8

Куелю :-)

преди 2 години

До Паоло 7: Да си казват, ама честност... в БГ... ;-) Гледам как гледкат на Славчовите сеира, чакат като чакалчета да се провали, та на скорошни избори да си делкат гласовете ... :-(

7

Паоло

преди 2 години

Да си го кажат честно - демократите си искат правосъдното министерство а червените поне две, тези изправящите се уж нищо не искат ама .... уж . Славчо, Славчо сложи си таралеж в гащите .... гледай Халваджиян как зяпа отстрани а и той снимаше чалги ...., е той Арменец по кръв .... А ти ще оправяш *** ... заблуда .... то май ние не искаме да се оправим .... :-(

6

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата в България е престъпна организация!

5

Анонимен

преди 2 години

Куцо и сакато се упражнява на съдебна реформа! Това е най- сложната система в държавата, но бай чалгар е специалист по футбол и съдебна система! Реформата ще е да спрат да говорят за съдебната система и да я оставят на професионалистите. Никъде в ЕС не говорят за съдебната си система, а в половината държави- членки е пъти по- бавна от нашата и качеството е даже по- зле!

4

Финансист

преди 2 години

Камъните, които пречат за съставянето на правителството, наречено кабинет са много. Не знам дали фигурата или личността на кандидата за премиер трябва да са определящи. Най-правилно ще бъде, ако той е компетентен и разбиращ не от политика, договорености и пазарлъци, а от управление на пари и държавни активи. Че те започват да стават все по-малко и по-малко.

3

аз

преди 2 години

Не само съдебна реформа, а реформа пълна на службите. Измитане на всички кадесари и руски шпиони и назначаване на нови хора. Обаче Радулов и Атанасов не могат да направят това, защото те самите са кадесари.

2

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ

преди 2 години

АЙДЕ СЪСТАВЯЙТЕ ГО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТА ПО - БЪРЗО ДА ГО СВАЛЯМЕ

1

Анонимен

преди 2 години

Не реформа, а съд за герб... и не препъникамък, а необходимост.