35

ШибиРиби

преди 2 години

До Люба Люпке по границите не питат кой от харманлийско кой от Тутракан . Сички от бегето. Кат ви почервенее картата след седмица две и ти затворят фризьорката до напролет шса гледаш пак в огледалото денонощно и шса питаш тва аз ли съм. Ко не дадеш фира дотогава.

34

Анонимен

преди 2 години

жълтеят само гащите на страхливците

33

Люба

преди 2 години

Само 4 области са в жълто. Този щом и това не може да сметне ...

32

Анонимен

преди 2 години

Дано нещастия следват всички КовидМаниаци, професори и всякакваИсмет

31

Кънчо Спрънджев

преди 2 години

Каня всички прежде изказали се другари и другарки, да на правим експертно правителство, че барем оправите България. За целта е нужно да представите съответните документи доказващи вашата квалификация и опитност съответната област. Ако не успеете да ги представите, тогава сте просто едни празнословещи същества с не особено висок умствен капацитет.

30

Анонимен

преди 2 години

септември ще почелвенее,да мшне летния сезон и да си приберат парите

29

Анонимен

преди 2 години

Вероятността да се заразиш повторно с Ковид е около 0.01 %. В Англия половината заразени с Ковид са ваксинирани. Повече от половината от починалите в спешните центрове са ваксинирани. Подобна е ситуацията и в Израел. На ваксинираните - честито. Продължавайте да ручате жабета.

28

Анонимен

преди 2 години

Днес картата, утре болниците. Антиваксърите да купуват свещи за роднините че се очертава дефицит.

27

о тото

преди 2 години

абе смешен, *** на юг от Бургас и ми кажи имс ли хора . Има ама много.

26

Darth shadow

преди 2 години

тоз витанов да го върнат в лудницата, където му е мястото и да му направят тарпанация..

25

tato

преди 2 години

Започват да подгряват обстановката, както си е по план.

24

Анонимен

преди 2 години

Витанов Витанов добре смяташ ама да ти грешни данните които ползеаш, РЗИ Бургас тотално занижени данни, мутро чалгарите си плащат и морето е 6, вирус няма. А като се приберат от морето и до седмица цъфнали

23

Тото

преди 2 години

Пожълтяха му гащите на този бакалин,то хора няма в България , той болни търси ,те болните или умряха или оздравяха,с ваксини без ваксини с вълни без вълни вируса си върви и никой и нищо не може да го спре,2години се нагледахме на простотии трябва вече да свършва това който ще живее ще живее ,така е било и преди 100години с Испански грип,минал и заминал оставил след себе си много жертви ,но светът и продължил.

22

Корона

преди 2 години

До 1111И според Ковид Картата на ЕС зелена зона е до 74 на 100000,това с под 20 на 100000 е вече минало-няма такава класация.НОЩ-ния математик умира от яд,че вече не във фокуса на медиите,и все гледа да си пласира пророчествата.

21

Анонимен

преди 2 години

Понеже такава е поръчката. Не може всички на опъки, а само ние - на терсене.

20

Анонимен

преди 2 години

Жълтата зона според старите критерии на НОЩ беше над 20 заболели на 100 000. Например за видинска област, която е под 100 000 жители, 20 заболели ги вкарва директно във въпросната зона.

19

Анонимен

преди 2 години

чужденците дето се лекуваха бургаско как ги броихме

18

1111

преди 2 години

Здравното министерство публикува Националния план за справяне с пандемията от SARS-CoV-2 .С документа са определени цветови зони - зелена, оранжева, червена и тъмночервена зона, които се определят в зависимост от 14-дневната заболяемост на 100 хил. души население, процент положителни тестове, заети болнични легла и др........Витанов къде видя жълта зона ,че вкара толкова области в нея ?

17

Анонимен

преди 2 години

Само Левски!

16

Питагор

преди 2 години

Тоя по коя формула го е изчислил?Да я даде тука тая тайна формула че ако има заинтересовани да си смятат за раздвижване на мозъка)