25

Анонимен

преди 2 години

От български магазин алкохол не купувам. Мръссните български бизнесмени продават само ментета. Българският бизнесмен и търговец трябва да бъде осъден и пратен в Сибир или Белене на трудов лагер за престпленията си.

24

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев и Чашшков

23

Не чукча

преди 2 години

До waffen ssПричината за цироза не е алкохолното съдържание, а завишеното съдържание на елемента мед в напитките.

22

До Ко? Не?

преди 2 години

Когато се продава алкохол направен не по технологията си е ... измама. Освен, че е грях, е и престъпление. Защото този алкохол те отравя. Виждал съм "Сливова ракия" внос с вреда над 436 %. Ако ти я пиеш? И пак да питам как да ги наричаме тези хора, които слагат тази химия, слагана в храни и алкохол, които ни тровят бавно и методично, а понякога и фатално? Как?

21

Анонимен

преди 2 години

До Ко? Не?------обикновено разликата между "фалшивия" и "истинския" алкохол е в наличието на бандерол, или единия е с платен акциз, другия - не! иначе домашната, но преварена, ракия е много по качествена от произведената в българия "заводска"!

20

Селяндур

преди 2 години

Много обичам да ми обясняват колко скапана била ракията ми която варя на село. То вече не знам дали е останал и един обикновен казан по селата. Всичко вече е с дефракционни колони, които обезмислят "преваряването".

19

...

преди 2 години

az kato govoria 4e ni6to ne se promenia vuv vremeto vupreki vsi4kite mi usilia do momenta da pravia otvoreni vrati navsiakude kudeto otivam ....ama to mnogo....cialata strana gnie v takiva gluposti .

18

Анонимен

преди 2 години

затова пийте само домашна ракия и вино,всичко друго е ментакис

17

човек

преди 2 години

До: номер 13 (Ко? Не?) Виж сега, има различни категории фалшив алкохол. Обикновено, за този на който му викат "менте" се има предвид метиловия алкохол, който е отровен. Има многобройни статии за натровени и починали с алкохол "менте".Фалшивият алкохол може да си е съвсем безвреден и да прилича на истинския. Но както казваш, ако е изкуствено приготвен, той е много по-евтин от истинския марков алкохол и с него се реализират огромни печалби, влагайки много малки инвестиции и никакви акцизи.

16

Анонимен

преди 2 години

Без безумнуят акциез, дори с ДДСто, Джибути Локър е 9 лева!!! Махнет акциза! Крайно време е!

15

до 14

преди 2 години

На село дори от истински плодове 90 от 100 са отрова, защото не знаят що е то дестилация, както си казал. Айде не 1 на 1000, ама 1 на 20-30-100 е майстор според мен и знае какво прави.

14

Див Врачанин

преди 2 години

Е щом +майсторите 'гледат да не уморът и ослепът ората....

13

до 12

преди 2 години

Доста си прав. Масово правят "ракия" от царевица... Слагат вътре всякакви есенции и си мислят, че правят нещо качествено. Разбира се, разни майстори, които правят алкохол от истински плодове (1 на 1000 е майстор), знаят какво правят. Тройна дестилация, истински вкус. Но 1 на 1000 дестилира ракията си. Неслучайно от уиски за 500лв. бутилката свят не ти се вие, а от ракията из селата можеш да умреш.

12

Ко? Не?

преди 2 години

И защо да е "фалшив" алкохола ако е направен по правилата от етилов спирт, вода и есенция. Вие да не би да си мислите, че в официалните спиртоварни ви правят кайсиевата ракия от кайсии или перлената гроздова от грозде ?! Едни кораби с меласа не спират да разтоварват по българския дунав и заминават към спиртоварните. После необходимата есенция и готово. Кеф ти плодова, кеф ти гроздова, кеф ти бренди или водка.

11

Анонимен

преди 2 години

Това за 7лв. бутилката не се различава от това, което ceляндypите по селата пекат в казаните си и си мислят, че е качествено.

10

waffen ss

преди 2 години

Напротив,много народ си отиде от цироза през този период.

9

Иван

преди 2 години

Баровски курорти на морето, хахаххааххаха.

8

Ричи Алибегов

преди 2 години

При такъв наплив на Слънчака от алкохолици дошли тука на "туризъм" няма да им наливаме от скъпото я, само от "Цар Киро Дестилърс"

7

Анонимен

преди 2 години

че то българина чял живот пие ментаци и пак е оцелял! забравихте "цар" киро колко тона продаваше и нямаше проблеми!

6

В лошия Китай щяха

преди 2 години

алхимиците да са в Трудови лагери.Тук пък стават богати.Лош Китай...много лош!