172

говоренето

преди 2 години

- да е разбираемо дори за хората на село,- да има конкретни дела-, да е ясно какво се прави - да се обяснява на достъпен език, не с чуждици .тогава доверието на хората расте и те вярват в управляващите.когато сме убедени в тези елементарни истини и им се доверим -всеки да си гледа работата съвестно тогава нещата ще тръгнат. обществото е неспокойно от -доскорошни лъжи,измами,недоверие,омраза.

171

Анонимен

преди 2 години

Комуникация - на високо ниво - в България три противоречия в едно изречение освен за служебното правителство

170

Отговор

преди 2 години

До 190 Че вие само това правите, с "толупа" или без него ! На някои даже и 12 тоалетни не му стигат, та отиде да се изходи в НС!

169

Анонимен

преди 2 години

Ахахах на Толупа му се присра и му лъсна нивото на ограничена селска мутра , дано дамо не избяга .

168

Анонимен

преди 2 години

Б.Б. говори като каруцар от гетото. И той ни е бил премиер. Срам, срам....

167

иво

преди 2 години

Б О Й К О -- НАЙ - ДОБРИЯ П Р Е З И Д Е Н Т НА НАРОДА !!!

166

Байгън Ганьо

преди 2 години

А бе, хора не е "изчегъртване", а "изчалгАртване"!

165

Отговор

преди 2 години

До 196 Това на Червен Кольо ли са данните, или на Андрейчо! Ние всички им верваме!

164

анонимен

преди 2 години

Изчегъртването започна със Слави. Шоуто започна. Ужас

163

Анонимен

преди 2 години

64,3% одобряват президента ген.Радев, 60% е одобрението на служебното правителство. Около 12-15% е одобрението на ВСС. 10-12% е одобрението на прокуратурата. За одобрение на спецзвеното - спецпрокуратура и спецсъдилища не се говори, защото може да се стигне до позорните 10%, че дори и по-ниско, което си е прецедент. Зам-мин. Машева обяснява условията за отстраняване на И.Г-жо Машева, НС може даелиминира ВСС като звено системно несправящо се със служ.задължения,което означава сваляне и на Каскета

162

Бай Тошо

преди 2 години

До Кико"Този е милиционер,на него му е позволено всичко(освен да е умен)!"))))) Подбор на милиционери по време на соца: Въпрос: колко прави 3х3- отговор - 6, минаваш, следващия- колок е 3х3- отговор -5 и ти си приет, следващия- колко е 3х3- отговор - 9, опа отиваш на поправителен, трябва да разберем от къди си научил!

161

USA

преди 2 години

РАШКОФ БАЦО Е МЕК ФГЗО ДАВАИ НАПРЕДЕ !

160

Анонимен

преди 2 години

От Вазов, Славейкови, Димчо Дебелянов до... "С гол г.з таралеж ще мачкаш!"

159

НИКОЙ

преди 2 години

Е,отборът на селските бекове е ясен и в него освен Борисов ярко се открояват Тошко,Филипчо,Хаджиженчов,Бибиянков и Рашков.Тях не трябва да пропускаме и да забравяме,ще се обидят.

158

Анонимен

преди 2 години

"Близо 30 часа по-късно това беше отговорът на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от поморийското село Бата"...................................................След този отговор на Тиквата какво друго можем да кажем, освен че е потресаващ селски бек?

157

Анонимен

преди 2 години

"Що се касае до мутренските времена, съжалявам само за едно - че тогава не се справихме с вашия лидер. Но има време. От вас зависи, дайте ми тази възможност."-------------АХАХАХаххАХАХХАХ Рашката е номер едно

156

Случаен минувач

преди 2 години

Аз си мислех, че имотният крал е Цветанов, ама той е направо бездомник в сравнение с Рашков... Прокуратурата да го поразследва малко! Как е придобил 19 имота, един от тях - този до американското посолство, е направо дворец! По най-скромни оценки струва над 3 милиона! И за какво са му 12 тоалетни? Като се напие и му прилошее, да има къде да драйфа явно.

155

Кико

преди 2 години

Този е милиционер,на него му е позволено всичко(освен да е умен)!

154

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам езика нито на Борисов, нито на Рашков,с тази разлика, че Рашков е в управлението и няма право да говори така. Той не става за министър.

153

Случаен минувач

преди 2 години

Рашков е комунист - сталинист. От твърдолинейните. Радев е същият. Преди 20 години Рашков е искал да стане главен прокурор. Тогава президентът Петър Стоянов е спрял кандидатурата му, като е пуснал писмо до ВСС, в което е написал: "Главният прокурор трябва да е надпартиен и да е честен човек. Тези качества Рашков не ги притежава". И добре, че ВСС не го е избрал.