58

Ганьо

преди 2 години

Фалит на мутрите! Само празни хотели, още 10 години ковид и всички българи на море в Гърция!!!

57

ACAB

преди 2 години

Значи на бетономорието е пълно, а ние плащаме помощи, с парите от нашите данъци на хотелиерите заради COVID... болен здрав носи стана нашата работа!

56

113DM

преди 2 години

Пълни глупости!!! Искат да печелят и от туристите, и от държавни помощи!!! Алчността им е ОГРОМНА!!! Нека им са празни хотелите!!! Всичко направиха само за чужденците, а българите - изгонени от собствената им държава!!! Да се сърдят на самите себе си, защото в близките години не се очаква положението да се оправи !!!

55

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво разбира този под максимум... Сигурно да се напълни легловата база и в селата на "втора линия" които са на 5-10 км от морето. Колкото и голяма да е легловата база, плажовете няма да станат по големи. Преди два дни се върнах от Слънчев бряг, и за мое учудване много добра едноседмична почивка си изкарах. Но плажа беше пълен на макс, крайбрежната алея също, вечер не можеш да се разминеш. Съдейки по свободните места в букинга сезона е по добър дори от този през 2019

54

От София

преди 2 години

Оправяйте се. На нас ни е по-близо и по-евтино ни излиза почивка в Гърция

53

...

преди 2 години

няма да ви стъпя. пишман тарикати със заведения надули цените като в монако, а ти предлагат *** с украса. да не говорим за паркинги бетон и ... на лозенец. ще ходя в ихтиман на почивка на водопада и около него, но на лайнолозенец никогаш повече

52

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Цените до небето, щото не се изплаща висок наем с ниски цени.Елате вие да покажете как става, нали сте шопи тарикати?!В моя обект цените са най-ниските, защото така разбирам аз търговията.Има и таксита на ниски цени.Много се чака, докато дойде таксито.Има и ресторанти с разумни цени.Пълни са.Изключително малко са.Успех морски гости!

51

глупости

преди 2 години

Неблаодарници, само ревете и ламтите за пари. Кое не му е добре на сезона бе? Кое? Миналия уикенд бях в Несебър... беше нещо страшно, на плажа няма места, хората си опъват хавлиите по камъните и по алеите. Надвечер в стария град не можеш да направиш 3 крачки в права линия. Паркините пълни. Цените до небето... Айде стига с тия циркове и тоя рев, че наистина ставате жалки и смешни.

50

Хотелиер

преди 2 години

След българин стаята мирише на пор, па ко ще да е бил софиянец с граждански претенции.

49

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСмешнъо,кой си ти че ще казваш кой къде ще ходи и какво ще яде бе? Марш !

48

Анонимен

преди 2 години

На който не му харесва на Черно Море да не идва. Дори хората тука предпочитат да няма българи щото с тях и без тях икономическата изгода е една и съща. Кой иска да пуска българи в хотела си като ония всичко о*сират и всяка вечер се прибират с две чанти от супермаркета и захващат с битовия си алкохолизъм.

47

яаожгтнвм

преди 2 години

Боцкайте се и ходете в гръцко и оставете нашето Черноморие на нахалните руснаци и поляци- пълно е с тях, превзели са всичко- виее без бой се дайте,мрънкачи нещастни

46

245

преди 2 години

Какъв жалък опит да се рекламират експерименталните ваксини-"отидете да ви боцнат два пъти и бЕгайте в гръцко- там няма хитрецир,евтинджос,само вас чакат".Жалка история

45

хахах

преди 2 години

О,чудо- през зимата вали сняг,през лятото е горещо,а хората ползва отпуски.Нямам логично обяснение защо всичко живо се излива на морето ама точно 1- рви август до около 15- ти. Преди два де на се върнахме от морето- затворен комплекс на скъп курорт достъпен за простосмъртни българи.Отворете известния сайт за онлайн резервации и проверете-пълно е с оферти.Беше разкош- нямаше тълпи и не беше жега.Какъв е този зор точно за 1-15.08 в гмежта и жегата всяка година нямам представа.

44

Анонимен

преди 2 години

A браншът на хотелиерите как ще коментира поведението на концесионерите, а? Елате повече нали, помогнете на българското ... ама не си носете шатри и чадъри, нали.Смешници, ще ви съжалявам, когато се разберете с концесионерчето и започнете да си плащате осигуровките.

43

Еньо се обърка

преди 2 години

"Браншът продължава да чувства недостиг на работна ръка, подчерта още Еньо Енев."При 500 милиона души пазар на труда , "браншът ви" чуства недостиг на роби, а не на работна ръка.

42

Педро от Каракас

преди 2 години

Ненаситните измамници надуха цените и пак реват ! Дано поне да ги озаптят с данъците

41

Vako

преди 2 години

Всички ресторанти за да наваксат от ковид зяна.Сега с най ефтените продукти и слаби готвачи печелят от заблудените( туристи).

40

Анонимен Пич

преди 2 години

Само хора които не са видяли хубавото могат да харесат кафяво море.

39

До 45ти-уу

преди 2 години

Варненски гагаузи има около и над Виница , а Варна в момента е дом на целия Североизток, защото там по трудно намират работа. Аз вече не познавам сериозни хора да работят в ресторант или в хотел и да чакат да вземат някой лев от туристите, както е в Несебър. Мислех, че сте малко по космополитни в Несебър-а, а то расисти били