274

размишляващ

преди 2 години

До На този 302Ами я си представи, че никой не му плаща и никой нищо не му подшушва. Сещаш ли се какво излиза тогава - Витанов е гений. А според мен, Витанов може и да е гений, но е ***, щом продължава да се опитва да налива акъл в главата на питешката част от племето.

273

Анонимен

преди 2 години

До края на август витанчо да е в панделата.

272

Анонимен

преди 2 години

Ефекта от ваксата ще се усети след 1-2 години,когато се види, че адски трудно ще се правят деца. За мен тая вакса е тва, да се спре растящата популация.

271

БРЦК

преди 2 години

Витанов е престъпник . Убиец на хора и мизерен продажник. Щеъумрем на фронтовата линияза да защитим националната свобода на нашия род -Български . Имаме достатъчно примери за саможертва в нашата Българска история . С кръвта си ще извоюваме свободата си -ГАВРИЛ ЪТЕВ - Г. БЕНКОВСКИ 4 РЕВ. ОКРЪГ. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.

270

Плъх

преди 2 години

Този е за ....наред с ***, Коце - ботокса , Кунчев и Кантарджиев! Виновници за множество инфаркти и инсулти получени вследствие насажданият постоянен страх и стрес главно сред възрастните ! Хората ,които насаждат с непозволени средства страхове в обществото ползвайки облагите на телевизия и въобще медийте носят съдебна отговорност и трябва да си платят ! Казах!

269

Тоест

преди 2 години

''Желаещите да се ваксинират българи остават малко. Страната ни обаче остава в "зелената зона" по разпространение на коронавируса.''Ами по ясно от това...

268

o/o

преди 2 години

алоо днес.бг , кажете колко ви плащат за да показвате тая пиянска физиономия да плаши хората. а сега трийте коментара ми . в това сте много добри

267

Handel

преди 2 години

До Анонимен 306"Насаждането на страх и паника е престъпление."От 4 "топ" новини на агенцията ПИК три са за тиkвоча и бьлвочите му и за корона вируса.Ако перефразирам един руски виц "Ако Xитлеp притежаваше агенция ПИК сега всеки щеше да мисли че той е спечелил войната"

266

Анонимен

преди 2 години

Насаждането на страх и паника е престъпление.

265

Анонимен

преди 2 години

А ония другия пак брадат математик, но по-млад къде изчезна? Последно пак заплашваше и каза че ще ваксинира дъщеря си. Да не се е споминал нещо той ли дъщерята, а?

264

Анонимен

преди 2 години

Математиката е човешка измишльотина.Календарът също е не точен .На всяка 4 -та година от календара добавят 29 февруари (високосна година)

263

На този

преди 2 години

На този кой му плаща,да му приседнат парите дано.Има гнило в цялата работа,дори балъците ,облъчени овце,подсъзнателно го знаят.Няма как прогнозите на някой си математик все да съвпадат с природните стихии-каквато би трябвало да е един вирус.Или изкуствено се пръска това което си е геноцид или се манипулират данните.Но уви,облъчените приемат всичко за чиста монета.Добре че не са мнозинство

262

Бспар

преди 2 години

Тия братче не са вирусолози а врачки,на боб гледат на *** познават!!!

261

Анонимен

преди 2 години

А ония професор ли беше Мутафчийски осъдиха ли го вече? Нали същия заплашваше че яко ще се мре и с едни чували с трупове в зали и детски площадки. На този е ред за това че заплашва и се прави на вещица. 1500 цирея да му цъфнат на зад ника.

260

споко

преди 2 години

И 15000 на ден да има стъкмистиците ща замажат работата.Като гледам тези дето излязаоха положителни днес ги няма в единният информационен портал за ковид.Още от сега са почнали да крият бройките .Ония с хотелите са си платили и поне до края на октомври няма да се регистрират всичките.Като падне снега да вадят парите ония със зимните куроорти защото иначе-лошо.Да се поучат от тези с летните!

259

Waffen SS

преди 2 години

Ритмично и спокойно,поехме "нагоре по лай-яната река ,без гребла".Но след не продължителен интервал от време, ще грабнем греблата и устремно и с небивал ентусиазъм за загребем по съща река и в същата посока.Е, след това ще има вайкане , плач ,но ние сме корифеи в тази насока

258

Анонимен

преди 2 години

Имал е предвид по 1.5М на ден заразени, изпуснал е няколко нули отзад в прогнозата си.

257

Добре де

преди 2 години

тоя бурсук нали беше изморен и не искаше повече да дава интервюта!??!?!?!? Що пак се влачи като по медиите?

256

aa

преди 2 години

новото правителство ще каже коко са, ти няма да кажеш.иначе направихте гуши от комисионни , ще ги повръщате тези пари

255

Анонимен

преди 2 години

И на тоя ще му секнат интервютата както на Габровски например.