60

Анонимен

преди 2 години

Ох, на тези вече не им се работи, а ги чака 4 години тежък, изтощителен труд. Да си бяха седяли вкъщи. Трябва да намалят пропорционално заплатата.

59

Хаха

преди 2 години

По-добре кажете как е Мумията, шъ съ завърне ли от болницата или тоя път - с краката напред? За ваш слаФчу питам, ако някой не разбра.

58

Анонимен

преди 2 години

Ами, возете се в държавните мерцедеси ежедневно, получанвайте до 10 000 лв заплата месечно, както си гласувайте, но, заседавайте по 1-2 пъти годишно. Докато дойде следващото ви заседание, няма да ви има в парламента.

57

Анонимен

преди 2 години

Всеки месец ли?

56

Анонимен

преди 2 години

По- малко работа,по-голяма заплата! За това са единодушни!

55

Анонимен

преди 2 години

Чалгаризмът е новият фашизъм. Те влизат като вълци в кошара с овце и премахват Народното събрание. Следете ги да не запалят нещо и да обвинят друг. Трябва да бъдат следени за антидържавна дейност.

54

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е художник, Мусолини е журналист. Сталин е свещеник................ Тези карикатури на фашисти са много жалки, не могат да се сравняват с оригиналите, но все пак, като певци, сценаристи, водещи, могат да имитират като папагали и майммуни оригиналите с творческите професии.

53

Анонимен

преди 2 години

ИТН иска да премахне Народното събрание. То има ниска подкрепа на народа. Не трябва да се събира събранието. За да не може всеки момент да бутне чалгарския Незнайко. Ще се събира един път месечно и всички ще вдигат ръка, без да знаят за какво...............Няма събрание - няма проблем.

52

Анонимен

преди 2 години

Карикатурата на фашизъм се появява от ИТН. Карикатурата на фашизъм иска да премахне Народното събрание, да започне Задкулисието. Фашизмът е измислен отдавна, те са карикатура на фашизъм.

51

Като няма риба

преди 2 години

Хаджигената е избран за председател на някаква комисийка. Гена, като няма риба и ракът е риба.

50

Анонимен

преди 2 години

Хем по малко работа хем повече пари в комисийте

49

Анонимен

преди 2 години

А така . Намалите си работа и още повече заплата. Така функционира идеално НС Хахахахха

48

mery

преди 2 години

До ФактПроблемът е, че за работата си в комисиите вземат допълнително възнаграждение. Достатъчно си вдигнаха заплатите като депутати. Да си спрат възнагражденията за работата в комисиите и да останат само на основната си заплата. А и народът трудно ще вижда кой ходи на работа, празните депутатски банки, спящи и мажещи по телефона депутати, и гласуващи с чужди карти.

47

в.м.

преди 2 години

А, не е нужно да роботите изобщо и без друго това, което ще свършите, ще бъде вредно за българския народ и България. Само още веднъж си увеличете заплатите.

46

Факт

преди 2 години

Разумно е предложението да работят една-две седмици в зала, а през останалото време да работят в комисиите, където всъщност се извършва основната работа, която после се гласува в зала.

45

Анонимен

преди 2 години

Превратаджийски партии има две - ГЕРБ и СДС. ГЕРБ направи преврат срещу правителството на Орешарски с подкрепата на СДС, а СДС освен това извърши преврати срещу правителствата на Луканов и Виденов.

44

Термостат

преди 2 години

Намалете си заплатите, защото освен цената на тока и водата преди да се разпусне си ги вдигнахте , сега забравяйте да си ги коригирате. ...Искате явно нов девети септември!

43

Анонимен

преди 2 години

Явно Герберите са си повярвали,че тяхното управление е било законно, и вече щом не са те,останалите са незаконни?

42

Анонимен

преди 2 години

Коя е следващата стъпка след затварянето на народното събрание. Спиране на интернета и новинарските сайтове. Христо Христо ако го подкрепиш това недоразумение младия диктатор Тошко, искам ново ръководство в ДБ.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "... интересно мие дали се плащат заплати за едно и също". Разбира се, че получават яки заплати за едно и също, при това с НУЛЕВА ефективност. Все пак тия от министерствата ВЪРШАТ работа, докато ДУПЕтатите току изфабрикуват нещо си там, което в повечето случаи ПРЕЧИ на хората и ги спъва на всяка крачка като къпина в краката.