222

О хо хо до 305

преди 2 години

Що бе? Щото засягам адвокати и счетоводители по линията Барбадос ли? Ми то си го пише в статията. Има и официална биография като главен асистент с юридическа и счетоводна кантора. Не съм от Герб. Не съм и от Итн. Просто човек, който смята две и две. Толкова е очевАдно!

221

Анонимен

преди 2 години

До ACDCТи си от тези, които вярват, че само портиерите и чистачките не станали доценти и професори. Не малко преподаватели в България се хабилитират през втората половина на академичната си кариера. И не заради некадърност. Сегашните изисквания не са никак ниски за страна като България, а и на не малка част от преподавателите академичното израстване не е приоритет по редица лични причини (включително работа като експерти, лични и финансирани от различни фондове проекти и т.н.).

220

Изключително...

преди 2 години

...забавен е начинът, по който пролетариатът налетя опл ювателски на "предполагаемио учЕн, къде менистер шел да стаа"! Продължавайте, чалгопитеци!

219

УПЪТВАНЕ

преди 2 години

Към ДАНС. Насочете се към Барбадос. Има нещо гнило в Барбадос. Ама що да се хабите, като всичко е добре защитено юридически? Най- добрите ни адвокати се подвизават там!

218

Бррр

преди 2 години

Скоро...понеже има ИТН вече няма да има такава държава....Что делать?!?

217

Уаххх

преди 2 години

Адвокат със СЧЕТОВОДНА кантора и почетен консул на Барбадос!!!!! АМИ ТОВА Е МНОГО МНОГО МНОГО ДОБРО СЪЧЕТАНИЕ И ГОВОРИ САМО ЗА СЕБЕ СИ. ДАЖЕ КРЕЩИ!

216

Анонимен

преди 2 години

Славyца нали е чopбар, може да викне Стоичков, хем знае английски (съмтайм уин, съмтайм люн) и немски (айнцу, цвайнцу), хем е известен, чaлгарите го боготворят, а и е доктор хонориус, перфектния избор за премиер на Чaлгаpиcтан.

215

Анонимен

преди 2 години

Тия за 1- 2 години ще оберат хазната до стотинка, после пак 97 ***, пак пр...ост народ по улиците и пак да върнеме Боко да кърпи продънената ***...Никога няма да сме демокрация и винаги ще бъдеме русия на Балканите! Но такъв " народ" такава " държава"

214

Даам...

преди 2 години

До ВсъщностПредполагам някой социално слаби хора, без възможности за добър адвокат... :)

213

Всъщност

преди 2 години

Кого е защитавал, че да получи такова звание при наш Герджиков? Някой знае ли или е тайна??????

212

Анонимен

преди 2 години

Барбадос вече заема престижното и почетно място на черна финансова дупка за Бг губернията, там ще се осчетоводяват евро фондовете и порциите от милата ни рОдина!!! Да ни е жив и здрав другаря аДвокат и счетоводител и премиер!

211

Любка Ментата

преди 2 години

В статията никъде не пише този човек да работи като адвокат. В същото време е "адвокат на годината" ??????

210

friend

преди 2 години

Славчо що не направи един кастинг - шоу за министър-председател. Той това поне го умее. Хем някой лев ще изкара (за партията де, не за него), хем народа ще гласува с SMS и който спечели той ще е. По демократично от това няма как да е...

209

Майна

преди 2 години

Еми то е все едно МУЛТИГРУП да сложи Танчето за премиер.

208

Анонимен

преди 2 години

Ами, да им е честит Пепи счетоводителя на прoтестърите. Заедно със Слави, Тошко и Радев ще потекът реки от злато. Бойко се махна и сега ще забогатеете, Бойко беше проблема, заради Бойко не сте богати, а сега при Слави и при счетоводителя ще сте богати.

207

999

преди 2 години

Има и " Адвокатско дружество на годината" , освен че е и Адвокат на годината ПРИ ГЕРДЖИКОВ. ЯВНО МНОГО ОПИТЕН И МНОГО НАШ ЧОВЕК. САМО НЕ РАЗБРАХ КОГО Е ЗАЩИТАВАЛ В СЪДА?? ЯВНО НЕ Е ЧОВЕК ОТ НАРОДА. ХА ХА ХА ХА! ЕЙ ТОВА СЕ КАЗВА ИЗБОР!

206

ACDC

преди 2 години

Много добър юрист. На 43 години е само главен асистент. Очевидно академичната му кариера боксува. В същото време има Счетоводно дружество??? Явно се развива много добре :)

205

Обективно

преди 2 години

Отновно е работил като преподавател и има счетоводна кантора. Много " опитен" за министър- председател. Ще преподава счетоводство на 5 езика. А Барбадос вече ще е окръг на БГ.

204

aaa

преди 2 години

Това надявам се е шегичка.Защото ако сериозно го предлагат значи съвсем са изперкали ИТН.

203

Бррр

преди 2 години

...СЧЕТОВОДИТИЛ В ОФШОРНА ЗОНА!!! АМИ ТОЧНО ТАКЪВ НИ ТРЯБВА!