20

kuk

преди 2 години

До АнонименГовориш абсолютни тъпотии по лоши пътища от Румъния и Молдова няма. Никога не си бил там и не си вждал кво село е, какъв чакъл, и как околовръстното на Букурещ е улица в Манастирски ливади. Ай не тъпей само.

19

Анонимен

преди 2 години

Добре бе хора, защо е това бързане . 7 сутринта.... изчакай го да мине и това е.Сигурно в това село на 10мин една кола минава. Ужасно нелепи неща

18

Русе

преди 2 години

Там е разрешено 50 (10 толеранс), до 60 max, НО ...., На практика се кара много по-бързо, а турските и румънските влекачи, не падат под 80 след камерата, в посока София, а доста турци дори не й обръщат и внимание! Тоя път е изключително натоварен, след като не може да се контролира ситуацията там следва да се ограничи изкуствено, има начини , стесняване , прегради между платната и да трябва да има много повече места за обратен завой!

17

Реалист

преди 2 години

От новината излиза, че румънците не са разбрали с каква скорост се движи тира, който може да е бил и с 120 км/час. Не знам каква е разрешената скорост там, предполагам, че е до 50 км/час. Пиша го защото много катастрофи е България стават, заради превишената скорост на движещите се по пътя с предимство, особено ако са мотористи, а после виновни излизат другите.

16

Анонимен

преди 2 години

Жалко за жените. Няма как да знаем с колко точно е карал и тира. Но на такива рискови места само знак,забраняващ обратен завой,не е достатъчен.Трябва да се монтират острови,които да не ти позволяват обратен завой,въпреки знаците и желанието ти.Това е грижа за пътната безопастност,не може да се разчита само на съвест явно...

15

Пустиняк

преди 2 години

Тир в градско да се движи с 30 км. И яки глоби за превишение. Половината тир шофьори са ***.

14

IT-спец

преди 2 години

аз съм по принцип от Русе и знам много добре как карат румънците... тоест карат и паркират като джигити, в Русе си имаме лаф: "ко си паркирал като румънец" така че тази новина не ме учудва много..

13

Анонимен

преди 2 години

Те румънците още си карат както при нас караха мутрите през 90-те.

12

Анонимен

преди 2 години

Да си карат у румънията. Стигат ни нашенските.......Хеле пък като се занижат целият катун с няколко каруци, даваш им път и се молиш на Господ.

11

до 2

преди 2 години

Ти сигурен ли си, че в Испания няма знак ПЪТ С ПРЕДИМСТВО ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПЪТИЩА? Или не си ходил в Испания, или си махмурлия!

10

Анонимен

преди 2 години

Така ли се прави обратен завой?Ами ако ти изгасне баш на завоя колата?!Машина е всичко се случва,дори нова да е.Може инфаркт да те стисне сърцето точно в този момент.Изчаква се не се вреш!

9

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден ги гледам как карат румънците. При всяко тяхно изпреварване се изправям на нокти. Нормално е да не ти се разминава всеки път при подобни маневри.

8

Анонимен

преди 2 години

Румънците са доста рискови шофьори, така че не е учудващо.

7

до До

преди 2 години

Ти иСкара ли ги тия курсове? Или ги иЗкара, може би? Последно - иСкара ли ги?

6

Анонимен

преди 2 години

Щом ги е размазал, значи се е движил с 80-90 при ограничение 60. Горките жени.

5

Анонимен

преди 2 години

И при тях ли ги продават книжките?Да си без предимство и да се навреш пред ТИР си е чисто самоубийство!Някои си мислят,че тировете спират като леките коли.Изобщо нямат представа що е то спирачен път и колко тона те бутат отзад когато спираш ТИР!

4

До

преди 2 години

Стига глупости!Ще пишеш като искараш шофьорските курсове!

3

мдаа

преди 2 години

в страните където има достатъчно детелини за обръщане посоката на движение такива инциденти няма. но ние сме мизерна балканска държавица с производство на домати богат не се става.

2

Анонимен

преди 2 години

Именно по тая причина в Испания няма да откриете знак "път с предимство" , защото в Бг-то щом някой стъпи на такъв път и забравя , че има и други участници в движението, които може да не видят , да не успеят, да не преценят...

1

Като

преди 2 години

ги знам колко нагли и арогантни са румънците в карането, каквото търсели това намерили.