8

оказало се

преди 2 години

по-подвижно

7

аз

преди 2 години

Никъде не пише,че дърводобивът не е законен, че пострадалият не е осигурен и от какъв етнос е, защото не е ДПС-коректно. Чака се подкрепа от тях за новото правителство.

6

Анонимен

преди 2 години

Всички дървета да се отсекат повсеместно те са най големите виновници за всички беди на ловци и шофьори.Пън да не остане,последващо бетониране и разграфяване, Майнкрафт докато кацнат извънземните да си приберат вересиите.

5

Сайга 12

преди 2 години

до 3 Проблем е ***, че трябва с мои пари да лекувам някой, който не спазва законите на Р България! Даже и в собствения си двор нямаш право да отсечеш дърво без разрешение!!! Това че не се спазва е отделен въпрос.Ти едва ли си ходил в истински правова държава. Ама ако отидеш даже в Гърция или Хърватска, пробвай да си отсечеш даже клони за огън на къмпинг, пък стой та гледай!

4

Анонимен

преди 2 години

Никъде не пише,че добивът е незаконен!

3

до Сайга 12

преди 2 години

Дърводобив за домашни нужди знаеш ли какво е или си дрънкаш хей-така?!Статията е за пострадал,а не дали е законна сеч или незаконна!До кога в БГ ще се гледа страничното а не главното?Много хора притежават гори и си секат от тях за огрев какъв ти е точно проблема на теб?!

2

Сайга 12

преди 2 години

Много ме изкефихте! От кога незаконната сеч се нарича дърводобив за домашни нужди? Значи аз ако изляза да бракониерствам, трябва да кажа на горския, че това е месодобив за домашни нужди.

1

Анонимен

преди 2 години

Дано се оправи момчето...