12

Коприва

преди 2 години

Пез лятото е по-добре да се изкара - тялото е по-добре запасено с витамини и няма температурен стрес, няма и зимното обездвижване, което блокира кръвта и лимфата. Уязвимите хора с други заболявания и непоносимост към горещини трябва да се погрижат за себе, съобразно състоянието си. Всеки сам да си прецени, защото и сам си пати от грешките си. За мен ваксината е грешен ход. Силният имунитет е правилния ход.

11

Анонимен

преди 2 години

Поздрави от керамоти. Тук има повече българи от колкото гърци. На всякъде се чува българска реч и се виждат български коли. Телевизора в хотела е с приемник на Булсат. Тук маски носят само продавачи и сервитьори. В магазина никой не слага маска. Все едно няма вирус

10

Галин Костов

преди 2 години

"Остров Кастелоризо, където всички жители са ваксинирани и няма заразени с вируса, се превърна в световен хит за туристите."- Ето до къде водят манипулациите. Това че са ваксинирани не значи че не могат да се заразят и да ритнат камбаната или че не могат да заразят някой ваксиниран, но непреболедувал турист.

9

Анонимен

преди 2 години

За какво са ни всичките теци мерки не мога да разбера.

8

Анонимен

преди 2 години

е много ясно защо неправят нищо,парите на туристите неса 0заразени,да мине август месец и ще влязът строгите мерки и то във всички държави

7

Анонимен

преди 2 години

Ще ги включат в червената зона и всичко ще приключи.

6

Анонимен

преди 2 години

Чудно още колко време ще им трябва на византийците да загреят, че локдауните, маските, мерките и масовата ваксинация ги докараха до нов бум на заболели?

5

Анонимен

преди 2 години

Не само на учителите, съвсем скоро ще отпадне задължителната ваксина и за други сектори, до миналата седмица тоя приказваше, че който не се ваксинира, ще бъде в неплатен. Ама гърците протестират яко, дори по новините не са показали истинския мащаб на техните протести, разгледайте в нета какви протести правят, а не квото битивиту ви покаже....

4

Док

преди 2 години

Стига бе, гърците нещо поомекнали след масова отмяна на резервации, а? Иначе голям го вадеха срещу вируса. То не беше локдауни, смс-и за излизане, ограничение за движение м/у областите, все демократични мерки. И то при пъти по-малко заразени от сега. Явно евракис за сиртакис свършиха и най-накрая им дойде втория акъл. Нищо, при такива новини му се види края на световния цирк, наречен Ковид.

3

Анонимен

преди 2 години

А научиха си урока по трудния начин.Затвориха и задържаха заразата и като отвориха за сезона тя плъзна естествено.Сега няма да затягат,разбраха,че трябва да премине през населението или горят!

2

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират е правилно да се каже, а не да се имунизират.

1

ъъъ

преди 2 години

Интересува ме колко вируса е заловила полицията в туристическите райони, не става ясно.