7

Анонимен

преди 2 години

Състезание по простотия са тия статии. Никой не ги и чете. Заглавията са достатъчни.

6

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните разпространяват най-много вируса

5

marquise

преди 2 години

Не е вярно твърдението, че заразата е свързана с ниската ваксинация. Преди три дни изследванията ми показаха, че имам над 200 еденици антитела седем месеца след проболедуване с Covid-19. Съгласно медицинските протоколи, този факт е равнозначен на резултат след двукратна ваксинация. Ето защо всеки боледувал може срещу 20.00 лева да установи количеството на антителата си, преди да вземе лично решение за ваксинация.

4

Додо

преди 2 години

И съвсем до ничия изненада, отново говоренето на малкия, зловреден гном Фаучи е на 180 градуса от истината и човек трябва да обърне обратно казаното от него, ако иска да се информира. Т.е. Скокът на Делта се поражда от високата ваксинация, а не от ниската и това е материален, емпиричен факт! Справка - Исландия, Малта, Англия и Израел.

3

Додо

преди 2 години

Доктор (в кавички) Фаучи е Санчо Панса на Бил Гейц, лично е платил за незаконния гейн ъф фънкшън рисърч в Уханската лаборатория, довел до мутацията и пандемията. Затова сега започна криминално разследване в Конгреса срещу тази пълна с омраза, алчност и измама лъжлива малка мижитурка. Проблемът е, че нито ще го осъдят, нито ще си плати за злодеянията. Живеем в библейски времена и децата на Сатаната са около нас. Фаучи е едно от тях!

2

Т.Шак

преди 2 години

Така като гледам, индийският КоДрис вариант Делта се разпространява баш в най-ваксинираните държави. И нас - умряла работа - пак десетина области без ни един заразен, а в останалите по един-двама.

1

УчудЕна

преди 2 години

Айде бе, верно ли?!