18

ЧЕРВЕН РЕЗИЛ

преди 2 години

ИТН, БСП И ДБ ВЪРТЯТ, УСУКВАТ И ИСКАТ ДА ЗАТВОРЯТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД И СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА НАКАЗАТЕЛНА ПРОКУРАТУРА- ТОВА В ЕВРОПА НЕ МОЖЕ ДА СЛУЧИ, А РАДЕВАТА ХУНТА ИСКА ДА СПАСИ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ.

17

Анонимен

преди 2 години

ИВАНОВ БСП ЗАДАДЕ ВЪПРОС КЪМ ТАРАШКОВ- ГЕРБ СА СЪЗДАЛИ ЧЛ 95 ОТ НК ПО КОЙТО ДА СЕ ЗАТВАРЯТ ХОРА- ЛЪЖА- НК ЧЛ 95 Е УЗАКОНЕН ЧРЕЗ ВПИСВАНЕТО МУ В ДВ БР 50 И БР 153 ПРЕЗ 1995Г И 1998Г - ЛЪЖИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ....СЛУШАЙТЕ РЕЗИЛ ТАРАШКОВ КАК ГОВОРИ НА ЕДРО, МВР РАБОТЕЛИ ДЕНОНОЩНО ГНУСНИ СТЕ И ИГРАЯТ ИТН И БСП

16

Анонимен

преди 2 години

Съд за Рашков и Кацаров! 20 години е панделата да им дадат на тези червени престъпници!

15

Doko doko

преди 2 години

Не им ли омръзна да си разказват приказки вече? Рашко и той почна с хвалбите

14

Анонимен

преди 2 години

Рашков да си донесе документите за 1000та имота. Че при Диков само размаха едни лишчета и всички веднага му повервАхме колко е невинен. Как пък никой не се сети да ги погледне тез лисчета. Навремето Цветанов каза, че 5те апартамента са от тъща му. На тоя вече не са 5, а 1000 - от жена му щот много печелела. А будалите слушат и вярват.

13

До 5

преди 2 години

Нещо много късно си се размислил. Гласуващите за кючека, ДПС като отправна точка, препълнените бежански лагери и отново приятелят на Радев с от.падъка от Италия. Благодаря ви. Сега той МИСЛИ. После ще излезне те да си изядетя тупаника от ченгета по площадите и да виете Тулупа да ви спасява.

12

Отпор

преди 2 години

Саботирайте работата на правителството! Не плащайте данъците си за тази година, нека събират по малко пари. Отложете големи покупки на апартаменти, автомобили или големи ремонти. Нотариалните такси и ДДС отиват директно в джоба на Румен Радев и простата му жена!

11

Анонимен

преди 2 години

Защо им мълчм и не се надигнем стещ режима на Румен Тадев? Защо не излезем на улицата срещу сатрапите Рашков и Кацаров?

10

19 апартамента

преди 2 години

Главният прокурор ърябва да подхване Рашков за далаверите му с 19 тте апартамента

9

Асан

преди 2 години

Боко тиквата с призовка за комисията Манолова

8

Payak

преди 2 години

Нека да бъдат разследвани всички за които има данни за престъпление. Проблема е друг. Хората особено младите бяха излъгани. И убеден съм до една година ще са по площадите. По собствена воля и убеждение без някой като Божков и Пеевски да ги мотивира. Ще поживеем ще видим.

7

Анонимен

преди 2 години

За какъв политически акт говорите бе журналисти? Освен граматическите Ви грешки пропускате названието служебно правителство т.е. не партийни!

6

Tangra

преди 2 години

Мафията държи съда и главния прокурор.На всички е ясно и видно.Както и почетния консул в Барселона, който услужливо изгуби уликите кой да се удари.Просто промяната ще е трудна

5

какво се чудим

преди 2 години

най-голямато престъпление е да разкриеш разговорите на мафиот с платени организатори на бунтове и руски агенти .Затова Гешев е преследван

4

Payak

преди 2 години

Това творение на природата Рашков или да го разследват за лъжите и насаждане на омраза или в Карлуково

3

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля че Гешев трябва да остане . Новите искат да го сменят за да поставят " свой " и да крадът безнаказано .

2

Анонимен

преди 2 години

Рашков и Кацаров ще и ат съдбата на Чаушеску, няма да има прошка към шумкарите.

1

Асан

преди 2 години

А боко тиквата кога