124

Анонимен

преди 2 години

Въобразил си че е славянин щот живее в село славево

123

мислещ

преди 2 години

Затягайте мерките какво чакате полеви болници искате да строите не ви ли трябват хората какво е това безхаберие къде е държавата

122

Анонимен

преди 2 години

Кажете колко от тези случаи са на българи и колко на чужди туристи, защото това има значение все пак, нали?

121

до 143

преди 2 години

Те тези фази не са НАШИ, бе приятел. Тя науката сама си ги е определила. Ако фазите бяха съкратени, ваксините щяха да са одобрени официално, а не под условие. Под условие са , защото текат още фази в момента и има нужда от допълнителна информация. Влез в сайта на ЕМА и прочети какво значи одобрение под условие. Аман от неразбрали авиоинженери.

120

Анонимен

преди 2 години

как ги тествате тези, след като нашият верен партньор отвъд океана каза че пср тестовете не стават вече?

119

Анонимен

преди 2 години

Правителството на Радев спи докато затазата се разпространява д бясна скорост!

118

Анонимен

преди 2 години

До славянин"Ти още ли не си разбрал, че на ''престижните организации'' не им трябват самостоятелно и независимо мислещи хора!?" Това е абсолютно вярно, приятел.

117

Анонимен

преди 2 години

Славянин - твоето мислене на амеба, толкоз -АЗ КАЗАХ

116

Анонимен

преди 2 години

тука пише един *** Славянин - абе м'Че ти кой клас имаш завършен - стига ръга тия глупости

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"това тук за научен форум ли го имаш!" Това ли успя да измилиш? Жалка работа.

114

Анонимен

преди 2 години

До До 140 Да сравняваш разработката на ваксини с разработката на самолети е като да сравняваш Пушкин с Плюшкин. Авиационен инженер съм по случайност. Като гледам какво пишеш сигурно си охрана в някоя пернишка чалготека и си от електората на ГЕРБ. Съмнявам се да знаеш кой е Пушкин, а още по-малко Плюшкин.

113

герб лъжци

преди 2 години

глупости няма никакъв вирус, на тия 200 пак ли им дадоха пари от щаба а?не вярваме на никой, само на слави трифонов!

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ...Отговаряш като дете от трети клас... - ____ - това тук за научен форум ли го имаш! Ха-ха-ха-а! Само дървени философи развиват тези тук!

111

До 140

преди 2 години

Задължителните фази за изпитание на самолет през 80те и сега мислиш ли,че са еднакви ?Пак казвам,изкуствения интелект,компютрите и еволюцията е съкратила доста перипети по вашите " задължителни фази " !!!

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Защото вирусът Ковид19 спохожда хората!" Определено не си от умните и образованите. Отговаряш като дете от трети клас. Може би си бавно развиващ се.

109

Анонимен

преди 2 години

До славянин - ...защо след като нито съм ваксиниран, нито имам антитела, следователно съм ''незащитен'' не се разболявам от ''страшно страшния'' вирус и..." - _________ - Защото вирусът Ковид19 спохожда хората!

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Еми да,никой не знае какво би станало след 5 години след ваксинация Също както никой не знае какво би станало 5 години след прием на почти всяко лекарство !"Затова има научни медицински стандарти за разработване на всяко ново лекарство и ваксина. Задължителните фази за създаване на една ваксина обхващат времеви период от минимум 10 години. Подобна е и ситуацията с лекарствата. Чети малко повече, а недей да пишеш всяка глупост, която е появи в полупразната ти глава.

107

До славянин

преди 2 години

А защо като си толкова умен и прозорлив не се изявяваш в някой престижна организация ,а действаш във форума на ДНЕС ?

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Многократно са докладвани и случаи на тромбоза, миокардит в различни страни..." - _____ - Това някакви нови заболявания ли са? В резултат само от ваксинация?

105

Анонимен

преди 2 години

До колкото знам доц.Мангъров не агитира ПРОТИВ ваксинацията и никога не я е отхвърлял.Той като всеки хитрец говори неща,които народа иска да чуе .Еми да,никой не знае какво би станало след 5 години след ваксинация Също както никой не знае какво би станало 5 години след прием на почти всяко лекарство ! Мангъров трябва да знае,че медицината не е останала в неговите студенстки години,а се развива както всичко на тоя свят.Ние не стоим с представите от ренесанса,нали ?!