101

ББ

преди 2 години

До пияница мистикбави...крие,гроб манипулациите са толкова безпомощни...така ви дресираха...тиквата ви нарежда нещо и вие тичате...и свърши се...и първо е Правосъдието,за да бъдат осъдени Справедливо и Строго манипулаторите и работещите против Държавата ни,ограбващите децата ни!!!вменяващите ни...не сте народ...леви,десни...фили,фоби...сини, червени...и ни докарахте до...Баста!!!минаха се много граници!!!Чиста и Свята!!!...или идваме за вас!!!...и Съд за причинилите ни го!!!

100

ББ

преди 2 години

До 1кой...маджовци ще пратят борисовци ли...те не играят с лопати...обаче Народа ни също е играч...играем със затвори...и то доживотни!!!...и недалновидно забравяте,че сме част от глобален свят,няма тайни...майни!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Икономиката и бюджетът се развиват позитивно . След изчегъртване на хората на еднокнижника с хамалския език ще бъде още по добре .

98

1

преди 2 години

На пролет ще ги метем Славчовци, Христовци,Манолова,Нинова и Карадаяь. Място няма да могат да си намерят бой с лопата по главата.

97

инж Владова

преди 2 години

ДОРИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАКВО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИПУКНАТИНИ НЯМА ДА ИМА И *** И КАЛИНКИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТН В ЦАРСТВОТО НА БОРИСОВ- ТАМ ВИ Е МЯСТОТО

96

Анонимен

преди 2 години

Има един интересен филм със заглавие - " Властта на ***" . В България ще се реализира втората серия но в реалити формат.

95

пияница мистик

преди 2 години

До 122 === Ама то няма и да се роди или ако се, ще е мъртвородено. Tъп ли си, че не виждаш, че всичко умишлено се бави и от всички. Славуцата се крие в миша дупка и не ще да се покаже, Фигуранта бави мандата нарочно, злобното джудже идея си няма какво е политика, умее само да плюе по ГЕРБ. БСП, ДПС, ДБ и *** са наточили зъби яко да крадат, за да подкрепят гея Славуца. Ти какво Правителство чакаш от тези гладни вълци бе, ахахахахахахаха :)))

94

Анонимен

преди 2 години

То още не се е родило, а всичколозите вече го опяват?!!!

93

ПЕНКО

преди 2 години

ЖУРНАГЪЗЦИ -ЖУРНАРОБИ --- ПОДКРЕПЯНИ ОТ ЦИЦАЩОЛОЗИ- ПОЛИТОЛИЗИ - ПИЛИТИКО -ТАКИВА ; СОЦИОИЗКУРВЕНИ И ТЕМ ПОДОБНИ *** ---ПИШЕТЕ И ПЕЧЕЛЕТЕ ---ИСТИНСКИТЕ ХОРА ЩЕ ХОДЯТ ВСЕКИ МОМЕНТ НА РАБОТА ---ЗА ДА СЪТВОРЯВАТ СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 2 години

В България не става въпрос за леки пукнатини, а за цял цивилизационен проблем - Чалгарски Феодализъм в 21-ви век. Такова животно нема, така не се прави държава. Трябва да се модернизира всичко и всеки към съвременната демокрация.

91

Анонимен

преди 2 години

Някой вече вярва ли, че има стремеж за ново правителство. В момента Държавата е на самоход. Каквото стане , стане, ако случайно е хубаво др. Радев има заслуга, ако е лошо Борисов е виновен. Такава безотговорност никой не е предполагал, че ще има.

90

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да коментираме , каквото и да стане Държавата се счупи вече. Др. Радев си заминава с любовницата си на опера във Виена, а Славчо си има други задачи с офшорната си фирма. Честито на другарите чалгари, а покрай тях на всички Българи.

89

Анонимен

преди 2 години

ПУКНАТИНИТЕ В ПУКНАТАТА ТИКВА ВЕЧЕ СЕ РАЗШИРЯВАТ.

88

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин секретаря на господин Белоносов даде редовния си брифинг от името на СТ и ИТН по повод появилата се статия за пукнатина в ИТН. Отговора на председателя е че пукнатината ще бъде запълнена с най доброто Бело на пазара и след което ще бъде изконсумирана с приближени до председателя.

87

Z3

преди 2 години

До От Мелбърн Що не си седиш кротко в Мелбърн и да си се радваш на вълничките, ами дращиш по форумите? България има нужда от българи, на които им пука за нея. Ти, явно, си българин само по документи. Гледай си там безметежния живот и не давай акъл за нашите проблеми, които вече не са твои. Вече плащаш данъци на друга държава, грижи се за нея.

86

Калеко Алеко

преди 2 години

Тук Не става дума за пукнатини а за цяла бездна, която ще засмуче държава ни, тези които нямат очи да видят несъстоятелността на "новите лица" в политиката и възпроизвеждат отново Прехода, заедно с рашкоФците, сестрите галеви, бойкикевците и КуКуБенда, не са народ, а просто стадо поведено на поредното си заколение под вдигнатия юмрук на един Кремълски парашутист..дойде новият 9-ти септември и едни другаре и товарищи тръгнаха да търсят новото си начало и наново да откриват колелото и топлата вода

85

д-р Спаски - психиат

преди 2 години

До 107 //// Колега, изрично ви предупредих да си пиете хапчетата, особено онези, розовите. И не ме карайте да идвам до стаята ви и да ви взимам лаптопа. Лягайте да спите и да почивате, явно лоботомията не ви се е отразила добре. Може да сменим лечението с електрошок, ако продължавате с такива безумни изказвания

84

А бе

преди 2 години

Няма страшно!Каквото и да стане вече има кой да управлява страната доказано добре,дори партиите да се провалят!И Банкянеца въобще не е алтернатива.

83

IQ 3.14

преди 2 години

напролет ше се появят пукнатини в кратуните на сценаристите, хората като останат без грам лев. виденова зима и възрожденските песни ше им се видат като албум на весна змиянац след трети презапис

82

Анонимен

преди 2 години

В момента се договаря правителството на Далаверата!