233

Анонимен

преди 2 години

Разкарахме от властта Цветанов , че имаше 3 имота неясно придобити, и доведохме на власт Чашков с 19 имота , честно придобити като съвестен държавен служител , морално извисен , трезвеник , лют противник на алкохолизма и конфискува де намери дамаджана.

232

678

преди 2 години

Рашков е лъжец!

231

aeg

преди 2 години

Аре бе, Чашков-где са "доказателствата"?!?! Да ти бЕра лАйката, прасчо комунделски!!!

230

Марин

преди 2 години

Мина 1 ден . Къде са доказателствата другари? Пак ли без съд и присъда?

229

бг

преди 2 години

Този комунистически гестаповец какво прави в парламента.Стотици пъти наруши закона по време и преди изборите като репресираше политически противници.

228

Анонимен

преди 2 години

Рашков отново излъга. Вчера мина - доказателства йок. Днес ще мине - и пак няма да има доказателства. Освен това не е незаконно да се каже кои са хората, които една жена му каза, че са подсолушвани защото щом са подслушвани незаконно е престъпление. Повтарям - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Рашков ако знае данни за престъпление и ги крие е съучастник. Повтарям - СЪУЧАСТНИК. Няма закон, който забранява оповестяване на престъпни действия. Не би Цветанов. Да не е Цветанов.Чашков пие като смок и е Имотния Крал на БГ.

227

Анонимен

преди 2 години

Рашков , да , ти не си Цветанов , той има само 3 имота , а ти 19. Има разлика , нали ? Няма как да те объркаме с него.

226

Анонимен

преди 2 години

Голям залък хапни, голяма дума не казвай...... Тик так времето минава, показани доказателства няма... Да не стане като с химическите оръжия на Садам и войната в Ирак, а после едно сори и туй то.

225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 Досега само за Борисов са излизали записи със СРСта, та ми е интересно, Борисов сам ли е наредил да го "слушат"?

224

Анонимен

преди 2 години

Аз едно се чудя, тоя господин каза, че когато са разбрали, че подслушват депутати или президента трябвало да унищожат веднага записите. В същото време се пени, че имало записи на Борисов, който беше и депутат и премиер. Аз някак си лично искам да знам ако някой, особено ако е от властите, погазва законите по какъвто и да е начин

223

Анонимен

преди 2 години

Ако на лъжата краката са къси Рашков трябва да се влачи по задните си части- по дирник

222

Миро

преди 2 години

Да,да ще получат/получиме доказателства, когато получим от умрял писмо.Комунистически мошеник

221

Анонимен

преди 2 години

Ден защо ме блокирате ,защо ме блокирате да не би този да го харесвате

220

Анонимен

преди 2 години

искински комунист - верен, крадлив, лъжлив, устат. за още 20 имота ще разтреби държавата.

219

до 244

преди 2 години

Чашков ви заблуждава. Няма такъв закон, който да забранява оповестяване на незаконни действия или незаконно подслушване. Щом е незаконно дори трябва на момента да изброи хората, които са засегнати. В противен случай той е съучастник защото укрива престъпление. Няма нито едно доказателство. Нали ако имаше до сега щеше да ги изкара. Разтяга локуми да печели време и да разделя народа. От това само печелят Радев и олигарсите клиенти на прокуратурата. Имотният крал на България с 19 имота шикалкави.

218

Анонимен

преди 2 години

Рашков, спиш ли добре? Завиват ли те?? Чакаме доказателствата. Денят мина. И ноща ще мине. Голям лъжец, си гестапоо!

217

Анонимен

преди 2 години

Този кат го вида и все се сещам за Междузвездни войни и Императора с гнилите зъби.

216

анонимен

преди 2 години

Дали Рашков не се усеща,че се излага сам,излага и кукловода си и правителството.Наблюдавах го днес в парламента,как самодоволно и ехидно се подхилваше когато говореше за таралежа.Явно му хареса шегата на Боко та и той реши да се поупражнява в остроумието.Ама не му се получи много.Шегичките му все са плоски.Какво да се прави не блести с ум доцента и капацитетът му не е по-голям на един пожарникар.

215

Анонимен

преди 2 години

Почти 22 часа е. Лъжливото овчарче се покри и захърка. Доказателства няма. Няма и да има. Професионален лъжец.

214

Българин

преди 2 години

Онези, които не знаят за комунистическата ДС получават с типичния неин представител Рашков макар и малка представа за тази зловеща институция. Такива като него разсипваха и убиваха съдбите и животите на хиляди. По ръцете на много от тях личат кървавите следи! А те трябваше отдавна да бъдат в небитието.