104

БМБ

преди 2 години

Забранявам на неваксинирани да ходат на море. Нали видехта как вчере ме ваксинираха и МЕНЕ . На море само наште от ГЕРБ ЩОТО ВСИЧКИ СА ВАКСИНЕРАНИ

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Като не вярвате на медицината и ваксините,защо пиете хапчета за сърце и кръвно,а не си лекувате хипертонията д мед и лимон ?" Това е много тъпо. Никой не е казал, че не вярва на ваксините. Казваме, че не вярваме на ваксините срещу ковид. Има малка разлика. Освен това не пия хапчета за сърце и кръвно. Оправих си кръвното без хапчета. Желая ти здраве и щастие и малко акъл да ти дойде в главата. Че си смешен така.

102

Славянин

преди 2 години

прабългарите и тpaките да *** да живеем ние славяните

101

До 124

преди 2 години

Може ли да назовеш двама НЕпродали се лекари ???

100

Анонимен

преди 2 години

До славянин Да, зомбираните с коронавируса са като наркоманите. Мозъкът им е дал накъсо. Затова ползват телевизора за мислене вместо главата си. Нещо все пак трябва да я замести.

99

Анонимен

преди 2 години

До 22. Многократно са докладвани и случаи на тромбоза, миокардит в различни страни. Общо в САЩ, според официални данни, към 24 май, след ваксинация, са загинали близо 5000 души. Дж. Барт Класен, ветеран имунолог, според получените резултати новите ваксини могат да имат забавен ефект, който ще се прояви чак след години.

98

Анонимен

преди 2 години

Като не вярвате на медицината и ваксините,защо пиете хапчета за сърце и кръвно,а не си лекувате хипертонията д мед и лимон ? Защо не си израждате сами децата? Защо търсите спазмалгон като ви свие стомаха или аналгин като ви заболи глава? Защо сте първи при личния за направление за рентген като стъпете на криво? Знаете ли колко е вреден той ? М ? Пр() ст народ-слаба държава ! ДОКАЗАНО !!!

97

Анонимен

преди 2 години

Ура-а! Започна се! Дръжте се за др. Мангърски и Кацаров! Те казават: Нема страшно, така или инче, всички ще yмpeм!

96

Анонимен

преди 2 години

До До 117 Ще те разочаровам. Работя в офис и съм завършил с отличие. Тестове за антитела почти никой не прави. навсякъде се изискват PCR тестове. Антигенните тестове се признават на малко места. Те са различни от тестовете за антитела. Чети малко повече, а може би е време и да са научиш да мислиш. Не боли, да знаеш :)

95

метин

преди 2 години

бате боико нали ни заповеда сички кои го оважаваме и обичаме от маалата да са ваксинираме и сега една упашка са е събрала и са притесняваме че нема да стигнат ваксините за сички от герп

94

Ваксиниран

преди 2 години

Вчера ме ваксинираха и съм много горд от това - един млад лекар участник на прайда ме боцна в храстите в Западния парк. Срам не срам - отидох за ваксина, защото искам да защитя дЕдо си. Хареса ми ваксинацията, срамът премина и вече съм на другия бряг и аз ще ходя на парада следващото лято. Ваксинирайте се и вие за да се върнем към нормалния живот.

93

До 117

преди 2 години

Тестовете за антитела викаш и те не работят... малко внимателно чети, че ставаш за смях, бачкатор двойкаджия.

92

The Priest

преди 2 години

Най ме дразнят некви антиваксъри, приличат ми на обратните, хем никой не им пречи, хем непрекъснато се набутват да обясняват, че ги има и са подтиснати и угнетени.Пролетарии

91

Лъжльовци

преди 2 години

Откакто дойдоха служебните яко се лъже за бройките. Сега вече си заминават и трябва да наваксат с бройките, че току виж дошъл някой проваксър и ще им лъсне голия гЪС.Очаквам до края на следващата седмица да са стигнали по 800-900 на ден.Реално не са падали под 300-400.

90

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, пичове. CDC в САЩ вече се отказаха от PCR тестовете. За миналата година в САЩ имало само 600 случаи на ковид. Оказва се, че тестовете не различавали грип от ковид. А на тяхна база се правеха всички анализи. Честито на зомбираните с ковид простотията.

89

Златния милиард

преди 2 години

Чували сте конспирацията за златния милиард нали? Е вече има около 2 милиарда ваксинирани мисля, че е достатъчно. Замислете се, в кои държави процента ваксинирани е най-висок и в кои най-нисък. Замислете се за кои държави на света му пука и за кои не.

88

Антиваксър

преди 2 години

Прости сме!!Към 80 %...*** той и вожда ни е *** и затва се разбираме!!Затва и избрахме още по *** от него-баба Славуца!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Отново процента е малък.Само ми е чудно как така един не се получиха 50 процента поне да са заразените.

86

Анонимен

преди 2 години

До До паветоДа, но не са те възпитали достатъчно, защото плямпаш глупости.

85

До павето

преди 2 години

Не се водя конкретно от някой друг! Нямам нужните познания и съм силен в друга област.Затова слушам лекари и медицината.А те в световен мащаб казват-ВАКСИНАЦИЯ.От Русия,през Китай,САЩ,ЕС всички призовават за нея ! Възпитан съм да не плямпам глупости и когато аналитичността ми няма аргументи да потърся помощ от видно по-образования !Вие щото сте най-умни и прозорливи и разбирате от всичко-виждам на кое ниво сте !