26

Анонимен

преди 2 години

Боцкайте се с ваксини и си мислете, че няма да се заразите! Човешката глупост е безгранична.

25

Анонимен

преди 2 години

Сърбите нали се ваксинираха първи? И то с няколко вида, даже руски и китайски ваксини си купиха да пробват. Явно ваксините не им помогнаха и почнаха да боледуват масово.

24

do28

преди 2 години

Ами не беше ли мор в БГ - процентно сме 3 по смъртност на глава на населението в света.

23

Анонимен

преди 2 години

До: номер 27 Не е много сигурно какво щеше да бъде. Всичко всъщност е в сферата на догадките.Ето на вземи за пример България - тук масово населението не е ваксинирано, и по твоите прогнози тук сега трябваше да е мор нали така? А защо е обратното? Тоест в Англия е много по-зле? Върти, сучи, но нямаш логично обяснение на ставащото. И всички професори накуп да седнат да ни обясняват - пак нямат логично обяснение.Да, ваксините дават някаква защита, съгласен съм. Но е далеч от рекламата!

22

Анонимен

преди 2 години

В Англия са с АЗ. Тя е ефективна 70%. Ако не бяха ваксинирани щеше да е като миналата есен/зима. Катастрофа!

21

човек

преди 2 години

Сега го гледах сръбския "Ангел Кунчев", доктор Предраг Кон. Той сам твърди, че в държави като Англия, където има най-голям процент ваксинирани, има най-много заразени, и то повечето с новия делта вариант. Признава си го. И пак настоява - трябва повече да се ваксинират хората, ако трябва и с трета доза, че така по-леко ще изкарат вируса дори да се заразят след като са ваксинирани. С други думи, прави струвай, ама се ваксинирай, па каквото ще да става!

20

Анонимен

преди 2 години

*** там още имат НОЩ бе, нашия го разпуснаха!

19

човек

преди 2 години

Казах, но пак ще повторя: Следя редовно статистиката от Сърбия. Има леко покачване на положителните проби и тенденцията е постоянна през изминалите няколко седмици. В момента е между 2 и 3 процента, докато у нас е под 1 процент. Настанените в болници обаче са много по-малко, много малко са и в интензивните отделения. Така че не бих използвал дума "влошава" за една спокойна обстановка, макар и с плавно увеличение на заразените. Починал е само един човек, за съжаление но не са сто или дори 10.

18

Анонимен

преди 2 години

Ваксините предпазват и от заразяване, но не всички.

17

един

преди 2 години

Ваксините не защитават от заразяване, а ако се заразиш да го изкараш по-леко и да не умреш. Респективно - по-малко тежко болни, по-малко хоспитализирани, здравната система да не е в колапс и да могат спокойно да се лекуват болните от други заболявания.

16

БОЙКО БОРИСОВ

преди 2 години

АКО ИСКАТЕ ВИЕ И ДЕЦАТА ВИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ , В А К С И Н И Р А Й Т Е СЕ !!!

15

България над всичко

преди 2 години

е, как ще имат нова вълна..нали биха тъпана, че имат над 5 млн. души ваксинирани..?!

14

Перник Изток

преди 2 години

Добре че хората в България за разлика от сърбаците имат малко акъл в главата и не се ваксинират, че сега и ние щяхме да сме като тях.

13

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия хоспитализирани 300 души, в България 800 и се преструваме , че сме зелена зона. Там ваксинирани 50% , тука 16% и се радваме даже на глупостта си.

12

Анонимен

преди 2 години

Днес в Сърбия, утре в България. Докато антиваксърите не изтрепят родителите си няма да мирясат.

11

Въпрос

преди 2 години

Всичките са завършили едно училище!Коня и той)Ами след като няма никакъв ефект от "ваксините" ща че радимо бе друже Коньо?Така ще я караме до второто пришествие ли?

10

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Колкото повече вапцани, толкова по-влошена кромид обстановка.

9

Анонимен

преди 2 години

Как така миналата година лятото го нямаше,а сега лятото затварят светът. Алфата си пада по студът Делтата по плажовете ли?

8

човек

преди 2 години

До: 1 и 2 Така е, прави сте. Повечето които са ваксинирани и са се разболели, са пипнали новия делта вариант. Тоест, ваксините може да защитават от досегашните варианти, но наблюдаваме пробив срещу новия вариант. Обаче, новината непълна и половинчата. Значи официално в Сърбия от днес: Брой тестове - 6157; Брой положителни проби - 199; Брой хоспитализирани - 329; Брой на респиратори - 9; Брой починали - 1. В сравнение - в България в интензивни отделения са много повече.

7

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинациите са много важен факт, който ще повлияе на развитието на ситуацията. Ако не бяхме ваксинирани, не би било странно този последен скок да е върхът, но ще има четирицифрен брой заразени всеки ден, това е сигурно", заяви сръбският медик. " Някой може ли да ми обясни какво е искал да каже с това.