242

Наблюдател

преди 2 години

До ИЗУМЕННяма проблем! На фона на астра-ло-пи-те-ка от Банкя този човек ще блесне! И български език владее, чужди езици говори, има истинска диплома, а не хартийка от Школата в Симеоново и най-важното, не флиртува с немски бабички за да си осигурява власт и пари.

241

Дежавюй

преди 2 години

И Славчо няма кадри.Като Баце. Баце ги събираше по завоите и заводите за поцинковани кофи.Този си ги вади от шоуто и разни чалга мероприятия.НЯМАТ КАДРИИИИА читавите не искат да се излагат с чалгари

240

Жалко за народа

преди 2 години

На прима виста П.Илиев изглежда по-добър избор от Никито Василев. Липсата на управленски опит може да се окаже предимство в държава като БГ. Макар че изборът на кабинет започва да прилича все повече на детска партия "Не се сърди човече".

239

ИЗУМЕН

преди 2 години

Оле майко! Какво е това инфантилче?Със сигурност е върл чалга фен-на 42 години какъв да е..........И без управленски опит, то не, че толупа имаше някакъв, ама как ще го покажем този *** на чужденците?

238

до триещите от Днес

преди 2 години

много сте бързи с триенето тук, а! Къде отиде неудобния коментар номер 316???? Мискини с мискини такива!

237

Наблюдател

преди 2 години

До Анонимен 316То пък като Герджика имаше един управленски опит, ти да видиш! Това, че дълги години е подпирал катедрата и е гонил студентки не се брои за управленски опит! също така и умилкването и целуването на ръка на Д.П.С. олигарсите също! Така че да мълчи Герджика, че става смешен с .... експертизата.

236

Анонимен

преди 2 години

Никито беше по- добър и зрял избор. Този Барбадос не звучи сериозно, а доста криминално даже.

235

Край

преди 2 години

Отишъл един да се жени и си водил приятел да го хвали. За да покаже на тъста и тъщата колко е як взел един голям и го хвърлил.Приятеля му рекъл - видехте ли А? Той и още по делаче би го хвърлил ама е гладен - сиромах е момчето.Та и Слави ще ни жени за консула на Барбадос. От Бате по убав българин българска майка юнашка още не е родала. Ако е родила - още го не е отгледа и изучила.

234

Анонимен

преди 2 години

........Единственото, което би могло леко да ме притесни, е дали има достатъчно управленски опит..............Като онази баба, която викала за новия зет "Добро ни е момчето, само дето много вода пие сутрин". Той е Герджика е едно редко ....

233

Майтап на гол гз

преди 2 години

Гледаме трета серия на филма "Славчовците бъзикат народонаселението".

232

Анонимен

преди 2 години

НА СЦЕНАРИСТА ИВАЙЛО ВЪЛЧЕВ, КОЙТО КАЗА ПРЕД БНР "ИМЕТО НА ПРЕМИЕРА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА ВРЪЧИ МАНДАТА" ТРЯБВА ДА НАПОМНЯ Чл. 99. (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство. ОСТАНАЛОТО Е ВОЛУНТАРИЗЪМ И НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННАТА ПРОЦЕДУРА!!!

231

За 316

преди 2 години

Хайде, заработи за днес. Отивай да ядеш кюфтето

230

За 314

преди 2 години

Викаш Фигурантът на Фигуранта е да бест!?;)

229

Анонимен

преди 2 години

Щом е завършил Първа английска гимназия значи е ТОП.

228

Анонимен

преди 2 години

Няма как да е това момченце. Може да е умно и хитро, но няма опит, бекграунд. Да управляваш държава, не е като да въртиш адвокатски схеми с офшорни зони. Най-добре да си остане Стефан Янев - спокоен, уравновесен, с опит - пистински държавник.

227

Офшорен адвокат

преди 2 години

От Барбадос: един милиард за теб, един за мен! Какво му трябвааа на човекаааа

226

Анонимен

преди 2 години

В царство Б управлявали двама братя калпазани Р и Б. Много беди правели на народа тези царчета.Народа бил лют и отвреме навреме режел главите на царете. Един ден двамата царе се уплашили че народа ще им отреже главите и измислили план, да сложат главния шут Славчо за цар, а те самите да станат шутове. Шута Славчо бил забавлявал народа цял живот и хората го обичали но понеже знаел че народа е много ядосан хвърлил короната на шута Тошко. Какво станало с Тошко ли,ами още търси тои на кои да я даде

225

Анонимен

преди 2 години

Демек този е един от "мозъците" на проекта ИТН. Мани, мани, гений просто.

224

Важното е, че

преди 2 години

Г-н Офшорко знае езици. Нъл тъй каза Славуца?

223

ГуЕма промяна иде

преди 2 години

Досега имахме *** премиерА сега ни готвят офшорен тарикат. Пак ша ни управят Венсеремос и наздраве