите инвеститори и меринджеи. поинтересувайте къде са вложени парите на бугарищанските пенсионни фондове.... вместо да развиват земеделие в българия и да хранят хората и да купуват земя и да я дават под наем нашие еничери са ги думнали в пробити американски компанийки...

152

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ***.

151

мне

преди 2 години

Поредният,който ще се самоизяде от злоба,защото другите са по-кадърни и знаещи от него. Но и за него ще има възмездие, да не мисли,че ще му се размине.То не може вечно да лъжеш и отричаш,идва и часът на истината,когато всичко се разкрива. Да се маха и никога повече да не види здравеопазване дори на снимка.Безочието му е голямо...

150

позор е този

преди 2 години

И това недоразумение лекар се нарича и решава съдби,но пък и всичко се връща,да не го забравя,защото съсипа доста животи и семейства.

149

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, ти защо не ваксинираш бе, разбирач?

148

Шопа

преди 2 години

Пениш се не пениш ке те ям,пари съм давал!

147

Примоция

преди 2 години

Ваксинирай,играй и се забавлявай с националната COVID лотария.Колкото повече ваксини поставиш - толкова шансът за спечелването на невероятната седмична награда се увеличава.Какво чакаш?!Не губи време,спечели и грабни наградата!Седмичната неустоима награда е елетрическа пила за пети.Внимание!!!Количествата на наградите и ваксините са ограничени.

146

Анонимен

преди 2 години

Докато не откажем масово да се ваксинираме и да си компрометираме имунната с каквото и да било, ще мрем като мухи. Ваксините са смъртоносни, това да ви е ясно. И не е много трудно да прочетете и да се ограмотите защо. Стига да ви стигне до бледото съзнание тази информация.

145

КОРМИД Маниак

преди 2 години

Мазният и тлъст Ботокс, каза че той бил направил най добрата ваксинационна кампания. Точно така беше! ОБАЧЕ: ### ОЧАКВАХМЕ ДА РАЗДАВАТ КРЕМВИРШИ ЛЕКИ С БОЦКАНЕТО, А НЕ ПОЛУЧИХМЕ ДОРИ ЕДИН ГОЛ .***, даже ходих да търся да гледам ЗиЛ-а, ама и него го нямаше... много пъти се редихме на коридорите за ЗЕЛЕН ХАЙВЕР, ама нъц!за пореден път останах излъган от ГРЕП. * затова се отказах да ме бодат!* затова и не гласувах за тях. Те винаги лъжат и крадат

144

язък

преди 2 години

Само толкова ли избихте червени фашисти?

143

Анонимен

преди 2 години

Наглостта на тоя няма край

142

Анонимен

преди 2 години

А сега жертвите на спряната ваксинация от Кацаров колко са.

141

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕСТНО КАЗАНОАми, произведи си истински ваксини като не искаш ментета, кой ти пречи в момента?

140

Анонимен

преди 2 години

До РеалистА сега как върви ваксинирането, обясни ни?

139

Анонимен

преди 2 години

До обективенА ти към онзи момент какви ваксини беше произвел, та от теб да купи "Тиквата"?

138

Анонимен

преди 2 години

Защо да вярвам на Кацаров, който няма нито един ден стаж като лекар, а не на ГЕРБ, които бяха събрали светилата на медицината при себе си?