55

Не!

преди 2 години

Статия от вчера "Парадокс: Напълно ваксинираните нараснали с почти 70 000 души за ден", до вчера вакснатите доктори нямаха 20%...

54

аз

преди 2 години

32 000 лекари , обаче от тях реално практикуващи са около 16-17 000.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52... Изкарах Ковида май2020 още имам антитела. Тия опорки с 6 месеца са само за ваксаните само с един протеин.

52

Анонимен

преди 2 години

2499 друг медицински персонал.Някой има ли представа кои лица отговарят на това определение

51

Анонимен

преди 2 години

До д-р Ох Боли "Колкото е нужно." Ясно. Бягай да си играеш в пясъчника с другите деца. :))

50

Иванов

преди 2 години

Високите технологии отдавна са превзели т. нар. "медицина"... Няма никакво значение дали са ваксинирани...Тяхната работа се върши от машините.....Този измислен БЛС дава ли си сметка че минимум 100 БОЛНИЦИ СА ИЗЛИШНИ за здравтата система.. Точат касата като за световно.

49

д-р Ох Боли

преди 2 години

Колкото е нужно.

48

Анонимен

преди 2 години

До д-р Ох Боли "Знам по-добре от теб колко трае имунитетът." Колко трае имунитетът? :))))

47

д-р Ох Боли

преди 2 години

До 52: Знам по-добре от теб колко трае имунитетът. Учил съм предковидна медицина, която коренно се различава от глупостите, които тиражират в момента, за да ви накарат да се набодете. :-D

46

Ха-ха!

преди 2 години

На шефа ще му затворят отделението, когато персоналът му напусне и остане без необходимия минимум лекари. Тогава каква кариера ще гради, не го знам. И без това повечето отделения едва покриват изискванията на Здравната каса

45

Анонимен

преди 2 години

До д-р Ох Боли "Аз нямам нужда. Отдавна изкарах китайската хрема." Само тези две изречения са достатъчни, за да стане ясно, че си нямаш идея за какво говориш. Имунитета от това, което си "изкарал" отива на кино до 6-8 месеца. После пак ще я караш. Но си прав, че до 5-6 години може и вече да нямаш нужда от ваксини :)

44

Анонимен

преди 2 години

Ми достатъчно е щефът на отделението да е отявлен привърженик на касинирането и да е взел пари, или да очаква напредък в собствената си кариера и не е много трудно да принуди цялото отделение да мине под иглата? Къде ще одиш. И да си смениш работното място не е сигурно, че и там няма да те накарат. Ето така се получават тези проценти.

43

д-р Ох Боли

преди 2 години

Дали ваксините са вредни дългосрочно, ще узнаем до 5-6 г. Дотогава тази ваксина - надалече. Който иска, да рискува с нея! Аз нямам нужда. Отдавна изкарах китайската хрема.

42

Анонимен

преди 2 години

Анти-ваксърите губят яко почва под краката си. Опорките падат една след друга, а лъжите им лъсват със страшна сила. Разбира се, след време ще падне и последната, че ваксините били вредни дългосрочно, но тогава няма да чуем и гък от тях. Те свършиха работата, която господарите им от Кремъл им бяха поставили. Същевременно в Русия има масова кампания за ваксиниране, та излиза, че те са тъъъпи шаранчета, които не разбират, че ги въртят. ВЪРТИ тоя мат'риял!

41

Да не е 1-ви април

преди 2 години

Хихи, шегичка!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46...Специалистите по здравни грижи са медицински сестри и друг персонал, освен лекарите. В повечето случаи са с по-ниско образование, затова напълно обяснимо процентът на ваксинираните сред тях е по-нисък.

39

Анонимен

преди 2 години

Какво е специалист по здравни грижи? Те са около 32500 на брой, т е. колкото лекарите в БЛС, които са 32724.

38

Анонимен

преди 2 години

Математиката изглежда не ни е силната страна. Поименно, колеги, поименно ...

37

Анонимен

преди 2 години

Представям си как уча цял живот за да бъда медик и накрая някакви илюминатски подметки ми изсuрат ковид филм + спасението ваксина и трябва да се откажа да практикувам защото не искам да им играя по свирката... много лош сценарии

36

Пацо Пижамата

преди 2 години

Начи ходите на доктор да ви короняса