98

глей Ко нещо

преди 2 години

Не вкарвайте всички фалшиви на един ден, че се вижда. По полека бе!

97

Анонимен

преди 2 години

То така растяха и ще растат положителните бройки. Пълна лъжа е всичко.

96

Примоция

преди 2 години

Играй и печели с Националната COVID томбола!Участниците с най-много поставени ваксини имат невероятен шанс да спечелят седмичната ни награда - машинка за подстригване с приставки.Какво чакаш?Не изпускай момента,трупай ваксини и печели!Внимание!Количествата на ваксините и наградите са ограничени.

95

Анонимен

преди 2 години

Това са последователите на ГЕРБ!

94

а е Бонго

преди 2 години

пак не си си пил хапчетата

93

Бонго Бонго

преди 2 години

Румен Радев, Кацаров, Мангъров са виновни за смъртта на хиляди наши български граждани!!!!!!Марш навън ***.р.и. язроди мръсни!На площада всичките тия

92

Бонго Бонго

преди 2 години

Ами да Дупница, нали трябва да увеличат пенсиите и заплатите поне до изборите и тия пари ще ги откраднат от където и както могат.При първата поява на кабинет ще търсят кредити и с тия кредити ще плащат пенсиите, а това в бюджета, което Бойко остави е вече разграбено. Свършиха им парите от Божков, кранчето спря, сега схеми за кражби.Честито на избралите.Ще викате скокльовците, бабо дай 5 лв за кафе.Пишлигари

91

издинпът

преди 2 години

скочиха, щото Бат Бойко се ваксинира,а той прай поне за 700000 мишока

90

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно утре ще сме 100% ваксинирани в България по документи.

89

Дупница

преди 2 години

фелджера от Дупница, Кацаров е дал нареждане всеки ден да са различни данните, та хората ДА СЕ ОБЪРКВАТ и да не искат да се ваксинират, защото кокорчо е прехвърлил парите за ваксини към индексациите на пенсиите, хем пенсионерите вече ще живеят с новите пенсии от 1 октомври охолно, хем няма да ги взимат дълго време, само да минат изборите за ФИГУРАНТ

88

Анонимен

преди 2 години

Май досега под напълно ваксинирани, се разбираше поставени две дози, но ваксината на Янсен е еднодозова и са включили и тях към напълно ваксинираните. Поредната грешка на поръчителите на софтуера през миналата 2020 година.

87

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "Баце, а какво е първосигнална система, я ни обясни, ама е така с твой думи." Баце, първосигнална система е когато някой като теб, щом види тема за ваксините, веднага се хвърля в "боя", нищо, че навсякъде ревеш, как това не те интересува. Така по-ясно ли е, баце?

86

Анонимен

преди 2 години

Както в путинова Русия, дойдат ли комунистите диктатори и започват да се случват "интересни" неща със статистиките.

85

Анонимен

преди 2 години

Генералската хунта манипулира числото на ваксинираните !

84

Щерю

преди 2 години

Подкупили са лекари и са се снабдили с фалшиви документи, че са ваксинирани...

83

Павето

преди 2 години

До Шаши - Той от къде да знае. Решил е да коментар, ей така - първосигнално. Най вероятно взмиа доста такива решение, всеки ден от живота си, като женитба, име на детето си (справка мъск), месторабота, храна ....каквото му е първосигнално. Може да е на принципа на ЦРУ - първата мисъл е истинската. Това е първия урок към агентите. Само, че там става въпрос за съвсем различни ситуации.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Вие много задълбахте във въпроси, които са встрани от образованието ви. Поправете ме, ако греша. Ако имате подходяща обратна транскриптаза, на теория матричната РНК може да повлияе ДНК-то ви. При условие, че клетките ви нямат ядра. Но понеже вие едва ли сте ретровирус, за да имате обратна транскриптаза, и изглежда все пак не сте бактерия, за да нямате клетъчни ядра, това е слабо вероятно дори на теория.

81

Шаши

преди 2 години

93...Баце, а какво е първосигнална система, я ни обясни, ама е така с твой думи.

80

Павето

преди 2 години

До 93 - Да чакаме да ни репресират, и тогава да пишем, така ли? През това време какво да правим? Да ви оставим да сеете пропаганда, за да достигнете голям процент, за справка - Франция, и да започнат репресиите, Естествено, че в България няма да има репресии, имаме около 3-5% инжектирани, нямаме големи тълпи от жандармерия а полицията все пак е от народа, или поне половината се чустват така. Шах и мат! Остава ви злобата!

79

Анонимен

преди 2 години

Щото са толкова прости, че се мислят за умни. И съответно за тях, другите са прости. Затова лъжат и говорят глупости.