41

ДаГиИзринем

преди 2 години

Асфалт паша яде филии, намазани със свинска мас,така че проблемите с пчелния мед за него не са го вълнували никога .Той научи да ядат такива филии и шайкаджиите от партията му,даже и ***. (Патица) .Свинска мас има колкото щеш.Докарват ни я швабите.

40

ДаГиИзринем

преди 2 години

Асфалт паша яде филии, намазани със свинска мас,така че проблемите с пчелния мед за него не са го вълнували никога .Той научи да ядат такива филии и шайкаджиите от партията му,даже и ***(Патица) .Свинска мас има колкото щеш.Докарват ни я швабите.

39

Друга тема

преди 2 години

Хората, които не харесват и не обичат Живко от Варна, за в бъдеще изобщо да не се месят в неговият живот!Изобщо да не се опитват да управляват неговият живот !Щом като не го харесват и обичат, значи изобщо да не се занимават с него!Щом като не искат да му помогнат да живее добре и да се радва на живота, тогава ТЕ да гледат само своят си живот !

38

гост

преди 2 години

мой роднина е пчелар се отказа още преди няколко години причината е много ниската изкупна цена (под себестойността) и изобщо липсата на адекватна цена и пазар, дори в София почти не се купуваше на пазара търсят най-евтиния ,производството на мед е доста тежка работа и сътветно труда не добре възнаграден

37

Анонимен

преди 2 години

Пчелите изчезват, колкото и гадно да се хилите:) Факт.

36

Анонимен

преди 2 години

От 10 години слушам как пчелите масово измирали. Е не изнряха ли вече, или това е повода да се вдигат цените?

35

Кака Мара

преди 2 години

Моята фамилия се занимава с пчеларство от 1932 година. Приблизително през половината период цената се е определяла от маслото, т. е. един килограм мед е равен по цена на килограм масло. Истинският узрял мед се захаросва и няма срок на годност/единствената храна/.Има изпитани начини да се провери качеството. А що се отнася до храненето на пчелите - това е с мед от техния кошер. Боли ме когато чета коментари на меко казано некомпетентни хора.

34

Сата Знато

преди 2 години

Увеличението на сметките е вследствие на простащините на Борисов и на неговите ортаци от ЕС - Народната партия. Всички тия печатания на пари и зелени сделки са тяхно дело. Поскъпване щеше да има при всички случаи, и заеми щяха да се взимат от тикварите, но котка им мина път. Дано ИТН да не се съгласят на актуализация и да се отива на нови избори.

33

пияница мистик

преди 2 години

До Сата НАТО === Абе виж сега. По-важно е да си платиш петорно увеличените сметки на тока, на интернета, на храната, за да можеш да пишеш, че ГЕРБ са виновни, нищо че ги изчегъртаха фашиста Рашков и Фигуранта отвсякъде :))) Поне ще си ги плащаш сметките с кеф, че вече те не са на власт, а "новите" политици от ДС и палячовците чалгари

32

Сата НАТО

преди 2 години

За поскъпването е виновна политическа партия ГЕРБ и лично лидерът им. Поскъпването беше налице още при тяхното управление и те заложиха тази устойчива тенденция. Освен това на всеки е ясно, че Пактът за стабилност, прокарван от тях, е една измама, която ще ограби населението, а няма да помогне.

31

пияница мистик

преди 2 години

Хахахахахаха, вече на всяка новина за поскъпване на каквото и да е, се смея на глас, защото ми е весело, как сърчицата на комунистите и чалгарите треперят и се свиват. Няма да е само меда, другари и чалгопитеци, няма да е само меда. Почакайте до зимата. Аз пак ще пиша на водка и сельодка, ама вие ще рупате на амура ура и на Фигуранта и чалгаря т0пkите

30

Анонимен

преди 2 години

Кви са тия пчелари бе, пчелите им умрели от глад и жажда? Вие не сте ли чували, че им се слагат поилки и зимно време се захранват с глюкоза? Басси пчеларите! А субсидии знаете да лапкате?

29

:-)

преди 2 години

До Алоууу: Да не би пчелите да са единствените насекоми, които опрашват растенията. Има и милиони други.

28

Оффффф!

преди 2 години

Абе кой ти яде мед бе? аз не съм купувал мед от години. Нямам нужда. ----------------- Нека палец надолу да ми сложи всеки, който си е купувал поне едно бурканче мед тази година!

27

Анонимен

преди 2 години

Като се въведе 7 джи тогава вече ще изчезнат

26

Алоууу

преди 2 години

Тука 99% кометират цената на меда, но това не е най-важното. Пчелата опрашва растенията и от там идват плодовете т.е. няма пчели - няма плодове, няма ракия....Що се отнася до цената на меда - давате по 10 лв, за кило сирене с неясно качество и го изяждате за седмица, а кило мед поне ще консумирате месец - при това е много полезен и не се разваля.

25

Анонимен

преди 2 години

До Колектива. Лозунг от СОЦА.ЕДИН КАТО ПРОИЗВЕДЕ БРАК В КОЛЕКТИВА, ВСИЧКИ СТРАДАТ

24

Анонимен

преди 2 години

До 21. Държавата ще даде, ама друг път.В ЕС ДАВАТ , но местната власт води контрола.

23

Анонимен

преди 2 години

Ще караме със стевия, но и тя постепенно ще поскъпне докато изчезне.

22

Анонимен

преди 2 години

До 25. На ли Пчелара казва точно защо ще се вдига цената и това е нормално. При малко количество с качество продукта се търси. Проблема е стар с пръскането от големите колективи назовани Арендатори.