8

м дааа

преди 2 години

Предния ден не прочетох за загинали и вчера тези са наваксали , все пак крайно време е да достигне това пусто ПЪРВО място в световен мащаб, в ЕС и Европа от няколко години сме ненадминати.

7

Анонимен

преди 2 години

Драги селски/градски биегове , спокойно , щом сте качили мадамата в колата , няма къде да ви избяга , така че не е нужно да бързате

6

Boko

преди 2 години

Chalumite ne vodqt do hubavo

5

Тук

преди 2 години

жената е най-голяма *** по правило оцелява. Младока се е доказвал с мъжкарско каране на колата, за да впечатли 18-годишната жена и шмара.

4

Анонимен

преди 2 години

Този на 21г с голфчето ако не е летял с 200 сега щеше да е пристигнал за където е тръгнал.

3

Анонимен

преди 2 години

Еми много ясно. Плащат за книжки, горива, автомобили, данъци, каско, консумативи, болници... кой да ги спира... държавата се и е там че ще умрат малко хора. Гледат се големите картини.... парите

2

Анонимен

преди 2 години

От 40 години съм по пътищата на европа азия и бг. В момента съм само по пътищата на европа и бг азия поради войните не пътувам. Навъртял съм милиони километри още по времето на бай Тошо. По онова време пътуването беше много приятно и спокойно. В момента пътуването се е превърнало в АД. Не всеки се ражда за шофьор не всеки има качествата за такъв. От 30 години всички които мърдат станаха шофьори и настана голямата касапница. Нкой не взима мерки за спиране на касапницата така им е угодно.

1

Асан

преди 2 години

Кой е виновен голфа или ладата