72

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

След проучвания на масови пандемии - Испански грип и ГОЛОДОМОР препоръчахме ползване за лечение и профилактика лечебни високоградусови напитки вкл Уиски,ракия,Грапа,Цуйка,Коняк..У нас добри резултати имахме с настойки от домашна ракия и прополис. За жабурене ,гъргара и пиене с цел дезинфекция и лечение.//След моята писмена препоръка в англииски сайт нашето уиски BLack ram спечели три златни медала в Лондон.През 2019 след засичане на мутафицирани щамове от wi fi terror мрежи в Англия BELLS

71

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

По време на терора с SARS 2003 пострадали от дигитално холограмни оръжия вкл опасни скенери /мощни проникващо облъчващи камери деца по Северното черноморие се самолекуваха в морската вода и в минерални басейни вкл в Кранево,Златните пясъци,Константин и Елена..Възбудени сиво чумни масови убиици бяха почиствани от коси на обсебени от тях успешно с къпане в морето,на душа в баните или в минерални басейни вижте филми от големия басейн до морето .

70

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

традиционно терористите от мед мафията годишно поразяват стотици милиони чрез хлор токсични бойни отровни вещества. У нас трайно се поразяваха всички деца в ясли,градини и ..чрез обгазяване с белина и тризон.жертвите получават веднага респираторни заболявания след неправилно лечение развиват грипоподобни сътояния,бронхити,пневмонии,синузит,астма,диабет ,левкози..Моя син успя да се самоизлекува от остър спастичен бронхит за три дни къпане в горещи минерални басейни без ХИМИЯ в Чифлик -Троян.

69

Анонимен

преди 2 години

Петя Славова ваксинирана ли е? С какво и кога? Или са чувствителни лични данни, а?

68

Анонимен

преди 2 години

Тук подозрително много се занимават с Ковид-19 в Русия! И друг път съм питал - има още 200+ държави в света, защо толкова рядко пишете за Индия, Бразилия, Индонезия, Бермуда? А, за да има обсъждания, в които платени бастардчета дращат против Русия, така ли? Много прозрачна сглобка! Срамотно!

67

Анонимен

преди 2 години

До Costa-----Виктор Ерофеев е пълен ненормалник и некадърник!

66

Анонимен

преди 2 години

"Главный академик Йоффе доказал: коньяк е кофе вам заменят спорт и профилактику." -Владимир Высоцкий....На живота трябва да се гледа с хумор! Руснаците са царете на хумора!

65

Анонимен

преди 2 години

K'во ни занимавате с Русия? 2.5059 пъти по-малко заразени на 1 милион от сащ, 1.769 пъти по-малко смъртни случаи на 1 милион! Къде по дженти, ве? Дойче веле пак бълва змии и гущери! Вижте статистиката и за България на 1 милион - още по-плачевно е! И Русия ви е в муcypuте пак! Клоуни!

64

Вирусопредавател

преди 2 години

В България Ковид-19 не поразява хората, а тяхното мислене, което не е чак толкова страшно при перманентното 45-годишно чипиране с червени идеи.

63

Анонимен

преди 2 години

Много ясно ! Само паниката в Овцете, ги кара да се хвърлят "под влака" !

62

Анонимен

преди 2 години

В Русия не искат ваксина, а в немския Леверкузен гръмна химически завод. Властите призовават хората да не напускат жилищатата си и да държат вратите и прозорците затворени.

61

Анонимен

преди 2 години

До Галя100%

60

Анонимен

преди 2 години

Поредна глупост.....

59

IT-спец

преди 2 години

от части съм съгласен с това за водка и физкултура, вече стана повече от година тази грипна пандемия и според моя опит би трябвало да се ваксинират само тези които са над 60 годишни и с придружаващи болести, останалите са ок, хора около мен караха вируса и само тези с болестите го изкараха много зле, също хора с наднормено тегло трябва да се ваксинират, тоест ако си добре, хапваш правилно и пийваш умерено всичко ти е тип топ...

58

Анонимен

преди 2 години

"Те смятат, че ваксината е разработена набързо, но не за да бъде защитено населението, а за да демонстрира пред света, че ние сме най-добрите." Явно в Русия поне голяма част от артистите още не са сведени до ходещи зеленчуци, защото това тяхно виждане е абсолютно вярно.

57

Галя

преди 2 години

Так много глупости в комментариях!Неужели народ настолько глуп!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Стига си бълнувал Руснаците при Путин живеят в пъти по-добре, отколкото при Горбачов и Елцин. А репресии има за НРО-тата финнасирани от Запад, защото започанаха много да наглеят" Няма бълнуване, а реалността в Русия е такава, че се налага да впрягат дори такива като теб да се хвърлят на амбразурата, за да защитават провален политик и отявлен диктатор като Путин.

55

Галя

преди 2 години

"независимо от факта, че в тези среди недоверието към "Спутник V" е особено високо"Абсурд!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Във всяка държава опозиционно настроените са против мерките и ваксините. В България това са русофилите, в Русия противниците на Путин. Което показва че хората взимат решенията не въз осново на факти, а заради политическите си възгледи." Ц. Грамотните хора вземат решения въз основа на факти. Във Германия, Франция,Великобитания и т.н. опозицията беше за мерките и ваксиниранията от самото начало. Това е разликата между напреднала демокрация и такива като нас: разбират общия интерес

53

Анонимен

преди 2 години

Във всяка държава опозиционно настроените са против мерките и ваксините. В България това са русофилите, в Русия противниците на Путин. Което показва че хората взимат решенията не въз осново на факти, а заради политическите си възгледи.