12

Инспектор

преди 2 години

Промяна в Бухарай ли бе? НЕ!НЕ! и НЕ!

11

Анонимен

преди 2 години

Му разбиВа се! Ще служат степенки и чалга оркестър на тях д озвучава прехода с гондола!

10

Асан

преди 2 години

Защитили проект и са получили 770 000 лв. .... Оха яко кражба ше падне

9

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно разни разбирачи от всичко като започнат да обясняват какво ще бъде след няколко месеца. Абе те газят до колене във вода в подлезите, магистралите нямат нищо общо с една европейска магистрала и всички безобразия, които се случваха 12 години, но плашат за бъдещето. Да се страхуват некадърните лакеи и крадците. Медии говорят по сценарий и всякакви смешници, които се изреждат да говорят тъпотии....

8

Анонимен

преди 2 години

Сега ли ги видяхте? Защо си мълчахте когато ви четяха фалшиви статистики за свършена работа и усвоени пари. Не е луд, който яде баницата. Като ни е страх да кажем, че "царя е гол", така ни се пада.

7

Анонимен

преди 2 години

Парите за подлезите и цялата друга мизерия са на Бойко в чекмеджето. Най-големия страх на ББ е да не свалят Гешев, защото тогава няма кой да го пази и ще си плаща за всички мизерии, които е причинил....

6

дядото на Бу,ций

преди 2 години

Мръсни кумонисти, топят моя унук камонист тъмно.кожий

5

София

преди 2 години

Ако ремонта ще е като на метрото на НДК дето протече, или като онова другото, дето го спряха заради подпочвени води, по-добре го зарежете. И понеже обсъждате настилката над съоръжението, оня булевард ИМА ПЛАЧЕВНА НУЖДА ОТ РЕМОНТ! Та, не е зле да се задействате и в тая посока.

4

джо

преди 2 години

Какво е построил Боце???? За тези пари да бяха ремонтирали това нещо до Ябланица. Щото ако това е магистрала, Аз съм Джеф Безоср обаче съм само плешив

3

от ДпС

преди 2 години

сега триото славчу , импексова и мая общата , ше видите какви подлези и магистрали ше ви построят , а какви ше са новите лъчове на метрото - ум да ви зайде :) радвай се народе , благоденствието дойде .

2

Анонимен

преди 2 години

До Какво нахалство - Наистина е нахалство и то голямо! След Н на брой мандати герберасткото управление на София от фъндъчка, а преди това на чекмеджан, подлезите са в окаяно състояние.

1

Какво нахалство

преди 2 години

Той Радев спря строителството на метрото и Хемус, за да има какво да се краде от другарите - вие подлези ?! Какво е това нахалство, да искате такива неща от партиите на промяната ?!