95

ПЕТЪР КОЛЕВ ЛИ!

преди 2 години

Ето истинският българин, истинският интелигент, по физиономията му личи на Петър Колев, че е на километри разстояние от при.матите на скопските коминтерновци-македонисти. Българи като Петър Колев трябва да управляват Европейска България, е не ...на комунизма и русо-роби...

94

Emigrant

преди 2 години

Червените те нии,??!!В България докато оправляваше Борисов убийствата са най ниско ниво от как това чудо е станало на държава,прокурорът за първи път стъпи здраво и навря в кауша всички бандюги от горе до долу,от олигарси до ало измамници!!Това няма нищо общо с положението на българите в Македония!Ако и македония имаше един Бойко и един Гешев,вече да сме се разбрали и да са членове на ЕС!А то само сръбски комунеги!!

93

Анонимен

преди 2 години

Човек който го караш да се чувства зле,няма как да го накараш да те уважава и обича.Македонците не са по-добре от нас,но Няма как някой да иска да има общо с държава в която се краде с милярди,убиват всеки ден и убийците са на свобода,прокурора е част от мафия,пенсионерите са 150 евро пенсия,втори в света по смъртност,кражбите първи в Европа,всеки иска да прецака и измами близките,всеки мрази всеки и понеже сме комплексарини решихме и Македония да блокираме за ЕС.И ние искаме да ни обичат

92

Анонимен

преди 2 години

Докога ще се връзвате на манипулации.Омрзата в Македония към България започна след ветото.Никой в Македония не забранява хората да бъдат Българи и не е имало проблем с нас.Да имало е негативизъм по време комунизма,но в последните 30 години не.Тези които виждате са хора на Каракачанов и работят за Мицкоски.Целта е да свалят Заев.При първа възможност ще съм на 1000 км от България и Македония.Срам и позор.Македонци и Българи трябва да се обичат,а не да се мразят.

91

ББ

преди 2 години

Поздравления и подкрепа млади човече,нищо не искаме от РСМ...първи я признахме за независима,руски и сръбски служби ги използват за да запалят отново Балканите...е няма да ставаме съучастници...и компромиси с несправедливости и лъжи няма да правим!!!

90

ББ

преди 2 години

До Сюлейман пашаопити да накарате султана да...гроб маневри...е.ч.рски,забравяте основни играчи като САЩ и ЕС...Народа ми забравяте..."ага" биков!!!

89

ББ

преди 2 години

До Сюлейман пашаобъркал си дрогата ага...на Шипка бяхме...на Априлското...вие подкрепяни от целият свят ние с караколаците ви спряхме на Шипка бре...сега шепа провокатор и опитват да насаждат омраза...най-долбрият приятел ми е ***...мюсюлманин...света се гнуси от направеното в Батак ага...убиваше деца и жени..."бабайт"...

88

Сюлейман паша

преди 2 години

До 105 (ечемичния булгур)Ще пробваме,ще пробваме!Ама тоя пьт няма да има ,,пата кюта",ще действаме с европейски маниери:ще продьлжаваме сьс сапунките,ще ни аплодирате и ще ни се вьзхищавате,докато не почнете да мислите и вие като нас!После ще ни купувате телевизорите,колите,зеленчуците,дроновете...да изброявам ли още?!Много скоро!

87

Сюлейман паша

преди 2 години

До 99 (народния певец)...

86

ПроСоТо

преди 2 години

До Сюлейман паша..пробвай пак,ама тоя път не откачай!

85

орнитолог

преди 2 години

Петре ,докато има такива като тебе Македония огин ще я гори...ей мама големо гюбре си

84

От Германия

преди 2 години

Общо взето сърбите са им промили мозъците, така че да си седят в кочинката. Албанците ще ги оправят.

83

От Германия

преди 2 години

Аз не съм имал контакт с македонци в България, защото съм от източната част и не знаех, че толкова ненавиждат България. Тук в Германия вече познавам доста и вече знам за проблема. Почти всички са с бг паспорти тук, но крият това, защото ги е срам. Само ги гледайте как ви гледат в очите и ще ви стане ясно. Имат се за много велика нация. Аз лично мен ще ме е срам да казвам, че съм наследник на оня грък-***. Нас ни имат много долна нация-че татари,фашисти... Вето и да не им даваме паспорти.

82

Анонимен

преди 2 години

големи расисти излязоха тези македонци

81

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман пашаЗнаеш ли онази народна песен: На Сюлейман Бесни, му го сцепиха Бъза тесни

80

Слушах

преди 2 години

сутринта това момче. Шапка му свалям!!!Такова аргументирано изказване по "македонския въпрос" не е имало!От него разбрах, че в конституцията на РС(рПска)Македония не са споменати българите, като граждани на държавата, чиито права са гарантирани!?! Подробно били записани макета, шиптъри, гърци...цялата балканска шарения. Алооо, драгите нашенски политици, как пък нито един от вас не мъцна барем по въпроса?С общи приказки, локуми и лакърдии - ще окакате работата .

79

преди 2 години

Някой може ли да дефинира що е това "език на омразата" ?

78

Сюлейман паша

преди 2 години

Безсмислени спорове,безсмислени мегаломански изцепки на безсмислени народи!Ама той бил такьв,ама другия бил по велик! В действителност всичките сте от един дол дренки-ненужни хора с ненужно присьствие по тия земи!Аз като мьдьр турчин терпеливо ще изчакам още малко деня,когато ще очистите ,,терена"!Бошлафчиии балкански!

77

Анонимен

преди 2 години

Този е само един тук, редовно пише с главни букви, а като мине инкогнито, ги маха. И в дир драска антибългарските си идиотщини. Като видиш какво безумие е написал - език на омраза от България към РСМ?!? Права на някакви "македонци" в България?!?, регистрации на сепаратистки и криминални организации срешу България?!? веднага ти ставя ясно, че някой му плаща. Той самият едва ли си вярва на небивалиците. Но виж, всички тези искания България ясно трябва да заяви към РСМ, ние сме ощетените, а не те!

76

Анонимен

преди 2 години

do 91 blagoevgradако се чустваш македонец, кой ти пречи и ти нарушава правата?от кой българин си чул език на омразата към македонци?може ли по конкретно, с пример и линк?