33

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

32

иглата

преди 2 години

за макарона това е голям успех, така ли да разбираме?

31

епидемиолог

преди 2 години

До До 31 лекарВсъщност ти не си никакъв лекар. Дори и джипитата знаят разликата грип и други заразни болести. Факта че използваш думата "преболедували" доказва че си платен ***. Да те образовам малко сега. Ковида е от типа грипни. Грипа никога не е изчезвал и не е имало надежднии ваксини за него. Не че ги отричам напълно за хора със силно намалена имунна система , като стари хора. Но препоръчвам по-добре да се пазят докато отмине. А вируса премине бързо сред здравото население. Чети!

30

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези ваксини. Те ни убиват. Вирусът и пандемията са организирани за да ваксинират хората. Причината дори не е печалба, а извратеното желание на шепа по бъркани да контролират света. Хора, мислете, четете различни източници и не вярвайте на официалните медии. Ако не се обединим и не противодействаме, скоро няма да има спасение за нас.

29

До 33 от Bg men

преди 2 години

Не съм Анти'ваксър,даже Ваксините са спасили много животи,но нагледно за реалната ситуация с Корона-19 си прилича на бизнес! Ето виж и прецени,дали наистина си струва да вярваш във препаратите наричани "Ваксина" : Ами Израел? От 108 души заразени в тежко състояние около 75 от тях са с по две дози "Ваксина" ! Нима е лъжа тази новина от актуална статистика в Израел в момента,но не мисля,защото мнението ми е,че там хората имат най малко вяра в господ/какъвто и да е той/ и отчитат реално ситуацията

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя форум е арена на злостни антиваксърски пропагандни лъжи. Все по-малко разумни хора се включват тук, защото нито се толерира различно мнение, нито се научава нещо полезно.

27

До 31 лекар

преди 2 години

Ясно е, че не си никакъв епидемиолог. От кога преболедуването е противопокозание за ваксина??? Още по-малко пък при ковид, където има временен имунен дефицит /поради естеството на ковида/ и имунитетът е по-слаб от колкото след ваксиниране.

26

епидемиолог

преди 2 години

Който разпространява лъжата, че стаден имунитет се създава само и единствено с ваксини- пък дори и ако те вършат работа- трябва да бъде изправен пред съд . А тези които насилствено ваксинират хора които са изкарали вируса дори и без да знаят, са направо за затвор до живот, след такова престъпление.

25

dakotabg

преди 2 години

А така,продължавайте,да лъжете,ама ние гледаме и други телевизии.Видяхме как медиците са против задължителната ваксинация.Някои,даже напускат,защо ли?

24

Анонимен

преди 2 години

Мечтите на един макарон.

23

Анонимен

преди 2 години

Хаха, значи тия статистики колко са ваксинирани са пълна измислица. На 10 места различна информация. Само преди седмица бяха 68% с две дози, а сега са 60% с една?! Най-накрая ще се окаже, че са само 20% и примерно 60% е само в големите градове.

22

Е!

преди 2 години

Жалко за французите! Хубави хора бяха.

21

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че броят на ваксърите в тая тема постепенно ще намалява. Статистиката това сочи. Причините са комплексни.

20

Наистина съм

преди 2 години

По-умен от 40 милиона французи, 50 милиона англичани и 60 милиона германци.

19

Мона

преди 2 години

наглите не са тези, които упражняват свободната си воля на избор какво да си вкарат в тялото. наглите са тези, които вият денонощно по седянки и медии как трябвало да ни го вкарат на всички по два пъти, а на тези, на които вече са им го вкарали, да почнат да ги потретват, а на пролет - почетвъртват... ей това е отговорност, да отвориш бузки или заголиш рамо на който те пожелае, а те да ръгат както и каквото щат на твоя отговорност и за твоя сметка.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "А тук нашите антиваксъри имат претенции, че са по-умни... от 40 милиона французи...Браво! Явно затова сме на дъното по стандарт на живот." *** винаги е по-умен :))))) ... ама друг път ...:))))

17

Анонимен

преди 2 години

Е, браво! Ама наистина както казва предния човек, на първите ваксинирани имунитета им е заминал. То въобще имунитета им е заминал.

16

Анонимен

преди 2 години

А НА ПЪРВИТЕ ИМУНИЗИРАНИ 40%ИМУНИТЕТА Е НА КИНО ОТДАВНА. КО ПРАИМ СИГА ПАК БОЦ ЛИ?

15

Анонимен

преди 2 години

Смятат така: 30 % с 0 дози; 30 % с по 2 дози и ето ти 60% с по 1 доза. Знаем я ние математиката.

14

Анонимен

преди 2 години

Имам познат, който не си сложи втора доза. Няма и да си сложи. Размисли. Уплаши се.