57

Саксофонов

преди 2 години

Къде са й ролите в Холивуд? Май вече никой не я помни и никой не я иска там. Имаше късмет, хубаво, но само толкова.

56

Киро Рамбото

преди 2 години

Какво е направила за Бургас, че да бъде обявявана за почетен гражданин?

55

Инфлуенсър

преди 2 години

Отново опити да се внуши , че посредствена особа, с едноцифрено айкю е някакъв гений, за да може масите да и слушат глупостите и да охкат и ахкат. А най-добре да имитират като маймуни, каквато е и целта на занаятието.Така ако Марийка се ваксинира и те се ваксинират, ако се ожени за член на ИДИЛ, и младите булки ще искат по един член на ИДИЛ, ако се въздържа да попръцва в името на околната среда, и при нас пърдежите ще намалеят чувствително. Маймунско биологическо подражание.

54

До 53

преди 2 години

Не си прав! По-подходящо е да е кръстница на дамски превръзки:)

53

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тоя кораб ще потъне!

52

Анонимен

преди 2 години

чиБпа От туГа ***

51

Анонимен

преди 2 години

тия ни тролят яко хаха

50

Лео

преди 2 години

Бакалова и майка й,не ,че нещо,но изглеждат като селски налъми

49

ало...дръжте се

преди 2 години

Нима българите сме толкова негативни към всеки друг, който за разлика от нас е станал известен? Независимо от предпочитанията ви към Холивуд и продукцията там, дръжте се малко. Това момиче се опитва да се докаже в един коренно различен свят и по общо /международно/ мнение успява. Толкова. Лично аз съм разочарован само от едно--това, че се обвързва и рекламира омразният крадец- кметът ни Николов. Уверен съм ,че това не е в полза на имиджа и. Иначе успех и на добър час.

48

Помпане и реклама

преди 2 години

Обидно натрапване на обществото на самообявили се и измислени личности с изкуствено напомпване на фалшив рейтинг. Отвратително е дори трябва да има глоби за подобно поведение и замърсяване на медийното пространство.

47

Анонимен

преди 2 години

Абе що я правите на голяма работа тая, участва в мноооого смоотан филм и сега все за това я хвалят :)

46

Анонимен

преди 2 години

Не се сърдете, но ще кажа, че ми изглежда доста глупавко. Кръстница на звезди, на кораби....голяяяяяяма звезда, голяма, мда.

45

Анонимен

преди 2 години

Мара от Меден Рудник участва доброволно в опит за дискредитиране на най-близкия съветник на Тръмп - Руди Джулиане. Затова либералните неомарксисти я бутат тук там, на кариера няма да има, защото има актьорския талант на средно амортизиран тостер. А пък нашите смотльовци просто следват евроатлантическата линия на поклон пред тази крайно посредствена и незаслужила особа. Жалко, много жалко.

44

Българин

преди 2 години

Слугиня на евреите и нищо повече! Някои видяха и разбраха!

43

Радо

преди 2 години

Св решиха децата и започнаха с военни простотии.

42

Обективно

преди 2 години

Много се радвам, че въпреки яростните атаки срещу културата, традициите и моралните устои на България, българският народ ясно различава доброто от злото и не приема тази пpocтачка и предателка, независимо от натиска на платените медии, да ни я пробутат като нещо истинско и стойностно, за цяла България тая си остава ceлската пръчка от Меден Рудник.

41

Мосьфилм

преди 2 години

Никакви нови роли за Мария, нищо. Това най-вероятно е края на Холивудската и кариера. Ако продуцентите виждаха нещо в нея досега щеше вече снима следващия си филм и да ходи по кастинги за по-следващия. Такива като нея в Холивуд са хиляди, но повечето завършват кариерата си като сервитьорки в някой долнопробен ресторант. Дано стане някакво чудо но засега нещата не изглеждат добре.

40

Анон

преди 2 години

Този/ тези които са й издигнали кандидатурата- как не ви е срам? Нямаме ли достойни жени че опряхте до тази?

39

Анонимен

преди 2 години

Недоразумение, а я издигнаха на пиедестал...

38

Германец

преди 2 години

Живей така, че *** да има нещо напротив. Успех, Мария :)