66

Анонимен

преди 2 години

Ц и г а н скaта министърка проговори

65

Анонимен

преди 2 години

Итн нещо като рюспа на НДСВ ли е? Тогава да очакваме скоро и Делян Пеевски да ни поучава от синия екран. Щом Мая,която го предложи навремето вече изкача на екрана хо всяко време, нико чудно.

64

Иванов

преди 2 години

Тази персона направи крупни безобразия в икономиката...Тя НАМАЛИ ЗНАЧИТЕЛНО КОНСИЦИОНЕРНИТЕ ТАКСИ на разни чужди измамници....Тя е срам и резил за обществото...Как не те срам да се явяваш в разните медии

63

вярно

преди 2 години

е,популистко беше,ама пенсионерите за кой ли път се нагушиха,сега ходи си връщай краденото от тях,дано ги дадат тия пари за свещи и лекарства не се наяде и не се накраде българския пенсионер

62

не

преди 2 години

,,шуйледисвай,,/овъртай/

61

анонимен

преди 2 години

Не ви ли прави впечатление,че изведнъж с "победата" на ИНТ на изборите започнаха от нафталина да изпълзяват бившите кадри на НДСВ.Никито Василев-неуспял кандидат премиер,бозата с космоса е налудничава идея на Соломона-трабантчето,сега Шулева излезе с "експертизата" си,а името на Кунева(момиче за всичко) се спряга за бъдещ министър-председател.Ако това ще е новото в нашият живот,здраве му кажи.

60

Анонимен

преди 2 години

А да се пращат някакви деца на летни лагери без написани ясни правила за по 500 лв на дете какво е? От къде накъде ще пращат деца на летни лагери и ще делят децата ???? Как се избират кои деца да отидат на тези лагери?

59

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден изпълвязат от бункера все по- продънени от миналото на политиката в България.

58

Санди

преди 2 години

От коя дупка изпълзя пак?

57

Анонимен

преди 2 години

Един провалил се министър

56

Папарака

преди 2 години

Тая не беше ли някаква внучка на Вела Пеева? Нещо имаше общо май с някой от ,,Петимата от РЕМС''.

55

Анонимен

преди 2 години

старите пенсии трябва да се преизчислят.примерно тогава 400лв заплата сага 1200лв при еднаква покупателна възможност това е несправедливо но им излиза по евтино да ги вдигат с някакви проценти от което следва още по голямо деференциране между стари и нови при еднакъв труд и осигуровки.

54

Анонимен

преди 2 години

Щом е популистко ... лошо! Ами тогава следващият месец всички пенсии да се орежат с 50лв ! Това ще е едно, определено, много непопулистко решение.

53

Анонимен

преди 2 години

Питайте възрастните хора дали е било популистко,много е лесно като *** заплата няколко хиляди да говориш,лицемери!

52

!!!

преди 2 години

Тази да вземе да се скрие, вместо да философства! По нейно време наложиха подоходния критерий за детските добавки (нарочно не ги наричам помощи), уж като временна мярка, защото нямало пари! А остана така почти 20 години! Точно за децата на България никога няма пари, а сега се загрижила за пенсиите! Ами като няма хора, които да работят, няма и да има. Държавниците мислят поне 20 години напред, да се раждат деца, за да се възпроизвежда нацията, а на тях им досвидяха мизерните детски!

51

Точно

преди 2 години

До Анонимен - точно така, тези "не популисти" само някой трябва да ги пита какво а то популизъм и защо е толкова вредно. Бас държа, че повечето, които използват тази дума не знаят от къде произлиза. А защо са толкова анти, само те си знаят.

50

Има ли

преди 2 години

Има ли 1 журналист в България да попита Шулева, Плевенлиев и други "анти-популисти" какво означава популизъм, от къде е дошло това название, и защо е толкова лошо за България?

49

интересно

преди 2 години

Кой и защо извади тази госпожа от нафталина, че дори изказва мнения по доста въпроси не само относно действията на настоящето служебно правителство, но разисква и бъдещите политики? Да не би да я готвят да заеме мястото на отпадналия Н. Василев, пак от забравеното вече НДСВ?

48

До 62

преди 2 години

Минимална заплата 2001-100лв...2003-110лв.При тази НЕпопулистка...

47

Анонимен

преди 2 години

Тази приватизира почивната база на хижа Здарвец край Пловдив. Тези от новото парвителство ще приватизират банки, плажни ивици, реки, езера и язовири.Ако им се позволи от нас, разбира се!