34

Ко?

преди 11 месеца

До JoanВ детската клиника няма такова помещение, където да сте била настанена в описаните условия. Има болници, където срещу тлъста пачка ще ви настанят в апартамент и лична сестра ще ви вее с ветрило. За без пари ще сте при докторите, които карат по дванадесет часови смени и са в наполовина намален състав, докато се грижат да деца с тежки респираторни и хронични заболявания.

33

До 22

преди 2 години

Всички, които разбират нещо питат. България е земетръсна зона, а искат да приложат западноевропейски норми. Във Франция земетръс няма. Само строителния инженер има думата за конструкцията, другите не разбират. И аз искам да живея в небостъргач, но в България не може да има.

32

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам колко неустойка ще се изплати на Главболгарстрой!

31

!!!

преди 2 години

Спокойно, дори и да построят болница няма кой да работи в нея. То в България останаха ли лекари? Ами да вземат да направят карта на баячките и знахарите в България, че както върви цялата система на здравеопазването ни вече ще започнем да разчитаме само на тях.

30

Тъп ли съм ?

преди 2 години

Някой да разясни какво значи това - "изразената позиция на МРРБ, че е недопустимо изработването на Подробен устройствен план за уреждане на градоустройствения статут на незавършения строеж. Има ли строеж - има. Може ли да се завърши - да. Има ли собственик - да. Какъв е проблема не ми е ясно? Кое не е допустимо точно и защо ?

29

Нострадамус

преди 2 години

Сега строежа ще го бутнат, на него място ще направят на нова сметка мол, а детска болница пак от нулата на ново място (и при трите минавайки през целия механизъм за проекти, разрешителни и пр.).. ей тъй за спорта да минат още едни 10 год. Така съм забелязал, че се прави през последните 20+ години.

28

Joan

преди 2 години

Родител съм на дете с тежко заболяване. От 9 години сме пациенти на детска болница, София. Имам впечатлението, че има лекари, които нарочно пречат да се построи болницата. С детето 5 години спяхме на кушетка в отделение метър на два. Няма никакви условия за лечение на децата. В момента няма и дезинфекция срещу ковид, но сме принудени да постъпваме редовно за прегледи. От 9 години чакаме новата болница. Докато я построят, дъщеря ми ще навърши пълнолетие. Болницата ни трябва спешно!

27

Анонимен

преди 2 години

Колко ще платим по неустоики по прекратения договор искам да знам.

26

Анонимен

преди 2 години

Аз на ваксинираните не им пожелавам смърт, а дано ги хване жесток запек и да не доживеят построяването на нова болница, която и не е нужна.

25

Анонимен

преди 2 години

Ако беше мол досега да сте го построили, но откъде ще намерите лекари и сестри да работят там? Или ще ги събирате от кръстовищата-прости...тутки.

24

И защо да е

преди 2 години

Недопустимо? Защото вече си има? Ами тогава да направят изменение на ПУП. Врътки просто. За да сменят този дето ще заплеби

23

Асан

преди 2 години

Да го правят на хотел а болницата у Филиповци

22

Анонимен

преди 2 години

Ako строежа може да се използва за друга сграда, защо не се използва, а все се прави нещо пък после се събаря. АЕЦ последно ще се строи ли, защото почват екоквоти и ще се увеличава използването на електроенергия.

21

Анонимен

преди 2 години

Има недовършен строеж и на ортопедията в Горна Баня. Тъжна картинка.

20

Анонимен

преди 2 години

ее, срам нямате няколко милиона от фонда за лечение на деца окрадохте, та оставихте децата без фондсега 100млн на ангро за четиридесет годишна развалина - 90 млн за крадене, 10 млн за болница. Па кат падне след десетина години - кой го е грижа за децата.Толко ли няма 20-30 млн да се направят, не една а две детски болници - в София и Варна.Милиарди за самолети, тръбички за газ, 8млрд раздадени бе търгове (от общо 20млрд) ама за детска болница няма

19

Анонимен

преди 2 години

Според медици, архитекти и родители в нея не могат да се приложат съвременните стандарти за добро лечение на децата. Затова няма да се строи там. Някой да пита още?

18

ъъъ

преди 2 години

До вчера в коментарите: "Искаме детска болница!!! Децата ни няма къде да се лекуват!!!". От днес в коментарите: "Че за какво ни е детска болница, те деца не се раждат в България?" Поздравления за ясната и конкретна позиция, която отстояват коментиращите.

17

вярвам

преди 2 години

че има хора които не мислят така

16

детска

преди 2 години

болница е хубаво да имаа не само печалбари

15

Така е по-добре

преди 2 години

Че Защо ни е детска болница, метро и магистрали - правилни решения на служебния кабинет на Радев да ги замрази и спре строителството !