112

митака

преди 2 години

До SSТо на всякаде си мислят ваксинираните че насила ще мине мислят си че Франция и Гърция няма да стане и в България.

111

Анонимен

преди 2 години

DIVIDE ET IMPERA! Край, вече разделиха хората на 2, ваксинирани/безсмъртни, нови човеци/ и неваксинирани/заразни виновни по презумпция за вся и всьо/.Дали пък ГОСПОД не раздели ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА, РАЗУМНИ ОТ БЕЗУМНИ, ВЯРВАЩИ ОТ НЕВЕРНИЦИ...Паживем, увидем...Дотогава ваксинираните предлагам да си изберат свой духовен Гуру и да направят храм на св.Ваксина, където ежедневно да се кланят и да й принасят дарове като данайците...и томболи непременно, за да привличат нови безумци в сектата. С НАМИ БОГ!

110

Малее

преди 2 години

То ваксинираните вече имат доста странични ефекти толкова злоба и гняв към тези, които не желаят ваксина. Боцкайте се колкото пъти искате и спрете да бълвате глупости срещу тези, които нямат и не желаят ваксина.

109

Не!

преди 2 години

Kви ограничения бе, спрете с тази ваксинална истерия, или ще висят хора по дърветата!!!

108

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази дискриминация? Всеки си носи кръста. Дали си ваксиниран("защитен") или не , какво значение има ? Или просто ще лесно истината на гол *** ,а не искате?

107

SHEFA

преди 2 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО АНОНИМНИ СА ПРЕКАРАЛИ КОРОНА ВИРУСЪТ И НЕ СА РЕГИСТРИРАНИ В РЗИ?????????А-АААААА- ШАХ И МАТ.

106

SS

преди 2 години

Измислете някакви ограничения за тия дето не са ваксинирани и вижте какво ще ви се случи ! Засега само ни вменявате вина уж ,че ще заразим околните. Ограничите ли ни правата чакайте бунт.

105

Анонимен

преди 2 години

Латинка да скочи от някъде, а д-р Петрова да не проверява образованието на лекарите, а да се сети че нещо не е наред!

104

О хо хо

преди 2 години

Латинка ще ни глобява за това, че сме живи без ваксина! Пуста завист!!! Боледуват си хората И С 2 ваксини. И то - не чак толкова леко!

103

Манипулатори

преди 2 години

Доста жирналисти както и популисти и манипулатори поставят този въпрос. Аз поставям въпроса кога заболелите няма да се покачват всяка есен, че да няма никакви ограничения. Докато това не се случи ще има ограничения за всички. А при предоставяне на сертификат със свидетелство за преболедуване, с негативен тест или с ваксина то ще има облекчения. Неваксинираните не са ограничени с нещо повече от всеки друг, защото могат да се тестват, а може и да за преболедували.

102

Анонимен

преди 2 години

АПОКАЛИПСИС!!!!!!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Не си губете времето тук.

100

120

преди 2 години

Мда, просто тест за айкю.

99

SHEFA

преди 2 години

ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕ СЕ ПОДПИСВАШ НА ЛИСТ НА КОЙТО ПИШЕ ЧЕ СИ НАЯСНО-С ТОЗИ ПОДПИС ТЕ ВЕЧЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ.-КОГАТО ГО ПРЕМАХНАТ ТОВА МОЖЕ И ДА СТАНЕ-АЗ СЕ СЪМНЯВАМ ВЕЧЕ ВЪВ ВСИЧКО ВЪВ ВРЪЗКА С ТАЯ КОРОНА.-АБЕ ВЕЧЕ НЯМА ЛИ ДРУГИ ВИРУСИ????-ИЛИ ТЕСТЪТ ОТЧИТА ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО?-ЛИЧНО АЗ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ ДА МИ НАРУШЪТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.

98

Анонимен

преди 2 години

Явно не схващате иронията на номер 120. Би трябвало да получи плюсове. Ваксинационният тероризъм=най-грозният и уродлив тероризъм на 21-ви век!!!

97

А Бе

преди 2 години

ЛУДИ ЛИ СТЕ ??? Как така ще позволя на някой болен мозък да се разполага с тялото ми,здравето и душата ми?! Имам чувството ме са изтрищяли тези зарибяващите докторчета,професорчета,матиматици, тикви,ботокси и .т.н .. ако толкова имат зор да дойдат за пробват да ме накарат ,ще останат очаровани от посрещането им ! Петали! Ще ям хляб и сол но това няма да ми влезе в тялото ! Точка!

96

Урсул Лайнен

преди 2 години

Аз съм за ограничения до дупка и значка на ревера на грешниците. Гестапо и СС да се включат в борбата с вироса.

95

до нн

преди 2 години

Заразата идвала... Човече, от година и половина сме в пандемия, на коя планета живееш, ако досега не са ни уплашили, значи не ни е страх и точка. Толкова ли ви е трудно да го проумеете с двете мозъчни гънки???

94

платени сте

преди 2 години

За защитата след преболедуване пак мълчат . Нали са умни и красиви! И много рунтави.

93

Анонимен

преди 2 години

Как да се ваксинирам като всяка доза ваксина съдържа за консервант етилен гликол. Той е в малки дози и няма да навреди, но ако има трета, четвърта, пета игла, какво става с нашта биохимия или ще станем само на химия.?