36

Анонимен

преди 2 години

Айде като не виждате проблем, всичките сексисти дето много разбират пт права, спорт и смятат, че изведнъж на някой просто му е щукнало, да сложат по еднин чифт бикини и да прекарат един ден като се разхождат с тях.Много е лесно да се пишат простотии на чужд гръб.

35

Теди

преди 2 години

Журито защо не седи по бикини -да е за пример на останалите

34

Анонимен

преди 2 години

Сигурно са приели исляма вече? А тая Пинк е толкова захлюпена че не знае че не спортистките плащат глобите. Ама си прави уоук реклама и договор за концерти в уоук Норвегия.

33

Анонимен

преди 2 години

Не е плажен волейбол? Както и да е...."някоя" не иска да и се видят топките ли че искат със шорти?

32

Норвежки скиор

преди 2 години

Прекачили са с препаратите за астма....

31

Т.Шак

преди 2 години

Сега защо да ходя да гледам плажен волейбол? :-) Може би заради противниковия отбор.

30

до 28

преди 2 години

А пенсиите на спортистите от рекламите ли идват, получават заплати, спонсорството е бонус само, мен Rolex ме спонсорират, теб D&G ама Дончо и Гергана, в днес се навъдиха много *** хора сериозно, щом не е като в България не могат да си го представят, че спорта е ПРОФЕСИЯ както всяка друга и имат работно време и всичко

29

Гларус

преди 2 години

Влиза им пясък през бикините

28

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как ходят на плаж тези норвежки хандбалистки - може би със широките *** на баба им и шлифер?

27

Мен

преди 2 години

Аз не разбирам какво ще им се молят на *** от федерацията ? Излизат си със шорти ако им се опънат ги дават на съд. Дори и да не спечелят евентуално дело важното е да си знаят, че не могат да се налагат *** правила само защото си ръководител на някаква си смешна федерация. Играчите налагат условия на ръководството и да запопне конфликт да видим спорта от кого има повече нужда - от тулупа зад бюрото или от онзи, който изкарва парите. А тая Пинк е трябвало да обяви, че ще финансира дела.

26

До 24

преди 2 години

Сериозно, не знам как да коментирам твоята глупост! Във всеки спорт е строго регламентирано какви да се екипите. Като не ти харесват правилата на даден спорт просто не го практикуваш. В тениса също има правила какъв трябва да е екипа на играча. Много странно как така изведнъж станаха проблематични екипите, а преди това всички ОК!? Не екипите са проблема, а че едни човечета искат да извлекат политически дивиденти - всичко е предварително организирана ПР акция, а целта мозъчни промивки.

25

До до 25

преди 2 години

А рекламите където ги носят е за по шарено или ?

24

до 25

преди 2 години

Хахахаха заплатите идвали от спонсори, това не е български спорт, там си имат министерства на спорта, които се занимават с професионалния спорт, заплати си имат, както ти си имаш заплата всеки месец. Тука да пускаме повече ТОТО, че останахме без спортисти, олимпиадата е като туристическо дружество за нас

23

Кико

преди 2 години

Просто не искат да си бръснат краката! За Пинк-Понг,е само реклама!

22

Анонимен

преди 2 години

А иска ли да им плаща 2/3ти от заплатата на всички отбори во веки?Заплатите идват от спонсори, спонсорите идват от хора които гледат и купуват продуктите които се рекламират.Нещата са доста прости и само заради едната злоба се правят че не ги разбират.Сега пинк ако иска може и със шалвари за по феминистко да ги облече но да няма плач после ако приходите спадат с 70%

21

до 19

преди 2 години

Правилата в спорта са строго свързани със спорта, облеклото не е правило свързано със спорта. Играта с какъвто и да е екип не променя правилата на играта. Единствено у Уимбълдън има изискване облеклото да бъде бяло, но никой не задължава играчите да пъдат с даден тип облекло, знам че искате да намерите неолиберални ( или там както ги наричате) похвати, но това да са по бикини задължително е доста тъпо, жените имат месечен цикъл, малко неудобно и смутително става да са по бикини не мислиш ли.

20

Аз

преди 2 години

Аз искам мъжете да са по Спидота ама те са по шорти, много ми е тъпо искам и аз да плакна око

19

До 19

преди 2 години

Всеки спорт си има правила, слабоумнико! Щом правилата гласят, че в женски плажен хандбал се играе по бикини, ще играеш по бикини или въобще няма да играеш! След като тези хандбалистки са такива мегаумове и са с толкова висок морал, да ходят да играят шах на турнир за монахини. Всичко това е пропаганда, отново се търси умишлено скандал, отново се търси създаване на напражение и противопоставяне на мъже и жени - аман вече от либерастките деграданти, не глоба, а тояга трябва за такива.

18

hahahahaha

преди 2 години

и на това псегнаха. Ами да не играят плажен волейбол! да игреят снежен!

17

Анонимен

преди 2 години

Норвежките плажни хандбалистки са отишли на Олимпийски игри не за да играят и да се борят за медал, а за да ни навират в лицата феминистка пропаганда.