40

Гроби Таласомо

преди 2 години

Така е. Може да обещаваш пари, вдигане на заплати и пенсии, но тези пари, трябва да дойдат отнякъде ;))) някой трябва да ги изработи ударно. А при увеличаваща се безработица, планиран бъдещ локдаун, тези пари, могат да дойдат единствено от американското посолство, т.е. да бъдат изсипани с кофи за България, защото инак американците пак ще загубят европейският си щат, не дават ли паре;))) Как навремето, болшевизмът победи? Електрификация и съветска власт;)))

39

Анонимен

преди 2 години

Розовото сако много го отваря! Гушата му малко като на пеликан и захапката му е сериозна, арменска.Лошото е, че "ще идва" още поне 3-4 месеца.

38

Анонимен

преди 2 години

Мутрите пак са развързали кесията си и трoловете им пак сипят дивотия след дивотия.

37

Праведен

преди 2 години

До Реалист То, като има само бръмбари в главата, друго и не се очаква да говориш !

36

Праведен

преди 2 години

Долен, мръсен червей, отвсякъде си фалшив !

35

Анонимен

преди 2 години

Бабикян кой е дебеличкия ти приятел(160кг) които финансирана чрез теб протестите. Неговоря за Пеевски в случая.

34

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на мутрите е досадна! ББ не бил еднокнижник! Нямало кюлчета и евро в чекмедже! ББ знаел перфектно английски език! Докторите в България не знаели английски и т.н.

33

Реалист

преди 2 години

Няма по-лошо от модела Бойко Борисов. Колкото и да не ни харесват новите, те са в пъти по-добре от мутрите.

32

Майора

преди 2 години

Абе Банбикян какво ново може да се очаква от вас?Та кой има вяра на твойте лъжливи новини , несоказани от съда и благодараение на които Рашков си развява байрака?Да не говорим за неуспелите адвокати и защитниците на мутри и олигарси , които искат свалянето на Гешев за да се върнат на бял кон като свети води ненапити! С Маджото , Гнома , чалгарите и еас ли ще управлявате страната? Жално и на майка България!

31

Анонимен

преди 2 години

Всяко правителство ще е по-добро от правителствата на Бойко Борисов.

30

Анонимен

преди 2 години

По - добре Бойко отколкото този

29

Аз

преди 2 години

Аполитичен съм или се опитвам,Човека говори умно,мисирката го прекъсва непрекъснато сякаш има растройство и бърза да завърши разговора за да се и?ере.Толкова проста колкото и визията и.

28

Анонимен

преди 2 години

Рибата още в морето,няма кабинет,не се знае прайм министъра,министри,обаче договаряли с Тошко ***.Сбъркали сте мястото!Я ходете в Библиотекарсия и питайте който трябва,там са все " професори" самовъзпроизвеждат се и всички минали през оная школа все бивши офицери от ония " мислителите" на техния преход който здрави държат.Байчо,байчо,пионки сте,то и за такива сте се цанили!

27

Анонимен

преди 2 години

Ай сега и плоския данък големи " икономисти".Алоу,плоския данък въведоха да се пресече сивата икономика.Може да е доброзорно,но за нашите "климатични "условия- полезно.Така и така пак дават под масата,но поне плащат данък,малко,много,няма значение ,а без него намакяват приходи,за пенсии не остава,иначе отворили кошницата да дават,от журналист поми.яр стана " финансист".А славуците чалгари според умозрението на задкулисието което ги лансира работят

26

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе гербавите престъпници и аватарът на Шиши, тоя с каскета, си заминават! Затвор!

25

Кой беше тоя

преди 2 години

Не беше ли оня който носи ковчези, бесилки, чували за трупове, не хвърля ли домати, яйца, риба и свински уши.

24

Анонимен

преди 2 години

Ей това специализирано правосъдие,трън в очите на всички олигарси.Тогава Баби премахнете и специализираните болници,та всички завършили обща медицина се упражняват върху всички болести.Премахнете и специализираните министерства и експертите и специалностите в образованието.Вас ви боде очите организираната престъпност,наркотрафика,трафика на хора,едрите риби с техните каси,измамите,държавната измяна,спец органите срещу тях"пречат",пречат бе,и бюрото за защита на свиделите да го няма,че и то"пречи

23

Алабалан Измекерян

преди 2 години

Отмъстителен и алчен за власт лисунгер.Слуга на дявола.Бедна,бедна Българийо...

22

до 8

преди 2 години

това е от много алкохол

21

езиците не са важни

преди 2 години

за тоя, който не ги знае