14

Иракчанин

преди 2 години

Що си тръгвате ,ва ? Имаме още 3-4 къщи дето останаха неразрушени в село Карак на южната граница .

13

Анонимен

преди 2 години

Там където са стъпили "братята" от Америка, след това трева не никне.

12

Анонимен

преди 2 години

В дубай, оае, пакистан, турция защо не продават демокрация? Те по-различни ли с нещо от ирак и афганистан?

11

Диана

преди 2 години

До Анонимен10 Напълно съм съгласна,че Байдън реализира идеи на Тръмп, но го направи много професионално и политически /за разлика от Тръмп! Ето от какво трябва да се учат нашите политици-да продължават и реализират добрите идеи, а не да "изчегъртват" и съсипват всичко хубаво у нас.Проблемът е, че глупавият приема се учи само от глупавото, а ние явно не блестим с умни мозъци в политиката...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

10

Диана

преди 2 години

Чудесно би било да се установи мира в ИРАК!...Според мен, редно е американците да не забравят, че са обещали на Ирак да направят тази страна една от най-процъфтяващите в света! Аз мисля, че иракчани са способни да понесат тази "корона" - там живеят умни и подготвени хора от всяка област на науката!

9

Анонимен

преди 2 години

Когато Тръмп обяви тази новина, натовските му клальори подскочиха като ужилени.Байдън следва политиките на Тръмп с 3 изключения, като и трите са във вреда на средния работещ янки.

8

Анонимен

преди 2 години

До АсанТалибаните са в Афганистан бе ***. Не в Ирак.

7

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Ще стоят там сигурно още 60 одини.

6

АнатемаКраварЕ

преди 2 години

Ами че как няма да обяви!?То не остана вече нищо за крадене!

5

Анонимен

преди 2 години

Никой не го е грижа за таалибани и селчовции. Запада си отиде натупа оня празнодумко Садам и остана там да си тества оръжия и тактическа подготовка. Там няма война отдавна . Тя свърши за няколко седмици. Другото е тренировъчен полигон

4

Анонимен

преди 2 години

Бившият лекар на Белия дом и настоящ републикански конгресмен Рони Джаксън направи шокиращи твърдения за президента на САЩ Джо Байдън. По думите на медика, грижил се за здравето на Обама и Тръмп, Байдън скоро ще напусне поста поради своите "ограничени когнитивни способности" (деменция, бел.ред.) заяви той пред The Hill.

3

Асан

преди 2 години

Кой победи талибаните или краварите

2

Ха-ха

преди 2 години

Нема далавера вече, само разходи. Каквото можаха-окрадоха.

1

Анонимен

преди 2 години

Така де, рaзкатахте фамилията на целия Близък изток, накрадохте се, наплюскaхте се, налудувахте се, поизтребихте няколкостотин хиляди цивилни, изнасилихте де що можахте и сега ни лук яли ни лук мирисали се измъквате. А кой ще оправя кашите, които надробихте? Ще минат векове докато тези държави стигнат стандарта си отпреди да ги споходи краварщинaта.