31

Анонимен

преди 2 години

От тези избори все по-очвеидно е че спечелиха тези, които не гласуваха.

30

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще променят химна с чалга хита "нека ме боли".

29

анонимен

преди 2 години

Май пак няма да има правителство! Веднъж предлагат премиер, преди да са приключили изборите, после го оттеглят, сега уж до петък и изведнъж пак на заден ход, след връчване на мандата! Тази сбирщина от ИТН, идея си нямат какво е политика! Това е хаос! Когато човек надцени възможностите си, се получава така! А електората чака, вече 30 г!

28

7/8 новото танго

преди 2 години

Единият вчера казва, че до петък ще е ясно. Сега този друго казва. Държавата ще стане едно голямо шоу, независимо кога изплюят имената на куклите на конци.А президентът защо им дава толкова време. Какво очаква? Нещо гениално ли да родят?

27

Анонимен

преди 2 години

Трябва всеки петък в паламента да се пее чалга.

26

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че комунизма се върна като Касчей безсмертний в държавата ни, но не спирам да се питам коя е баба Яга - Мая или Корни? И двете са достойни за титлата.

25

Анонимен

преди 2 години

Аз живея в чужбина почти 15 години и никога не сам гласувал и не съм си и мислел до го правя. Нямам право до определям живота на хората в България които така и така са измъчени достатъчно.а на тези ниско интелигентни и не можещи да расаждават сми мои сънародници които са в чужбина нека си кажат че който и да дойде на власт нямат никакви намерения да се върнат в бг просто за тях 50£ на ден и чалга в кръчмата и ме достатъчна.те не могат да се развият в българия по никакъв начин...

24

Тия са супер

преди 2 години

Ристе и Мая скачат сега, ама след няколко дни ще клекнат и ще цункат оная работа на Доган ага. А Славчо ще им пее яка чалга

23

Анонимен

преди 2 години

освен да плюят друго нищо не могат да правят

22

Анонимен

преди 2 години

Станислав Трифанов е лъжец, каза че няма да влиза в политиката, после каза че няма да преговаря с БСП и ДПС, после оттегли мажоритарното глосуване, лъже и че не е болен, Слави ако носа ти се уголемяваше с всяка изречена от теб лъжа сега нямаше да можеш да минеш през вратата.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако преназначен служебното правителство всъщност ще е голям кеф. Защото Рашков е живия спомен за БКП терора, а Кирчо е с фалшива диплома. Още 2 месеца и фиаското на БСП и Радев ще е пълно. Така че аз съм за.

20

Анонимен

преди 2 години

А някой нима очакваше нещо друго? Я избори 2 в 1! Или ще дадете властта на Корни? Народе, вие кой избрахте всъщност? ДПС или БСП, или всичките тях, заедно с НДСВ? Ех народе, народе, кой те в таз робска люлка люлее?

19

Лилов

преди 2 години

Ако преназначат цялото служебно правителство , всички ще им пляскат, но ако сложат Царските хора на власт ще си вкарат голям АвтоРИТНИК и никой повече няма да гласува за тях.

18

Анонимен

преди 2 години

Чалга клоуните нямат никакъв авторитет и доверие,за да управляват. Дори диктатура да направят тези клоуни всички ще им се смеят,и ще ги бойкотират.

17

Анонимен

преди 2 години

Тука има тука нема, вярно с чипса пред телевизора всичко изглежда елементарно и всички политици са аматьори, но когато нещо трябва да се свърши и всички бягат. Това е не само в политиката.

16

Анонимен

преди 2 години

Да оставят служебното с мандат 1 година и това е

15

Анонимен

преди 2 години

Не само заден ами и леко в ляво! Отстрани на приказки е лесно!

14

Анонимен

преди 2 години

Тия все едно са в нелегалност а уж спечелиха изборите.

13

как сте циркаджии?

преди 2 години

наркомана си промени решението за пореден път. Нищо, ние ти вярваме славчо ти можеш каквото кажеш това ще правим, все пак спечелихте изборите с 20%. пускам си чалга и цъкам лайк

12

Анонимен

преди 2 години

Тончо, тия дето пригласяха на Славуца с "нека ме боли", тех ще ги боли най-много, защото хем са ниско образовани, хем са нагли. А такива историята слага на едно определено място, рано или късно.