26

Анонимен

преди 2 години

Като гледам чичковците, мисля, че няма никакво застрашение към родния туризъм!! Застрашението произлиза от тях самите, които застроиха всичко и не можеш да си пиеш кафето без страх, че като кихне съседа ти и плюнките му ще са в твоята чаша!

25

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте ..Ко чакате,туризма процъфтява хотелите по черноморието пращят от туристи ,къв ковид ,бря духайте супата гадове

24

Бач Кике

преди 2 години

"Много ми е смешно, когато кажат: "Хората не вярват на ваксините"." - не, хората не вярват, че на някой му пука за тях от вас - висшето общество, през годините - тъпкани, лъгани, предадени и продадени, само като има кяр (гласуване или тая пародия с ваксините от където припечелвате по някой лев за да театралничите) започва и загрижеността. На никой не му пука, дали аз ще си замина днес от измислицата ковид или от друго, интересно е какво готвите за догодина, ама малко ви остава до бесило

23

vlady

преди 2 години

Все пак са нужни хотели на плажа за бъдещото европейско първенство по балконинг - състезателите да могат да скачат директно в морето. България трябва да стане елитен европейски център на пианизма и балконинга.

22

Анонимен

преди 2 години

Добре де, нали миналата седмица една драскачка писа ме имало бой за чадъри. Нали всичко било пълно, хотелиерите само реват.

21

Ха-ха

преди 2 години

Миналата година по това време предложих следната идея-турзъм в условията на ковид.В какво се състои?Курортите се разделят на зони според произхода на туристите и няма да има контакт между тях.Самите туристи пристигат с чартъри и от самолета под конвой направо се откарват в тяхната си зона.Във всяка зона се обособява хотел-болница.Персоналът ще е от вксинирани/преболедували,вкл. прос*титутките и наркодилърите.Найс,а?

20

Анонимен

преди 2 години

Туризмът е загинал отдавна, но тая 4-та вълна що не си я заврете дето слънце не огрява?

19

:)

преди 2 години

Възможно е

18

Анонимен

преди 2 години

Еее, сякаш малко са ни дежурните платени муцуни, та сега и професор Пенка изровиха. При тази агресивна агитация и бруталнорепресиращи действия, вече нямам никакво колебание - НЯМА да се набуча.

17

House M.D.

преди 2 години

"Но сега през лятото децата са на училище, контактите са по-малко." Някой ще ми разясни ли това изречение? Неуважаеми другарю Драганов, неуважаема другарко Петрова, какъв хонорар взехте, за да рекламирате експерименталните отрови? И как да разбираме твърдението на неуважаемата другарка професор, че само 15% от ваксинираните са развили имунитет? По какво е профееееесор профеееесорът?

16

Анонимен

преди 2 години

Тези като ги слушам направо да въведем данък туризъм и да ги вземем на хранилка като му рг ав ите. Поне да не им гледам опулените физиономии. Бях на морето и видях за какво става въпрос. Чаша бира три лева и педесе, двеста грама пилешки хапки с корнфлейкс - тринайсе лева. За спахотела да не говорим. Няма да им стъпя повече.

15

нормализиране

преди 2 години

Така ще бъде и за напред. Изчегъртвайте бетона искаме море и пясък.

14

Панелен таласъме!

преди 2 години

До До 8 За мен Сезона свършва точно в средата на октомври на рождения ми ден.После мога и да ловя риба...след това...Професори като теб не ми трябват!

13

Анонимен

преди 2 години

трябва ли да ми пука за хотелиерите чорбаджии?

12

Boto

преди 2 години

Аз не мога да разбера тука ясно всички са професори и всички от пандемии, грипове и ваксини разбират. Ама що не се вдигнете малко по простите страни каго Гърция, Англия, Германия, Исландия, Индия дори и Русия да им обясните що въвеждат обратно мерките. Там със сигурност професори, като Вас не са виждали.Ама я по-добре си почивайте нагъчкани на морето и си слушайте песните на бъдещия министър прецедател и майна та му!

11

Нане

преди 2 години

Намазах ските, и декември живот и здраве съм на слънчака на плаж...

10

Иво

преди 2 години

Аз немога да си обесня как така от поне 10дни сме наблъскани по морето и няма "вълна" а я прогнозира ли да дойде октомври.... Хм.. Как тъй я изчисляват не ми е ясно

9

РемонтЕлектрожени

преди 2 години

Не знам за какви ковид вълни и фалити бълнуват тия, но на морето по плажовете (и заведенията вечер) буквално хората са един върху друг!

8

Анонимен

преди 2 години

е нали учениците ги пратихте на "безплатни" почивки , какво плачете още ?

7

Анонимен

преди 2 години

Професор Петрова много учудена, че се дърпаме да ни тровят. Ми какъв професор е тогава, след като не и е ясно, че това са експерименти? Какъв хонорар е взела, за да се учуди?