68

Анонимен

преди 2 години

Ачкосум бе др.Радеф ,на държавна хранилка докато си жив,че и Деса покрай теб

67

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Хм, става интересно. По време на т.нар. комунистически режим, България получаваше от Австрия и по-специално фирмата на овенно-промишления комплекс AVL, крадена електроника по програмата "Витоша", която съдържаше и щатски иновации. Логично същата измервателна апаратура за тестване на нови оръжия заминаваше с карабля до Одеса и оттам до Томск. Зад настоящите инвеститорски фирми, дружества и компании прозират руски собственици, където името на Божков не е на последно място. Честито !

66

Анонимен

преди 2 години

Дон Джовани ще продаде Македония

65

Сюреализъм

преди 2 години

Оказа се,че Лодкаря кара гемията на Шиши,а в нея Славуца вие чалга и развява зелен чорап над ушанката си.

64

Гоце

преди 2 години

Ами бъркаш са нещо.

63

Анонимен

преди 2 години

скоро при Гешев нали Румка ти си знаеш

62

Анонимен

преди 2 години

управлява те 12 години мутра с образование ПУЦ , дето се е навързал с фирми обрачи и ***, безгласни букви, некадърници които само му се усмихват и го оставят еднолично да управлява държата с неговата една увредена клетка в мозъка.

61

Анонимен

преди 2 години

за толкова години чак сега го виканаха Румката и то на опера е па разгледай и зоологическата градина така и така си там и кажи някой лаф за космическия напредък

60

ПОЧТЕННОСТ..

преди 2 години

РАДЕВ СЕ Е УСЕТИЛ, ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СИ АГЕНТ НА САЩ, ОТКОЛКОТО НА СССР.....

59

Анонимен

преди 2 години

Щял да гледа с втората си жена Дон Джуани.Така му викат на Дон Жуан от пресцентъра на Радев. Много са зле. Хахахаха

58

Диана

преди 2 години

Къде си пъха гагата Радев, мама миа?! Та РСМ винаги са имали ясна воля за добросъседство /по техните критерии!/...Хем нищо не разбира, хем се прави на многознаещ - как няма да ни се смеят макетата там с такива тъ.па.ци? БСП и сие ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

57

Бонго Бонго

преди 2 години

Не е пари, а операта да види. У Асково нямат.И някой долу писа и е правилно ,австриеца да му каже да маха ветото за макетата. Това е , това е!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Просякът Радев пристигна в Австрия да търси пари

55

Бонго Бонго

преди 2 години

Малии, колко са зле на Радев сурикатите.Тъй е, Божков дава още пари, ценоразписа се е активирал пак.

54

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ НЕ УПРАВЛЯВА И ВЕЧЕ СМЕ ПЪРВИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА- БЛАГОДАРЯ ТИ РАДЕВ ЗА ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ- НЯМА ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИТЕ В ЕВРОПА- ЗАТОВА ИМАШ НАЙ ВИСОКО ОДОБРЕНИЕ.

53

Бонго Бонго

преди 2 години

Бойко го плюха, че се видял с Ердоган, ами пуснал му е мухата, пусни мигрантите))))))Очертава се грижа на Славчо, а той е зает във Фейсбука

52

Анонимен

преди 2 години

Австрия силно подкрепя РСМ и е винаги на нейна страна. В момента, се договаря с комуниста Радев, за сваляне на българското вето, обвито в целофан и завоалирано с козметични уж, промени, в политиката на титовите северомакедонци. Заев заяви, че не можел веднага да впише българите в конституцията. Ами, като ги впише, тогава ще получи бонус. Има и други условия, да изпълнява.

51

Анонимен

преди 2 години

до 58 По време на мутрата "притесняваше" ли те нещо относно мигрантите? Не! А сега що те "притеснява" това? _:)))

50

Бонго Бонго

преди 2 години

Сега време за опера ли е??Не го съобщавайте това. Това е културно мероприятие, но е персонално желание.Държавата, тоест НИЕ ГО ИЗОРАТИХМЕ ДА ГЛЕДА ОПЕРА ЛИ ИЛИ ДА ВЪРШИ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА????? Деса пита ли Славе, дали може да гледа опера?

49

Василев

преди 2 години

Бати Бойко ще ви изплющи селяни прости, това е българският държавен ръководител , който се е срещал с държавните президенти и министри на 323 държави!Навсякъде приет и навсякъде са му отдавали респект и уважение , като наследник на най-старата европейска цивилизация!бати Бойко е велик!Румен Равев се скътава и не иска да носи отговорност, като върховен клавнокомандващ за разбилия се Миг-29 и загиналия пилот!ГЕРБ завинаги в сърцето, но на тези избори не гласувах за тях, защото са калинки!ЦРУ!