215

Анонимен

преди 2 години

Подиграваше се на Лили за възрастта докато сам не се сбабичоса. Лузър, който се има за победител. Ако не бяха парите на мутрите, досега щеше да продава мартенички.

214

Един от Юг

преди 2 години

До Lina 234 Лина, те едно име не можаха да измислят ти искаш програма да измислят! Истината е че явно не могат( с изключение плюенето и простащината в ефир)!Не съм привърженик на пожарникара но тези са ясно много по зле!

213

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да му даде абсолютна власт, като нито екип има, нито програма. До момента само приказват против старите. Големи идеи, но промените не стават за ден. Ще го видим след няколко месеца накъде ще тръгнат да се уреждат "новите реформатори".

212

Анонимен

преди 2 години

Като гледам Слави и ме лъхва един такъв оптимизъм, направо нямам търпение да ни оправи един по един.

211

Слави Номер 1

преди 2 години

За коментиращите по - надолу мога да кажа само "Жал ми е за вас.. " Слави е феномен, гордост и богатство за нацията. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги с теб! Успех

210

тъй ще е

преди 2 години

Чалгаря 30 години опростачваше младото поколение. КОЙ плащаше на мутрата телевизионното време. Промяната ще започне като се скрие от екрана.

209

Анонимен

преди 2 години

Омразата която изливаше от малкоят екран,сега се се връща срещу него,но той не може да я понесе и се сгъна.ДФа зарязва всичко на момента и да се усамоти някъде където да се повъзтанови малко,и после никога да не говори за другите.Ако не се покрие...не го виждам на добре този човек.Млад е още.

208

Анонимен

преди 2 години

Всички които са гласували за този чалгар ИТН-има такива наивни са излъгани и дългият ще си понесе попарата.Друго е да критикуваш само и да си далеч ама много далеч от политиката.И др.радеф се възползва от ситуацията и иска да трупа точки за тяхна смета,да но нема да ти излезнат сметките другар;

207

Славуца май

преди 2 години

Е много много далече. някой да го е виждал на живо, не на запис на екран?

206

Анонимен

преди 2 години

Излез защити партията, защити хората които са те подкрепили бе страахливец дроггиран. Поне малко загриженост покажи към някои към нещо към държавата ако щеш, към екологията или кум кучетата и котките. Абе кажи две думи бе наркоман. Направи се че си политик поне за един ден бе муххльо. Говори по неква тема там каквато разбираш. Плати на некои да ти напише нещо бе идиоот. Похарчиха се 200 милиона за избори бе нещастникк. За кво си губиха хората времето да ти събират подписи бе ккретен.

205

Бай Жон

преди 2 години

Втасахме я-за път пореден! Дали е тиква, или празнодумец, народа все е претакован...

204

Мравоядов

преди 2 години

ВАлоу Славунчо,ти ли си лидер на ИТН,или ..Африканеца?? Няма ли най- сетне да дойдеш на преговорите за ново правителство,та да разберем какви бръмбари летят в голата ти тиква? Или пак по кабеларката..ще ни изненадаш ....изотзадя? С бай Доган чувате ли се?

203

коментатор

преди 2 години

ЗАЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЧЕ ЧАЛГИТЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ -ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ЗА ДА МОЖЕ ХВЪРЧИЛОТО ДА ИЗКАРА ВТОРИ МАНДАТ И ДА НЕ ГО ПОГНАТ ЗЕ РУСКИ ШПИОНАЖ!!!!!?

202

Ямболски цървул

преди 2 години

ИТН=ИТО (Има Такива Офффце)

201

555

преди 2 години

До тук стигнахме и ще става по-зле , защото много хора си мислят , че са пенкилери и могат всичко. Тези , които знаят много езици да стават преводачи , шоумените да си правят скечовете , математиците да си се занимават с точните науки -математика , физика , астрономия , оптика , а разнообразните предмети в политическите науки позволяват на най-добрите да стават и добри държавници. С две думи - всяка жаба да си знае гьола .

200

Недоразбрал

преди 2 години

До ден днешен не мога да се начудя,че благодарение на задкулисието на ов чия народ му се наби в главата,че 10 тях години на управлението на Борисов са били едва ли не Апокалипсис,Ад от който бедния БГ народ едвам е оживял и затуй видите ли най сетне с триста измами и зора влетяват татуираните спасители с нови неземни и нечувани планове и реформи,които ще направят така,че ако махнем Борисов и Гешев и почват цветята,розите и?!Единствено за кадрите на КГБ, управлението на ГЕРБ беше ад и апокалипсис

199

Анонимен

преди 2 години

Слави ще го използват и този път, пак няма да има правителство. И в следващия Парламент ще има широка коалиция от всички партии... Това е планът, да се направи коалиция от всички в имато на народа !!!

198

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е феномен, гордост и богатство за нацията. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги с теб! Успех

197

Анонимен

преди 2 години

по-гадно от гробари няма, трябва народен съд

196

ЬЬЬ

преди 2 години

Как да повярвам,че чалгаря Трифонов с череп на ревера и по-малкия от него Тошко с череп на пръстена, подпомогнати от "пълния с мозък" сценарист Станев ще борят корупцията,ще съдят безпристрастно,когато са зависими мафиотски кръгове и задкулисие,с които винаги ще се съобразяват.Нищо ново,само задавам въпрос.