12

Анонимен

преди 2 години

Гледах го няколко пъти - евала! Направо на адреналин ги изплува тези 400 метра и изкрещя на финала. Никой не го очакваше!

11

Анонимен

преди 2 години

Таня Богомилова в кой коридор бега или тя е жена ли кво ли па мое и воден плувен елемнт, да е с уважение. Що Седефку Кокълинова от 10м скок ли шъ праи. ей оууу я га базено напунете с вода бе, Сетефка да рипа дорде водъта не е дигнала поне сантим шо его те на и Таню Краков кво се таковата саде на жабок мяза щел да цели допингираните в 5тата точка

10

Анонимен

преди 2 години

Резняка е уцелил химията. Дано го хванат.

9

до 9

преди 2 години

После затегнаха допинг контрола, СССР се срина и вече нямаше кой да ни пази гърба в антидопинговата агенция и спортът в България умрЕ. После по-глуповатата част от народа започна да обвинява държавата, че не давала пари, без да погледне цифрите, че България е една от държавите, които харчат най-много пари на глава от населението за спорт, а медалите отиват при спортисти, които се издържат сами, или от семействата си, както е в нормалните държави и както би трябвало да бъде...

8

Анонимен

преди 2 години

Евала на момчето.Започнало е на 6 годинки със спорта,и днес вече е шампион.Едно време и българчетата започваха на тази възраст да спортуват,и редовно българският флаг се вееше по олимпиадите.Но най-голяма чест му прави не спечеленият медал,а любовта му към родината.Пожелавам му бъдещи успехи и рекорди.Да е жив и здрав.

7

Джо

преди 2 години

Дано да мине допинг контрола.

6

Анонимен

преди 2 години

Мюслюманин сър, роден шампион. Не като християните които мислят само за ядене, пиене и *** - греховен народ !

5

Анонимен

преди 2 години

Някоя снимка на нещодруго освен тунизиеца не можахте ли да сложите. Колкото и да е изненада, втръсва да гледаме едно и също.

4

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че поради КОВИД кризата и липсата на интерес към Олимпиадата, спонсорите не са толкова много. В резултат, американските киборзи не са взели насериозно това мероприятие и не са назобани здраво. В резултат, някои случайни състезатели като това африканско момче имат шансове в типично американските спортове.

3

Поздравления за...

преди 2 години

...момчето, наистина удивително постижение за него и страната му!

2

Асан

преди 2 години

Ахмед е братчед на Мохамед

1

Наблюдателен

преди 2 години

Щото нашата вицешампионка някой я знаеше. Че и ще я запомни.