187

Някой

преди 2 години

По-коварна от чувалите с трупове и хладилните камиони ли ? Ужас!!! Влизам у бункера.

186

Анонимен

преди 2 години

До: номер 211 Пак съм аз. Това е причината много ваксинирани, но не боледували също да се разболеят. Да, може на някои да им се размине заради ваксината. Но ако си прекарал вече алфа варианта е много по-невероятно да се разболееш и от делта варианта, отколкото ако изобщо не си бил заразен, но си ваксиниран.

185

Анонимен

преди 2 години

До: номер 211 Лъжа е твърдението, че ваксината била (уж) предпазвала повече отколкото заразяването с естествения вирус. Причината - ваксината предпазва само от един спайк протеин, докато истинският вирус води до създаване на имунитет срещу всички протеини, а те са стотици. Това не значи, че трябва нарочно да се заразяваме, защото можем да боледуваме тежко и да умрем. Макар че много заразени почти нямат симптоми.

184

Неизвестен

преди 2 години

До анонимен. Абе, ти да не си ПО Бъркан? Ходил ли си на училище. Научи се да пишеш правилно, пък тогава коментирай, разбирачо!

183

Анонимен

преди 2 години

207, кой нормален от Бургас ще тръгне за Пловдив ве, ти да не си пропуснал да си изпиеш хапчетгата днес?

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"интересно защо във великобритания 45 % от ново заразените са ваксинирани. ама това никой не го коментира. и не се споменава в българските медии."защото просто е лъжа. наред с много други лъжи, които се разпространяват в този вестник. дори няма такъв параметър, ти не разбираш как работи статистиката. ваксината предпазва около 80%, обаче никоя ваксина не предпазва от нечестност и невежество

181

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези ваксини. Вирусът и пандемията са организирани за да ваксинират хората. Причината дори не е печалба, а извратеното желание на шепа по бъркани да контролират света. Хора, мислете, четете различни източници и не вярвайте на официалните медии. Дефиниция за ЕПИДЕМИЯ, ДОРИ НЕ ПАНДЕМИЯ СА 200 БОЛНИ на 10 000 души. Ако не се обединим и не противодействаме, скоро няма да има спасение за нас

180

Преболедувала

преди 2 години

Да ви напомня за едно друго време, в което един дребен човек с мустак подпали света?Спомнете си кои му бяха верните другари на този луд да запали Европа-лекарите и военните. Да си знаете на кого да не се доверявате.

179

до 195

преди 2 години

Ако наистина си от Бургас, значи ви е било малко предните вълни, само да не идвате да задръствате болниците в Пловдив, както беше преди това, в спешен кабинет само адресни регистрации Бургас

178

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми аз съм ваксиниран.

177

До 202

преди 2 години

Че той отдавна си е карантиниран!

176

Анонимен

преди 2 години

Кога видим Доган да се ваксинира тогава и аз

175

Анонимен

преди 2 години

Давай я новата вълна да я видиме

174

Анонимен

преди 2 години

като са толкова безопасни ваксините, защо карат хората да подпишат 'информирано съгласие'?

173

Анонимен

преди 2 години

интересно защо във великобритания 45 % от ново заразените са ваксинирани. ама това никой не го коментира. и не се споменава в българските медии.

172

Анонимен

преди 2 години

В момента умишлено не се ваксинират хората.

171

Анонимен

преди 2 години

Вярно е коварна.Ей ся, по новините шефчето на бургаската болница смутолеви, че повечето от лежащите в болницата с бронхопневмония са чуждестранни туристи.Ваксинирани.Па всеки сам да си прави изводите

170

Сарс от Марс

преди 2 години

Силно се надявам паздеров да го хване много тежък рак със зловещи разсейки!!!

169

От Бургас

преди 2 години

Защо няма статистика колко човека умряха от ваксините мисля че не са малко??????!!!!!

168

Въпрос

преди 2 години

Аз пак питам Путин се ваксинира/ даже и дъщеря си/, Макрон, Тръмп, Борис Джонсън,Меркел, Куртц, Ердоган ,Си Дзин, Вучич, Орбан ...,те по-*** ли са от наш'те антиваксърчета! Явно нашите са по-отворени иповече ги "разбират" от тях!