36

Габи

преди 2 години

Ето само го подкрепете и ще изгуби всяко доверия като разберат хората, че и вие сте намесени.

35

Бисер

преди 2 години

Вие самите като че ли предизвиквате доверие?!

34

Анонимен

преди 2 години

Министър Рашков привлича най-голямо доверие.

33

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност не съм комсомолец и не съм чела Маркс, Енгелс и др. Четох математика и физика най-вече. Моите поздравления, че са те избрали за комсомолец, имаш добър гръб в живота. Собствените усилия и умения не са достатъчни в тоя свят, а понякога и вредят.

32

Анонимен

преди 2 години

31 личи си че нямаш никаква идея за комсомола. Там нямаше избор. Караха ни да учим едни тухли на изуст за да ни приемат в комсомола. След пионерите, някъде към 8 клас се държеше изпита. Помня, че Маркс, Енгелс и Ленин трябваше да ги сънуваме. При мен режима на Тошо падна точно когато трябваше да ни изпитват и съм на 43! Така, че ако си на 49 трябва да си държал изпит и със сигурност си бил комсомолец. Нямаше право на избор в училище. Виж за БКП книжка имаше избор.

31

Анонимен

преди 2 години

Е, значи няма да е тоя кабинет. Умно решение, между другото.

30

Анонимен

преди 2 години

Всички разбрахме, че Христо Иванов иска парче пица и то бая голямо. Икономика и финансии. Образованието е подмолната цел, ако пробутат Истанбулската конвенция.

29

Анонимен

преди 2 години

Стратегическите решения се вземат извън България. В нея е част от мрежата от посредници и изпълнители. Слави Трифонов е само едно мюре. Дори и да се състави правителство, то ще бъде с много кратък живот. Ще бъде малка крачка напред, ако играчите на Задкулисието се договорят за пред САЩ и ЕС да предадат на Съдебната и Прокурорската власт една идея по-прилична физиономия. Ако не се договорят, майна й Райна на България. Ще я вкарат в режим на системна политическа анархия и дестабилизация.

28

Анонимен

преди 2 години

Не всички сме били в комсомола, аз например съм на 49. Бяхме масово чавдарчета и пионерчета, да помагаме на възрастните и да поливаме дърветата през лятото. За комсомола избираха един от класа. Ние така и не разбрахме дали въобще е избиран някой от нашия клас в СМГ.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29. Не е вярно. Военни, полицаи, съдии, прокурори и следователи задължително бяха членове на БКП, а голяма част от тях, вербувани още в училищата и университета, агенти на ДС. Обикновения българин имаше избор: или да стане редова бурмичка без възможност за пост, пари, привилегии, да получи кола и апартамент без ред, пътуване в чужбина и служебно израстване, или да стане партиец и агент на ДС, когато ще получи изброеното. Службогонците, некадърниците и потомствените избираха БКП и ДС.

26

Драго

преди 2 години

Ох кои сте вие с поредните си изисквания беее

25

Анонимен

преди 2 години

Когато пишете за комунисти е много смешно, защото всеки малко над 40 години е израснал в онова време и комунизма не беше по желание. Освен това 12 години държавата се управляваше от охранител на Живков. Всеки по онова време е минал през Комсомола и членство в БКП. Същата история както с Герб. Ако искате да не виждате комунисти, трябва да ви управляват млади хора до 30 години. Те няма как да са били комунисти. Честните хора вече искат различно от *** и крадливи мафиоти. Ако това е комунизъм ок.

24

Анонимен

преди 2 години

Имам малка фирма, която работи и се среща както с колеги, така и с доста клиенти. Ние сме от този бизнес, на който държавата не е помагала никога, но все някак се оправяме. Всички отдавна знаем, че при диктатора Бойко, целта беше да ни унищожат като малки и се помагаше с милиони на определени фирми. Но оцеляхме. Мисълта ми беше, че всички хора с които се срещам са на мнение, че може би и дано ще има наистина някаква промяна. Мутренското време отмина и Бойко трябва да свикне с тази мисъл....

23

Мравоядов

преди 2 години

ВАлоу Славунчо,ти ли си лидер на ИТН,или ..Африканеца?? Няма ли най- сетне да дойдеш на преговорите за ново правителство,та да разберем какви бръмбари летят в голата ти тиква? Или пак по кабеларката..ще ни изненадаш ....изотзадя? С бай Доган чувате ли се?

22

Анонимен

преди 2 години

бойкикев, ти не привличаш доверие, а привличаш отвращение. Както с външния вид, така и с догано-ДС-комуноидната ти биография. Готов си да унищожиш България заради шизоидните напъни да станеш главен прокурор. Работиш за олигарси и мафиоти/маджо и прокопиев/ и завръщане на живковата конституция под юмрука на резидента. Срам, срам, срам ме е, че с парите на маджо и прокопиев ти, некадърнико, излъга хиляди българи, че си десен и демократичен политик...А, реално си фйъшкия от ДС и сараите.

21

Анонимен

преди 2 години

Кашата в главата на Радев е правопорционална на кашата в ДБ и на Иванов.Същото се отнася и за ИТН.БСП и Мая са ясни и за децата. До година Борисов се завръща.

20

Майора

преди 2 години

Абе Бойкикиев каква промяна на Конституцията сънуваш? Та виж първо себе си за когото важи"преоблякъл се Илия , пак с тия "Та твоята майка се има с Доган , нима ще отречеш това! Или воден от мечтата си да си главен прокурор искаш той да е в изпълнителната власт и да се избира от съответната партия , спечелила изборите? Жалко ако магистратите се подведат по твоя акъл ! Отдавна мина времето на комунизма в което си мислиш че си!

19

привличат доверие...

преди 2 години

Бойкикев: Ще подкрепим хора, които привличат доверието на Радев и на дс-съветниците му.

18

Анонимен

преди 2 години

Действително, хората от непеотата не стават за управление- това са хора за писане едни анализи и стратегии на килограм за едни подкупващи безумни пари. Да извадят наяве за какви пари са работили по тия програми и са броили лалугери последните 20г. и народа ще се потресе тотално! Но това не било корупция... Очевидно да направят реформа чрез управленски решения и да следват линия на поведение и управляват са напълно негодни.

17

Анонимен

преди 2 години

Много добра позиция