33

Ахааааа!

преди 2 години

Започнах да ги разбирам тези дето не искат да се ваксинират.Изкарват си документи,че са "болни" и "боледуват"! Кой 3 месеца,кой 6.Кой за колкото си уреди.А ако си се ваксинирал и се пишеш болен-вече ставаш съмнителен.Абе имам аз едни комшии дето вече година и половина не работят нищо и цял ден из заведенията в квартала се въртят,ама досега не стоплях каква е далаверата!Сигурно за 18 път "боледуват"!Хитър Петровци бре да му се не види.А като се докараш,че си болен от Ковид кой е луд да проверява?

32

минувач

преди 2 години

Един умрял (може би) от Ковид. А защо не ни съобщават колко са умрели от Рак, Диабет, Инфаркт, Инсулт?

31

м,да

преди 2 години

Летния грип Делта не вирее в БГ !?!

30

Факти

преди 2 години

Не знам защо някои хора си мислят, че у нас вълна няма да има и че видите ли, ние сме някакви недосегаеми тук, защото сме с много добър имунитет. Ако погледнете статистиките, вълната вече засяга повечето европейски държави и е въпрос на време да се появи и тук. Вече всеки си преценява как да се предпазва и дали... В Исландия, където 85% от хората са ваксинирани, от началото на 2021г. имат само 1 смъртен случай, независимо от броя заболели.

29

Христо Мотористо

преди 2 години

Като гледаме в Израел, Англия, Испания и Франция как се оправили, мерки не ни трябват...Там, където има мерки, умират като пилци!

28

Чичо

преди 2 години

Мисля, че към средата на август вече ще сме стигнали бройка, предполагаща затваряне. Дано тоя път да е поне до нова година. Без мерки няма да се оправим.

27

Анонимен

преди 2 години

Споко. Вируса си знае работата. Еволюцията не спира - антиваксърчетата ще отпаднат поради ниско IQ.

26

Анонимен

преди 2 години

Не четеш ли че от Делтата оздравяването е по-трудно? Една година минимум!

25

странна работа

преди 2 години

Странно е , че е имаме над 7300 активни случаи. Това е общия брой на случаите от 2 месеца насам . Излиза , че много хора не могат да оздравеят вече 3 - 4 месеца.

24

Анонимен

преди 2 години

Броя на новите случаи се удвои за последните две седмици - от 54 средно на ден за седем дни, на 103 средно на ден в последните седем дни.

23

Анонимен

преди 2 години

А кога идва края на лъжите или това е вече новия вид медия ? Лъжа след лъжа?

22

Анонимен

преди 2 години

Още един черен ден за пророците на четвъртата и вълна професор Ива и доктор Гломб-Тромб! Ха-ха-ха! Май ще трябва да връщат грантовете!

21

Анонимен

преди 2 години

Имаме малко случаи защото всички българи се ваксинирахме с по три дози от всяка ваксина и всички сме си затворени по къщите факт.

20

Д-р Ох Боли

преди 2 години

По малко инжектирани с вируса..по малко заразени!Това са фактите!Където маймунизацията е масова там заразените се увеличават!Резултат от "ваксинирането"ви!

19

Станимир, Враца

преди 2 години

Има ли Делта в Бг или не? Математик Витанов каза че броя на заразените при Делта се удвоявал на всеки две седмици. Той все пак е авторитет. Нали беше математикът на НОЩ и на основание на неговите прогнози въвеждаха два пъти локдаун тази и миналата година? Моловете и заведения не работеха, защото Витанов каза че те са били инкубатори на заразата. Днес те работят на пълна пара, а процента заразени не може да се вдигне над 1. Какво се случва по дяволите?

18

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, циркаджий. Броим ли пак, броим ли...

17

Анонимен

преди 2 години

Срещу махмурлука се бухам в басейна. После се изаквам. И пак си лягам

16

Анонимен

преди 2 години

Брей кво чудо стана ! Нема вече починали от инфаркти, от старост, от други редовно съществували болести а само ковид !

15

Анонимен

преди 2 години

Е сега ревнах и рева

14

Анонимен

преди 2 години

Да, шкембето трябва да е толкова люто, че да ти прокапе от носа в паницата.