28

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са здрави хора , като ваксинираш бебета и децата, нали те питат първо дали са абсолютно здрави !?

27

до 32

преди 2 години

Смъртността е функция на лечението.Иначе връзката наистина е очевиднаНиския стандарт на живот предполага некачествено лечение.Вирусът в случая е само индикатор че състоянието на здравната ни система е плачевно.

26

Анонимен

преди 2 години

Ама народе неможе без ваксина тя ще ви спре развитието на мозъка и по лесно ще ви управляваме сега като можете да мислите кво по добре ли живеете

25

Без ваксина

преди 2 години

Страшно е когато уплашени хора изискват и дават съвети. Страшно е....

24

от 25 до 29

преди 2 години

Четеш ли с разбиране?Коментарът ми иронизира този под номер 19.Всъщност натъртвам на същото като теб, че е безумно здрав и прав човек да хукне да се ваксинира, щото някой друг го е страх да не му потече носа.

23

Анонимен

преди 2 години

Писаха за доклад доказващ,че няма такъв вирус Ковид19 с исторически извадки от анализи и справки преди 20г. когато са започнали разработки на тази тема може ли да се създаде такава вирусна частица как микро от порядъка на Нано по определение и ваксина против нея,като свързващото за наименованието на вируса от обявеното начало на появяването му под този псевдоним и номера записан след него е началото на разработката 1999г,освен туй за наличието на графен в оксид с влияние в/у организма приложен.

22

До Чудя ви се на акъ

преди 2 години

25, още по-чудно е вашия акъл дали изобщо го има. Да навивате здрави - прави хора, повечето прекарали заболяването и създали здрав естествен имунитет, да ви ходят по гайдата и да се подлагат на безплатни експерименти със здравето си, наливайки в организма си неизследвана и непроследена за последици химия - те това е вече уникална шизофрения!

21

махарадж

преди 2 години

Ама кво чакат нашите мозъци управници ехооо взимаите мерки само кокала ли ви интересува не ви ли трябват хора те парите бързо ще ви свършат ако оцелеете и после кво нема да има кои да ви опече и един хляб

20

На СЗО-то

преди 2 години

на баба му хурката!Е хБаси хитрецът е тоя/тия, който/които се сетиха да използват тоя начин - члез машата СЗО да преобърнат света с краката нагоре!!!Мрън-врън, "грижа за здравето" и шараните кълват ли кълват! И парите се въртят ли въртят.Обаче нещо трудно им се връзват хората вече.Да прибират пачките и да палят към космоса, там да си ги папкат.А СЗО-то, спокойно може да се преименува на ОЧЗ и след това дасе запали. Със се пълежа в него!

19

вметка

преди 2 години

Според единствената известна досега у нас патологична експертиза на официално записан като починал от ковид, която беше направена по изрично настояване на родителите на ексхумирания студент от Велико Търново установи, че момчето е починало вследствие не на вируса, а на третирането му с 6-7 различни антибиотика по време на лечението Всеки да си прави сам изводите.

18

Чудя ви се на акъла.

преди 2 години

Да си осакатиш здравето до живот ,щото те е страх да се ваксинираш.Да си осакатиш здравето до живот ,щото те е страх от една лятна хрема.

17

Кал-Ел

преди 2 години

До Kiril - Скенерите след 4-5-та доза/компонент/инсталация, когато няма да има съпротива. Тогава ще си признаят за чиповете.

16

Тариката

преди 2 години

До 17. Крият те, крият, че не са очаквали да развиеш д у ш а. Не са очаквали да се интересуваш от лъжливата им история, очаквали са да вярваш безрезервно. Не са очаквали да се усъмниш в колоните на обществото им - лекари, полиция, политици, адвокати. Очаквали са да не задаваш неудобни въпроси. Ядосани са, отчаяни са и са готови на геноцид. Ужасени са, да не осъзнаеш силата си! Само информирания човек носи истинското второ пришествие и истинския Бог в себе си, само информирания човек е свободен.

15

Анонимен

преди 2 години

Дали има нормален човек по света, който въобще да вярва и на една дума от всичко, избълвано от тази фашистка организация? Да вичумата тръшне дано всички ковидари и тро/лажа им! Писна ни от вас вече година и половина да се разпореждате и да окастряте безсмислено човешки права. Без какъвто и да било ефект. Само вредоносничите. Кжойто го е страх - да бяга да кеси под дивана вкъщи с противогаз и сто ваксини. Аман от вас!

14

Анонимен

преди 2 години

В САЩ хоспитализираните заради ковид са в 97% неваксинирани. Ясно е кой боледува тежко и умира.

13

Анонимен

преди 2 години

И с кои тестове доказаха че точно от това са починали? В щатите отричат достоверността на тестовете, не различавали ковид от грип. Плашенето продължава, а делтата прескача защитата от ваксина.

12

Анонимен

преди 2 години

Чудя ви се на акъла. Като отричате вируса, пандемията, мерките, ваксините, какво точно печелите? Какво печели България? Да си осакатиш здравето до живот ,щото те е страх да се ваксинираш? Да заразяваш познати и непознати, щото не ти е комфортно с маска? Да саботираш усилията на целия свят за ликвидиране на пандемията, що за болен мозък и психопат трябва да си.!!!

11

до 16

преди 2 години

Смешка, много си оригинален!

10

Анонимен

преди 2 години

Лъжа е. Какво крият не знам

9

Ямболски цървул

преди 2 години

СЗО=кенийски резерват!