64

Анонимен

преди 2 години

Без причина ...... пийнал мастика хижаря и почнал ей така да налага със столове ахахахахЗа да те млати някой със столове определено има причина или я крият, или са толкова гьонсорат и неадекватни, че не знаят и с какво са провокирали цялата свада

63

Ла

преди 2 години

Е нищо ново под Слънцето - мутрите контролират Плажовете те си контролират и планините - могат да си пребиват който си искат и никой нищо не може да им каже, защото Бойко Борисов и Гешев стоят зад тях - този хижар съм сигурен, че още 10 -пъти ще се напие и ще пребие който си иска докато някой не извади един пистолет и не го застреля като куче!

62

Анонимен

преди 2 години

България няма бъдеще на нормална правова държава след като толкова голям процент от матряла гордо защитава хижара, оправдава физическата саморазправа и намира боя за логично решение.

61

Анонимен

преди 2 години

Какъвв е този женчо, който реве по медиите от 2 шамара. Я се стегни ве ***, никой няма да те бие без причина, такова нещо няма,винаги има причина. Дали някой е пиян ,се доказва ,а не се правят предположения.

60

veselin

преди 2 години

Не познавам хижаря, обаче съм бил студент. Като знам какви *** бяхме като пийнем, а и като знам, че днешните са още по-големи ***, пак леко са се разминали.

59

Анонимен

преди 2 години

Били сме студенти..знам какво представлява ме.. бил съм падарин на компанията. Пияни дрогирани мислят си че като си е платил спането всичко му е разрешено. Голям срам съм брат с идиотска компания. Подкрепям хижаря

58

Анонимен

преди 2 години

до 61, никъде в статията не е споменато за музика и шум.Това са си твои лични свободни ***-съчинения

57

aaa

преди 2 години

По принцип да пееш песни и да вдигаш шум до 23:30 НЕ Е ОК на Тевно езеро специално. Има хора, които искат да се наспят тъй като на сутринта ще стават в 5-6 часа. А при условие че всичко се случва в една малка барачка няма как да спиш като ти пеят на главата. А че това там не е никакъв хижар спор няма, не знам как още не са го махнали.Да налита на бой, да гони хората посред нощ, не е нормално.

56

Анонимен

преди 2 години

До наблюдател Никой няма ти изкарва нищо на теб. Нищо не заслужаваш. Ще си пykнеш в ми3еpия както си живял.

55

Анонимен

преди 2 години

Хижар да изгони туристи ??? Пълен абсурт. Хижарите не правят така. Този мъж не е за тази работа. Срам ! Алкохолът не го оправдава.

54

Пенчо

преди 2 години

Щом са били изгонени посред нощ от хижата, значи и другите туристи не са ги изтърпяло ... Иначе как сам хижар ще изгони 10 човека ?

53

Стресиран чакал

преди 2 години

В шуменския все асанчета българска филология, " педагози" - напаст божия.!.

52

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези студенти не могат с една пияна дядка да се оправят, бързо в казармата.

51

Аз

преди 2 години

До АнонименНападнатите планинари са шуменска група.

50

Анонимен

преди 2 години

Интересно, снимката към статията е направена в градинката до хотел "Шумен" в гр. Шумен.

49

Анонимен

преди 2 години

И никой от тук коментиращите не се запита - какво прави пиян хижар на "Тевно езеро"? Кой го търпи и лансира толкова години? Видео има и аз го гледах! Хижарят души и пребива жена си РЕДОВНО! ТОЙ Е ОПАСЕН!!!! Групата се е организирала бързо и е предприела дълъг нощен преход до следващата хижа, за да избяга от агресията на пияницата. Засрами се, Българино 46!

48

НЯКОЙ

преди 2 години

а студентите да не би да са били мирни..............

47

Анонимен

преди 2 години

ми не му ходете на хижата бе махате се от там и вече не стъпвате повече.нека оскотее и изпука от глад в колибата сам като мумия.

46

Анонимен

преди 2 години

Една хижа/заслон на 2500м не е обикновенна кръчма!Там трябва да си тих и смирен - да не пречиш на природата а и на другите туристи.Лично мен ми е писнало от диваци които вдигат шум след 12, 1, 2...Такива *** диретно трябва да спят навън - за да им дойде акъла!

45

Бивш студент

преди 2 години

Знаем ги тия студенти колко са примерни и най-вече трезви и безшумни